A PISA-felmérés lesújtó eredményeiről és a diákokat érintő problémákról vitt üzenetet egy fiú az emberi erőforrás miniszternek a kulturális...  Tovább »

A fenntartó belső vizsgálatot indított, és felmentette az igazgatót.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az elmúlt 30 év legnagyobb iskolafejlesztési programja zajlik Magyarországon - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az Országgyűlés...  Tovább »

Vajon nehezebb lesz a következő a hat-, nyolc-, négy- és ötosztályos középiskolákba jelentkezők számára a központi felvételi tesztet, mint tavaly?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kemény hangú levelet közölt a pedagógusminősítési rendszerről a Független Tanerők Hangja Facebook-oldalán.  Tovább »

Gondosan ügyelt minden apró részletre, végül mégis az apró ügyetlenség húzta keresztül a 32 éves tanár számítását, leejtette a hamis személyi...  Tovább »

Száznegyven éve, 1877. november 22-én született Ady Endre.  Tovább »

Az elmúlt két hétben rengetegen megosztották a Facebookon azt a bejegyzést, amely szerint a Csiga-biga kezdetű gyerekdalt mindenki rosszul tudja...  Tovább »

Egy év öt hónap, másfél évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, valamint másfél évre eltiltotta a pedagógusi foglalkozástól a Kaposvári...  Tovább »

Az oktatási rendszer 2013-ban kezdett átalakításának eredményei legkorábban a 2018-as és 2021-es PISA felméréseken mutatkoznak majd meg - hívta fel...  Tovább »

Az oktatási jogok biztosához tavaly érkezett panaszok számában nem történt radikális változás, mintegy 1600 jelzést regisztráltak, ugyanakkor egy...  Tovább »

A legújabb PISA-felmérés eredményei alapján kijelenthető, hogy a matematika, szövegértés és természettudomány után a kollaboratív problémamegoldás...  Tovább »

Az Eurostat hétfőn közölt egy statisztikát arról, hogy milyen mértékben veszélyezteti az elszegényedés a gyerekeket az Európa Unió országaiban.  Tovább »

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az országgyűlés kulturális bizottsága előtt számol be múlt évi tevékenységéről.  Tovább »

Rendszeresen tanára ágyában aludt az a 11 éves Békés megyei kisfiú, akit a férfi november 7-én akart kicsempészni az országból, derült ki a Duna TV...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X