Amióta drasztikusan csökkentették a sót a menzákon, többet vacsoráznak a gyerekek – erről számolt be több somogyi szülő a Sonline-nak.  Tovább »

Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozta a felvételi tájékoztatókat és írásbeli vizsgahelyszínek keresőjét.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A győri Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnázium, a budapesti Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági és Kereskedelmi...  Tovább »

2019-ben is több hosszú hétvégével számolhattok, márciusban, augusztusban és novemberben is többnapos pihenőt kapnak a diákok és a dolgozók.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Minden negyedik középiskolás mérnök szeretne lenni, annak ellenére, hogy nem tudják, mindez milyen feladatokkal, munkakörökkel jár.  Tovább »

Több évvel el kell halasztani az új Nemzeti alaptanterv bevezetését - ezt javasolja a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ).  Tovább »

A gimnáziumok és szakgimnáziumok 64 százaléka, 425 intézmény írta elő egy vagy több feladatellátási helyén a hozzájuk jelentkező tanulóknak a...  Tovább »

Hogyan zajlik az oktatás egy Waldorf-iskolában, és miben tér el a Waldorf-pedagógia a "hagyományos" módszerektől?  Tovább »

„Csendes órát” vezet be a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár kispesti, Üllői úti könyvtára autista gyerekeknek és felnőtteknek.  Tovább »

A betöltetlen tanári álláshelyek ismertté vált száma csak a jéghegy csúcsa – így reagált a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a Szülői...  Tovább »

Még csak pár napja ért véget az őszi szünet, de hamarosan újabb pihenés vár a diákokra.  Tovább »

Legalább egy évvel halasszák el az új Nemzeti alaptanterv (NAT) bevezetését – ezt javasolja a Magyar Tudományos Akadémia Közoktatási Elnöki...  Tovább »

A kőszegi Jurisich Miklós Gimnázium és Kollégium, a miskolci Herman Ottó Gimnázium és a tatai Eötvös József Gimnázium és Kollégium vezeti a HVG két...  Tovább »

Több gyerek életét vesztette, mert feltehetően eltanácsolt diákok felgyújtottak egy iskolát és a hozzá tartozó kollégiumot Uganda délnyugati részén...  Tovább »

A Szülői Hang több mint ötezer szülő részvételével készített felmérésből kiderül: az általános iskolákban a matek- és az angolórákat érinti...  Tovább »

hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X