Pozitív visszajelzés – mennyivel jobban működnének a munkahelyek, ha a kollégák gyakrabban használnák ezt az egyszerű, de annál hatékonyabb eszközt?  Tovább »

Öngyújtóval fenyegetőzött egy férfi péntek délelőtt Pécsett, egy kertvárosi iskolánál.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mennyit ér az írásbeli és a szóbeli? Mit lehet beleszámolni a hozott pontokba és milyen tantárgyakat kell figyelembe venni? ?  Tovább »

Visszakerülhet egy húsz évvel ezelőtt elindított szakképző iskola a Csongrád megyei Pusztamérges önkormányzatához.  Tovább »

hirdetés

Idén kötelezővé tették az állami iskolák számára az elektronikus napló használatát, de a pedagógusok, a szülők és a diákok is ellenzik.  Tovább »

Sok pedagógus úgy érzi, alacsony a megbecsültsége - írja pénteki számában a Magyar Idők, amelynek Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke...  Tovább »

Tizenkét pedagógus, vagyis a tanári kar negyede mondott fel a budafoki Budai Nagy Antal Gimnáziumban – van olyan osztály, amely az osztályfőnökét...  Tovább »

Eltitkolhatják-e a szülők az általános iskola elől, ha a gyermekük hat- vagy nyolcosztályos gimnáziumba jelentkezik?  Tovább »

Sok a pályaelhagyó fiatal pedagógus és egyre több az idős kolléga, így a pedagógushiány fokozódni fog – mondta Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus...  Tovább »

Komplex javaslatcsomagot dolgozott ki a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) a szakképzés megújításához.  Tovább »

Minél alacsonyabb a szülők iskolai végzettsége, annál rosszabb esélyekkel indul a diák az iskolarendszerben.  Tovább »

A természeti csapás és konfliktus sújtotta országokban az 5 és 17 év közötti gyerekek harmada nem tud az iskolai oktatásban részt venni - derült ki...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2018. évi Prima Primissima díj tíz kategóriájának három-három jelöltjét.  Tovább »

Idén a PISA-teszt már a diákok globális kompetenciáit is vizsgálja.  Tovább »

Nem elégedettek az iskolákkal a fővárosban élők - derül ki a friss felmérésből.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X