A magyar evezősök hét érmet, közte két aranyat szereztek a portugáliai Coimbrában, a vasárnap kezdődött Európai Egyetemi Játékokon.  Tovább »

Különleges könyvet mutattak be Esztergomban: az Egyetemisták szakácskönyve címmel megjelent kötet 101 egyszerű receptet tartalmaz (nemcsak)...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hamarosan indul az egyetemisták rohama az albérletekért, de Budapesten és a vidéki egyetemi városokban tavasz óta pörög az ingatlanpiac.  Tovább »

A felsőoktatásban tanulók fele a családtól kapja bevételének nagyobb részét, körülbelül harmaduk döntően saját keresetére támaszkodik - olvasható a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több tízmilliárd forintot fordít a kormány arra, hogy a magyar egyetemek jobb helyezéseket érjenek el a nemzetközi rangsorokban.  Tovább »

Még mindig vizsgálják, hogy a CEU valóban folytat-e képzéseket a tengerentúlon.  Tovább »

A Magyar Országgyűlés június 19-én megszavazta A nemzeti felsőoktatásról szóló törvény módosítását, amely kimondja, hogy a Kodolányi János Főiskola...  Tovább »

Nagy lehetőség, hogy kamatmentes a Diákhitel2 - hangoztatta a Diákhitel Központ marketing- és kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatorna kedd...  Tovább »

Július 25-én, a felvételi ponthatárok kihirdetésével elindul az egyetemisták és főiskolások rohama az albérletekért.  Tovább »

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) azt kéri a kormánytól, fontolja meg, hogy adómentes maradhasson a diákhitel törlesztéséhez...  Tovább »

Mennyit költ egy átlag egyetemista az EFOTT-on? Spórolási tippek tőlük nektek.  Tovább »

Szerdán arra kértünk titeket, segítsetek megtalálni Magyarország legmenőbb - fogalmazhatnánk máshogy is: legjobb, legélhetőbb, legjobb közösséget...  Tovább »

Jövő szeptembertől egy újabb amerikai egyetem indíthatja el a képzési programját Budapesten - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter...  Tovább »

Szívesen tanulnátok külföldön egy félévig? A szakdolgozatotokon dolgoztok, és jól jönne egy külföldi kutatási lehetőség?  Tovább »

Lejárt a határidő, azoknak, akik 2005 előtt kezdték meg tanulmányaikat a felsőoktatásban, de máig nem tették le a záróvizsgát.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X