Egy másik pécsi iskola is szétázott, a PDSZ szerint évek óta problémás a plafon, végleges megoldást szeretnének.  Tovább »

Ha összegyűjtenétek a kötelező olvasmányokat, adunk nektek néhány jó tippet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A floridai mészároséhoz hasonló fegyvert lehet nyerni a sorsjeggyel az Egyesült Államokban, amit harmadikos gyerekek árulnak.  Tovább »

Ti is úgy tanultátok, hogy József Attilát elbocsátották a szegedi egyetemről?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Véleményük szerint felelősséggel lehet, és kell is a terrorizmusról beszélni az iskolában, mivel globális problémáról van szó, melyről így is, úgy...  Tovább »

Hamis Facebook-profilról, magát diáklánynak kiadva levelezett diákjával egy pesti gimnázium tanára.  Tovább »

Hétfőig, február 19-éig adhatják be a diákok jelentkezésüket a középfokú intézményekbe - közölte az Oktatási Hivatal (OH) az MTI-vel.  Tovább »

Az egyik pedagógus szakszervezet szerint nem emberhez méltó körülmények között folyik az oktatás az iskolában.  Tovább »

Azt állítja, a tankerületi vezető fenyegetésének hatására írta alá a lemondó nyilatkozatát somlóvásárhelyi iskola volt igazgatója - írja a 24.hu.  Tovább »

Kecskeméten és Nyíregyházán is diákfórumot szervez a Független Diákparlament a jövő héten.  Tovább »

Tizenhét rendbeli, előre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkosság miatt emelnek vádat Nikolas Cruz, a szerdai floridai iskolai lövöldözés...  Tovább »

Rendkívüli tisztújító kongresszust hív össze a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ).  Tovább »

Bűnszövetségben és üzletszerűen elkövetett költségvetési csalással vádol a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség tizenhat pedagógust, aki két...  Tovább »

Problémás diák volt a floridai ámokfutó volt iskolatársai szerint, összeveszett több barátjával, verekedett volt barátnője új udvarlójával, és nem...  Tovább »

A Házi Gyermekorvosok Egyesülete (HGYE) szerint indokolatlan terhet ró a gyermekorvosokra az iskolai hiányzások igazolása, azért ezen a téren a...  Tovább »

hirdetés

Ilyen nincs máshol! hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X