Hat év alatt több mint 150 ezer gyermek szorult ki a szociális gyermekvédelmi kedvezményezetti körből, jelentős...  Tovább »

Szülők felvetése nyomán döntött a kormány az 1. és 2.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

900 diák tüntett tegnap Párizsban, miután pár hete letartóztattak, majd brutális bántalmaztak rendőrök egy férfit.  Tovább »

Márciusra elkészül az új nemzeti alaptanterv (NAT) koncepciója, amelyet következő lépésként társadalmi egyeztetésre bocsát a szaktárca, és amelynek...  Tovább »

A 2016/17-es tanévben 1445 alapfokú oktatási intézményben 71 707 gyermek kapcsolódott be a Magyar Labdarúgó Szövetség grassroots igazgatósága által...  Tovább »

Az MTA konferenciáján sem hangzottak el eddig nem hallott magyarázatok arra, miért szerepeltünk olyan pocsékul a legutóbbi PISA-teszten, de ezeket...  Tovább »

Már nem akarnak lopni se, mióta van mit nyomkodni.  Tovább »

Korábbi szakértői jelentések arról árulkodnak, hogy a magyar oktatási rendszer nem csak hogy nem csökkenti, de még növeli is a más hátterű diákok...  Tovább »

Végleg kivezetik a tartós tankönyveket az iskolák első és második osztályából – vette észre a Magyar Nemzet egy tegnap megjelent, az Emberi...  Tovább »

A veronai buszbaleset áldozatainak emlékére jótékonysági eset rendez március 6-án a Thália Színházban a Szinyei Merse Pál Gimnázium.  Tovább »

Visszavonta helyi idő szerint szerdán Donald Trump elnök kormánya azokat a jogilag nem kötelező érvényű szövetségi iránymutatásokat, melyekkel az...  Tovább »

Túl kevés az oktatásra fordított pénz, kevés a matekóra, nincs egyensúly az iskolák autonómiája és elszámoltathatósága között - többek között ezek a...  Tovább »

Háromfordulós KRESZ-versenyt indított a Generali a Biztonságért Alapítvány és a DUE Médiahálózat.  Tovább »

Megbotránkoztató módszerekkel, de technológiában a magyar oktatás előtt jár az Iszlám Állam.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X