A vád szerint egy tanár több tizenéves fiút is zaklatott, sőt akadt, akivel szexuális kapcsolatot létesített.  Tovább »

Balog Zoltán erőforrás-miniszter szerint két év múlva minden ötödik diák olyan iskolában tanul majd, amelyet néhány éven belül újítottak fel vagy...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

50 ezer forintra büntették a február 23-i diáktüntetés néhány résztvevőjét a KRESZ szabályainak megsértése miatt.  Tovább »

Gyűjtést szervez a Diákvagyok Mozgalom azoknak a diákoknak a bírságára, akik a február 23-i tüntetés után az úttesten vonultak, ezért a rendőrség...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Március 29-én kezdődik a tavaszi szünet, hat napig maradhatnak otthon az általános és középiskolások.  Tovább »

Nem készít fel az életre, burokban nő fel a gyerek, nem tanul majd fegyelmet - tényleg ilyen "vádpontokkal" kell szembenézniük azoknak a szülőknek...  Tovább »

Ma már 220 ezer gyerek jár egyházi fenntartású köznevelési intézménybe, miközben a rendszerváltoztatás előtt mindössze tíz felekezeti - nyolc...  Tovább »

Több, a február 23-i diáktüntetésen részt vevő tizenéves kapott értesítést az V.  Tovább »

Szerda esti tesztünkben húsz festményt mutatunk nektek. A feladat egyszerű: meg kell mondanotok, kik szerepelnek ezeken a festményeken.  Tovább »

"A kormányok, legyenek bármilyen színűek, forradalmi változásokban gondolkodnak.  Tovább »

Kiszabadult a Boko Haram dzsihadista szervezet fogságából szerdán az egy hónapja elrabolt 110 iskolás lány többsége az északkelet-nigériai Dapchi...  Tovább »

Túlterheltek a gyerekek és a tanárok, az iskola nem készít fel az életre, a mai fiatalok pedig kezelhetetlenek – ez derül ki abból a reprezentatív...  Tovább »

Szerdán és csütörtökön módosíthatják a tanulók jelentkezésüket a középfokú felvételi vizsgák eredményei, tapasztalatai vagy egyéb információk...  Tovább »

Melania Trump fellépést ígért kedden az internetes zaklatás ellen.  Tovább »

Nem egyszerű tanárnak lenni, főleg akkor, ha a diákok nem figyelnek az órán. És ha még rendelnek hozzá egy ilyen pólót is...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X