Budapestről indult és Londonba tartott az az autóbusz, amelyet súlyos műszaki hiányosságok miatt nem engedtek tovább az osztrák hatóságok - írja az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az Eötvös József Gimnázium végzős diákjai arra kérik rokonaikat és barátaikat, hogy idén ne nekik kedveskedjenek ajándékokkal.  Tovább »

A szakgimnáziumokba jutottak be a legtöbben, de a leendő gimnazisták száma sem sokkal alacsonyabb.  Tovább »

hirdetés

"Áder Jánosnak nem előadást tartani, hanem tanulni kellene mennie abba az iskolába, ahol diákok és tanárok még tudnak és mernek élni demokratikus...  Tovább »

A kormány április végéig dönthet arról, hogy az általános iskolák további évfolyamain is kiterjeszti a tankönyvek ingyenességét - írja a Népszava.  Tovább »

Némi csúszásban vannak, annyi a tennivaló - mondta a Nemzeti alaptanterv átalakításáról Csépe Valéria miniszteri biztos az Országgyűlés kulturális...  Tovább »

Nyílt levelet írt Balog Zoltán emberierőforrás-miniszternek az ELTE Apáczai János Gyakorlógimnáziumának végzős, kitűnő eredményű diákja.  Tovább »

Megtartotta előadását a Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumban Áder János.  Tovább »

Kedden tíz óra körül érkezik Áder János köztársasági elnök a Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumba órát tartani a klímapolitikáról.  Tovább »

Rendben, a tavaszi szünet alatt épphogy pihentek egy kicsit a diákok, de valójában mindenki a nyári vakációt várja.  Tovább »

Újabb háromnapos hétvége jön: május 1-je hétfőre esik, így május első tanítási és munkahete négynapos lesz.  Tovább »

Egyre közeledik az érettségi napja - a gimnáziumi évek legnagyobb tanulmányi megmérettetéséé.  Tovább »

Az Országgyűlés hétfői ülésén a gimnáziumi keretszámok csökkentése és a magatartási zavarral küzdő gyermekek oktatásának ügye is terítékre került.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X