Újabb helyesírási hibát talált - ezúttal egy krékeres zacskón - az MTA helyesírási oldalának egyik olvasója.  Tovább »

Kulturált hangnemben vitatkozott kedden egymással Palkovics László közoktatási államtitkár és miniszteri rangú elődje, a szocialista Hiller István -...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Két év múlva már kötelező lesz az egyetemi felvételihez a nyelvvizsga és az emelt szintű érettségi.  Tovább »

hirdetés

Meddig érvényesek a diákigazolványok, és meddig válthattok diákbérletet?  Tovább »

Lehetne kiről példát venni az oktatás terén.  Tovább »

Újabb helyesírási hibát csípett el a helyesiras.hu egyik olvasója, a fotót Facebookon tették közzé.  Tovább »

Az egyik edinburghi elitiskola diákjai folyamatosan verekedtek, és még fogadásokat is kötöttek.  Tovább »

Október 29-én ismét át kell állítani az órákat, hajnali 3 órakor 2-re kell visszatekerni a mutatót. De mióta létezik nyári időszámítás?  Tovább »

Vannak olyan helyzetek, amelyek a legtapasztaltabb tanárokat is az őrületbe kergetik. Ezek közül válogattunk.  Tovább »

Bemutatni, hogyan változik a kenyér az idő múlásával a baktériumok miatt, nagyon menő és jó módja annak, hogy megtanítsd a kézmosás fontosságát a...  Tovább »

Meghosszabbították az Útravaló ösztöndíj jelentkezési határidejét. Szeptember 20-ig még lehet jelentkezni a programra.  Tovább »

Nem lesz minden nap énekóra - mondta a mindennapos éneklésről szervezett konferenciát hétfőn Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere.  Tovább »

Több mint 1600-an osztották meg azt a rendhagyó álláshirdetést, amelyet az egyik budapesti általános iskola 5. B osztálya tett közzé a Facebookon.  Tovább »

A lőterek létrehozására elkülönített milliárdokból 180 tornatermet lehetne építeni a magyarországi iskolákban, tizenhárom éven át lehetne fizetni...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X