Szépségverseny ide vagy oda, idén is vannak olyan tablók, amik a különlegességükkel és extravagáns megjelenésükkel vívták ki a szavazók elismerését.  Tovább »

Sikeresen lezajlott az állami intézményfenntartás decentralizációja, ma már nem az a legfőbb kérdés, jó-e az új rendszer, hanem az, miként lehet még...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A szakgimnáziumi rendszer bevezetését rengeteg kritika érte a közelmúltban.  Tovább »

Vannak olyan regények és novellák, amelyeket mindenkinek el kellene olvasnia még az egyetem előtt.  Tovább »

hirdetés

Elindult a nagy verseny: idén is Facebookon keresik az országban az év legjobb tablóját. A játék 2017. május 22. és 2017. június 30. között zajlik.  Tovább »

Miből és hány órát kell megtartani egy héten az alsósoknak?  Tovább »

El a kezekkel a silány műkajáinktól! - üzenték amerikai diákok a brit sztárséfnek.  Tovább »

Egy szülői szervezet szerint törvényt sértenek az önkormányzatok és az óvodák, amikor nem veszik fel a gyerekeket akkor, amikor betöltik a harmadik...  Tovább »

Az NPK egyetért a "felmentések kivezetésének pozitív irányú jogalkotói szándékával".  Tovább »

A szülői szervezet szerint nem minden hároméves gyereket vesznek fel, pedig a törvény ezt előírja.  Tovább »

A tankerületi tanácsok tervezett taglistája „zöld utat biztosít a kormányzati akarat-gőzhenger gátlástalan nyomulásának” - írja a Pedagógusok...  Tovább »

"Ma a szülők meg vannak győződve róla, hogy ha a gyereknek van egy érettségije, minden ajtó nyitva áll előtte.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X