Gyermeknapon a 18 évnél fiatalabbak jegy nélkül utazhatnak a Gyermekvasúton.  Tovább »

"Jönnek a hírek újra, hol nem engedték be a gyengébb képességű diákokat, hol diktálták le a válaszokat, csak hogy fényesebben szerepeljen az iskola.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A néhány hónappal ezelőtt beüzemelt KRÉTA nevű digitális iskolai naplót egészít ki az a szoftver és szolgáltatáscsomag, amelyet most 3,7 milliárd...  Tovább »

Idén januártól szigorodtak az iskolai buszos kirándulásokra vonatkozó szabályok, a változtatás célja, hogy a lehető legbiztonságosabbá tegyék ezeket...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Legelső dolga lesz leülni a terület szereplőivel, és meghallgatni őket, egyeztetni velük - ezt ígérte az oktatásban dolgozóknak Kásler Miklós, az...  Tovább »

Összesen 267 449 hatodikos, nyolcadikos és tizedikes diák oldja meg ma a kompetenciamérés feladatlapjait.  Tovább »

Letették az esküt és átvették kinevezésüket Áder János köztársasági elnöktől az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) államtitkárai kedden -...  Tovább »

Logikai gondolkodást segítő játékkal fejleszti diákjait egy Komárom-Esztergom megyei tanár.  Tovább »

Egy diák május 18-án tíz embert lőtt le a texasi Santa Fe Középiskolájában.  Tovább »

Rövid távon, viszonylag kevés pénzből megvalósítható, de gesztus értékű kérések sorával fordult a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) az...  Tovább »

Meg akarta tudni a Figyelő, hogyan adhatott helyet a „Tanulni akarok” című klip forgatásának a Vörösmarty Mihály Gimnázium.  Tovább »

Hogyan szabná át a közoktatást Kásler Miklós?  Tovább »

Iskolát és óvodát is építenek majd az atomerőmű építésére érkező dolgozók gyerekeinek - erről is beszélt Süli János ügyvezető tárca nélküli...  Tovább »

A magyar hagyományokra épülő korszerű oktatás megteremtését jelölte meg célként az óvodától a diplomaszerzésig Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások...  Tovább »

Alig egy hónap van hátra a vakációig, de még nem tudni biztosan, mi lesz annak a mintegy négyszázötven-ötszáz tanulónak a sorsa, aki a Tüskevár...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X