Meddig lehet fizetni iskolakezdési utalvánnyal? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Közéleti diákfesztivált rendeznek szeptember első hétvégéjén a Városligetben lévő Napozótéren, ahol beszélgetéseket, civil workshopokat tartanak...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hiába tiltakoztak igazgatói kinevezése ellen a szülők és diákok, mégis Gondáné Pál Ildikó irányíthatja az algyői Fehér Ignác Általános Iskolát.  Tovább »

Megalázó tortúrán kell átmennie egy hatéves, hiperaktív kisfiúnak, akit egyetlen környékbeli általános iskola sem akar fogadni, pedig hivatalos...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újra elővette a kormány korábbi, zárt ajtók mögött készített tervét a kistelepülési iskolák felső tagozatainak összevonásáról.  Tovább »

Augusztus második felében meg kellene kapni a gyerekeknek a bárányhimlő elleni vakcina második adagját is ahhoz, hogy védetten kezdhessék a tanévet.  Tovább »

Átlagosan 3,5 százalékkal emelkedik ősztől a pedagógusok bére - jelentette ki többször az oktatási államtitkár az elmúlt hónapokban.  Tovább »

A szeptember 1-je nem tartozik a kedvenc napjaik közé, ki nem állhatják az okoskodó szülőket, és van olyan kötelező olvasmány, amit még ők sem...  Tovább »

"Az idei tanév érettségi vizsgáin használhatóak lesznek-e az állami kiadású (OFI) atlaszok mellett más, a diákok által korábban alkalmazott...  Tovább »

November 25-ig tölthetik fel portfóliójukat azok a pedagógusok, akik jelentkeztek a 2018-as minősítési eljárásra, és pedagógus I vagy II, esetleg...  Tovább »

Az oktatási rendszer lassan változik, de mára vitathatatlanná vált, hogy az az út, amelyet néhány éve kijelöltek, helyes irány volt - ezt mondta...  Tovább »

Egy 16 éves magyar diák, Szegedi Melinda aranyérmet szerzett a 32. Kínai Ifjúsági Tudományos és Technológiai Innovációs Versenyen.  Tovább »

Mennyit keresnek ősztől a mesterpedagógusok? Több olvasónk kérdezte, így kiszámoltuk, ők milyen bruttó bérrel számolhatnak októbertől.  Tovább »

Iskolakezdés előtt tette közzé a 2015-ös Ki Mit Tube-győztes fiatal pécsi slammer a videóüzenetét.  Tovább »

"Nem érjük be a többnyire a sajtóból származó, nem mindig megbízható értesülésekkel, egy társadalmi szintű szakmai egyeztetés aktív részesei...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X