Nyelvvizsgára készültök, vagy csak a nyaraláson használható szavakat szeretnétek megtanulni? Ma újabb ingyenes, online fordítóprogramot ajánlunk.  Tovább »

Több mint 21 ezer kérelem érkezett az államkincstárhoz – ennyien szerették volna visszaigényelni sikeres nyelvvizsgájuk díját.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Megszűnik az egyik legnépszerűbb magyarországi nyelvvizsgarendszer, a TIT-TELC, az utolsó vizsgákat februárban tartják majd.  Tovább »

Már sokszor ajánlottunk nektek olyan alkalmazásokat, amivel a nyelvtanulást könnyíthetitek meg játékosan.  Tovább »

hirdetés

Azonos nyelven, azonos szinten államilag elismert írásbeli és szóbeli nyelvvizsga komplex nyelvvizsgának számít akkor is, ha a vizsgákat különböző...  Tovább »

A Babbel központi elve, hogy naponta körülbelül 20 percet érdemes egy új nyelv tanulásával tölteni. De hogyan lesz hatékony ez a 20 perc?  Tovább »

„Az idegennyelvi stratégia a következő hetekben a kormány elé kerül" - mondta az InfoRádiónak Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős helyettes...  Tovább »

Ha egy kis angol nyelvi korrepetálásra lenne szükségetek, az Eduline online tanfolyamai között kedvetekre válogathattok.  Tovább »

A felvételihez és a diplomaszerzéshez is szükségetek lesz a nyelvvizsga-bizonyítványotokra. Ha elveszett és nem találjátok sehol, így pótolhatjátok.  Tovább »

Mire érdemes figyelni mielőtt visszaigénylitek a sikeres nyelvvizsgátok díját?  Tovább »

Több problémát is feltárt egy idegennyelv-oktatásról készült kutatás, amelynek elkészítését a kormány rendelte el 2017 nyarán - közölte a...  Tovább »

Régóta szeretnétek valamilyen nyelvet tanulni az angolon kívül, de nem tudjátok eldönteni, hogy melyik legyen az?  Tovább »

Motiválatlan diákok, tanárhiány, módszertani-szakmai felkészületlenség, technikai eszközök hiánya, túlterhelt tanulók – több sebből vérzik az...  Tovább »

Tanulnátok valami újat? Most kínaiul is megtanulhattok ezzel a az alkalmazással.  Tovább »

Mi a különbség az egynyelvű és a kétnyelvű nyelvvizsga között? Fontos kérdésekre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X