Meghirdette a 2019-2020-as tanévre szóló ösztöndíjait a Fulbright Magyar-Amerikai Oktatási Csereprogram Bizottság, már lehet pályázni.  Tovább »

Leesett két munkás egy állványzatról Budafokon csütörtökön, mindketten életüket vesztették.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Országos felsőoktatási adománygyűjtés keretében a felsőoktatási intézmények 80 gyűjtőpontján 7,5 tonnányi tartós élelmiszert – konzerv, tészta...  Tovább »

Az ELTE fiatal jogászai abszolút első helyet értek el a Washingtonban megrendezett Jessup Nemzetközi Jogi Perbeszédversenyen az összevont felperesi...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hogyan zajlanak egy tánctanárnak készülő hallgató mindennapjai?  Tovább »

Politikai-világnézeti meggyőződéstől függetlenül elítélik egyetemi polgártársaik listázását, szolidaritást vállalnak velük - így reagált a Figyelő...  Tovább »

Az Európai Egyetemi Szövetség (EUA) határozottan elítéli a közelmúltban Magyarországon történteket.  Tovább »

Az ELTE több mint 300 oktatója és hallgatója tiltakozik a Figyelő listája ellen.  Tovább »

A rendőrség is nyomozott a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) mosdójában feltűnő kukkoló ügyében - írja a Bors.  Tovább »

Minden huszadik brit egyetemista végzett már valamilyen szexmunkát – írja a Vice.  Tovább »

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem „E” épületének egyik vécéjében az alábbi figyelmeztetés fogadja a hallgatókat - írja a 444.  Tovább »

Gyönyörű fotókat tett közzé a Facebookon az ELTE Társadalomtudományi Kara a campusról.  Tovább »

Ingyenes, online adattudományi kurzust indított a világ egyik legjobb egyeteme, a Berkeley.  Tovább »

Bizonyos szempontból biztonsági szempontból nyitnak kampuszt Bécsben, de bíznak abban, hogy megegyeznek a magyar kormánnyal - mondta a CEU...  Tovább »

A Magyar Honvédség tizenhárom felsőoktatási intézményben kíván létrehozni egyetemi századot, összesen 1300 fővel.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X