Csépa Valéria, az új alaptantervért felelős miniszteri biztos beszélt terveiről Pécsen.  Tovább »

Miután megjelent a sajtóban, hogy két nyolcadik kerületi sulit is egyházi fenntartásba adnának, a fenntartó bejelentette, az egyik iskola ügyében...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A kormány döntést nem hozott, csak „szabad utat engedett annak, hogy erről beszéljenek a köznevelési kerekasztalon és egyéb fórumokon is” - mondta a...  Tovább »

Két nyolcadik kerületi állami iskola fenntartását is átvenné egy-egy egyház, ám az érintett gyermekek szüleit aggasztja, hogy egyelőre nem sok...  Tovább »

Az iszlamista lázadás súlyosan megtizedelte az oktatási intézményeket Pakisztánban, ahol mintegy 25 millió gyerek nem jut oktatáshoz - jelentette...  Tovább »

Nem mindenki találta viccesnek a kétségtelenül fura könyvet.  Tovább »

Az eset ma történt Japánban.  Tovább »

Nem kapnak ingyenes kanyaró elleni védőoltást azok a pedagógusok, akik kötelező kirándulás miatt kénytelenek Romániába utazni a diákokkal, hiába nem...  Tovább »

Ha egy diák lelkiismereti okokból nem szeretne részt venni a sportlövészetben, annak természetesen nem kell megtennie - mondta a lövészet és a...  Tovább »

Színes volt a csomagolás, gyümölcslének nézte a vodkát.  Tovább »

Három francia diák is megsérült a londoni merényletben. 2015-ben már elveszítettek egy öregdiákot egy másik merényletben.  Tovább »

Mintegy 30 ezren töltötték ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) a veronai buszbalesettel kapcsolatos internetes kérdőívét, a válaszadók...  Tovább »

Vasárnap hajnalban egy órával kevesebbet alhattok - már ha van fix programotok reggel, amire mindenképpen oda kell érnetek időben.  Tovább »

Őrizetbe vették egy dél-kínai magánóvoda egyik dolgozóját, mert antipszichotikus gyógyszerekkel sorozatosan mérgezte a rábízott gyermekeket, akik...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X