Ha csak annyi lenne a digitalizálás, hogy projektoron bemutatja a tanár az anyagot, az még mindig frontális oktatásnak számít – véli Tímár Borbála...  Tovább »

Az iskolakezdési támogatás már felhasználható. De mi a végső határideje?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Három érmet szerzett a magyar diákokból álló csapat a Nemzetközi Földrajzi Olimpián, amit a kanadai Québec-ben rendeztek meg.  Tovább »

Az általános iskolai és középiskolai kötelező olvasmányok megszerzése nem csak a megvásárlást jelentheti, több pénztárcakímélő lehetőség is van, ami...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az óvodával összevont bölcsőde felszámolására nem csak pénz, szakemberi gárda sincsen.  Tovább »

Vészesesen közeledik a szeptember 1-je és a tanévkezdés - mi az, amit a tanárok titkolnak a diákok elől?  Tovább »

Mivel az igazgató két év múlva nyugdíjba megy, a kinevezés pedig öt évre szól, nem is lehetett volna neki adni a posztot, csak akkor, ha külön...  Tovább »

Ezen a héten sem unatkoztunk: kiderült, hogy elkészült az új Nemzeti alaptanterv, módosítottak az óvodai nevelés programján, indoklás nélkül...  Tovább »

Ismét megjelentek a tanári álláshirdetések az apróhirdetési oldalakon - alig pár hét van hátra a tanévkezdésig, de még mindig sok iskola keres...  Tovább »

Három nap alatt több mint háromezren írták alá azt a petíciót, amelyet a debreceni Ady Endre Gimnáziumot tizenhat éve vezető Rózsavölgyi Gábor...  Tovább »

Az idén is korábban fizeti ki az államkincstár a szeptemberi családtámogatási ellátásokat - közölte a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára a...  Tovább »

Mikor kezdődik a 2018/2019-es tanév, melyik lesz az első tanítási nap?  Tovább »

A pedagógusok többsége 40 év fölötti, azaz már közelít a nyugdíj felé.  Tovább »

Elképzelhető, hogy jövőre már minden ötödik évfolyamos diák kezébe tablet kerül majd?  Tovább »

Körülbelül 150-200 ember jelent meg szombat délelőtt a debreceni Ady Endre Gimnáziumnál, hogy így tiltakozzanak Rózsavölgyi Gábor igazgató leváltása...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X