Megkérdezik őket, majd teszik, amit jónak látnak.  Tovább »

Tiltakozást szerveznek jövő hétfőre a keszthelyi Vajda János Gimnázium igazgatóválasztása miatt - írja a Népszava.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az egyetlen racionális lépés a házi feladatok eltörlése volt az iskola szerint.  Tovább »

Nem fogadják el az Emberi Erőforrások MInisztériumának döntését.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A roma gyerekek diszkriminációja gyakori a csehországi iskolákban - állapította meg a csehországi romák 2016-os helyzetéről készített szakértői...  Tovább »

Jó lenne, ha az iskolaigazgatói pályázaton elutasított jelöltek nem egy egyszerű „nemet” kapnának, hanem egy rövid indoklást is, ezt a Nemzeti...  Tovább »

Dél-Korea végzett az első helyen az 58. nemzetközi matematikai olimpián, amelyen 111 ország 600 résztvevője vett részt a héten. A magyar csapat a 22.  Tovább »

A hét legfontosabb oktatási hírei.  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára szerint 2010-óta közel 50 százalékkal, 370 forintról 570 forintra emelkedett az egy...  Tovább »

A Klebelsberg Központ szerint tévesek azok a "sajtóban megjelent találgatások", amelyek szerint politikai szándék áll a Budapest II.  Tovább »

Nem csak Magyarországon, hanem egész Európában több nő szerez oktatási tárgyú diplomát. - írja a Magyar Nemzet.  Tovább »

Az egyik szegedi középiskolában a Honeybeast egyik legnépszerűbb számából érettségizhettek a diákok.  Tovább »

Zökkenőmentes lesz az idei tankönyvellátás, az iskolák időben megkapják a kiadványokat - jelentette ki a Könyvtárellátó Nonprofit Kft.  Tovább »

Két kazincbarcikai játszótérre telepítették az ország első interaktív kültéri játszóeszközeit - írja a hvg.hu.  Tovább »

Az önkormányzat, a szülői munkaközösség és a tantestület akarata ellenére is Gondáné Pál Ildikó pályázatát minősítette sikeresnek az Emberi...  Tovább »

hirdetés