A tanárt szerdán állítják bíróság elé szexuális visszaélés vádjával.  Tovább »

Október végig kell a szülőknek visszajuttatniuk az iskolába a beleegyező nyilatkozatot, amely ahhoz kell, hogy a lányuk megkapja a HPV elleni...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Csaknem 140 kérelmet adtak be az egyházak 2013 óta idén tavaszig azért, hogy átvehessék egy-egy állami iskola fenntartását – derült ki a Klebelsberg...  Tovább »

Átfogó fejlesztési programot indít az Oktatási Hivatal (OH) az iskolaelhagyás csökkentésére, a projekt 12,9 milliárd forintos európai uniós...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Túlzás lenne azt mondani, hogy minden pedagógusstátusz be van töltve, de az elmúlt évtizedben is jelen volt ez a probléma.  Tovább »

Időjárási riasztásokat adtak ki az írországi és a brit meteorológiai szolgálatok az Ophelia hurrikán hétfő délutánra várt érkezése előtt.  Tovább »

Szupergyors internetet és teljes wifi-lefedettséget kapnak az állami és egyházi iskolák 2019 végéig - jelentette be a Nemzeti Fejlesztési...  Tovább »

Kivették egy Mississippi államban lévő iskolakörzet tantervéből Harper Lee Ne bántsátok a feketerigót! című regényét.  Tovább »

Mindennapos képzőművészeti, dráma- és zenei foglalkozásoknak órákat vezetett be egy angol általános iskola igazgatója.  Tovább »

Kollégiumi modellprogram indul hátrányos helyzetű tanulóknak - tájékoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) pénteken az MTI-t.  Tovább »

A tavalyi évhez képest hatvannal csökkent a rendszeres gyermekvédelmi támogatásra jogosultak száma Csongrádban, mivel nyolc éve nem változott a...  Tovább »

Nem tartotta be két korábbi ígéretét a kormány, a tanárok, tanítók, óvodapedagógusok nagy árat fizettek az életpályamodell bevezetéséért - állítja a...  Tovább »

Csongrádon van olyan iskola, ahol 700 ezer forintnál is többel tartoznak a szülők az étkezésért.  Tovább »

Sok érdeklődő van, de még senkit nem sikerült találni a Tornanádaskán meghirdetett óvónői állásra, sokan kevesellték a mesésnek tűnő - bruttó...  Tovább »

Nem stimmelnek a kormány számai a pedagógusok béremeléséről - állítja a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ), amely tételesen ellenőrizte...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X