Budapesti gimnazistákat kértünk meg arra, mondják ki az első dolgot, ami eszükbe jut arról, hogy "irodalomóra". Érdekes válaszokat kaptunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy senki sem foglalkozik megfelelően a halálos áldozatok hozzátartózóival.  Tovább »

Mit érdemes tudni a budapesti diákbérletről?  Tovább »

hirdetés

A támadás elsőként azonosított áldozatát egy magyar tanárnő is tanította.  Tovább »

Nagymértékben visszaesett a Híd programokban résztvevő tanulók száma: míg tavalyelőtt még közel 3100-an tanultak a felzárkóztató programban, addig a...  Tovább »

Az Egyesült Államokban újabb elitiskoláról derült ki, hogy tanárok szexuálisan zaklattak diákokat - jelentette helyi idő szerint kedden az amerikai...  Tovább »

Az új Nemzeti alaptantervhez illeszkedő szakmai módszertani útmutató elkészítését szeretné elérni az Autisták Országos Szövetsége, amelynek elnöke a...  Tovább »

Beleszámítaná 10 év gyakorlat után a gyest és a gyedet is a pedagógusi előmenetelbe a Nemzeti Pedagógus Kar (NPK), emellett pedig az...  Tovább »

A címben feltett kérdésre kereste a választ az MTA Közgazdaságtudományi Intézet oktatástudományi kutatócsoportja legújabb, európai országokra...  Tovább »

Újabb háromnapos hétvége következik: a pünkösd hétfő az idén június 5-re esik.  Tovább »

A város önkormányzata elengedi a diákok büntetését, így nem kell befizetniük a fejenként 7 ezer forintot.  Tovább »

A diákok és tanárok egy londoni versenyre tartottak, amikor ismeretlenek megdobálták az őket szállító kisbuszt. Nem sérült meg senki.  Tovább »

Ismét tanítási célokra fogják használni a régi Beregszászi Pál Szakközépiskola belvárosi épületét - írja a civishír.  Tovább »

hirdetés