Másfél éve az iskolák, a tanárok és a szülők nagyobb szabadságot kaptak, a tananyagminimum és a diákok maximális terhelhetősége között ők határozzák...  Tovább »

Van, hogy a képek minden szónál többet mondanak. Ez ebben az esetben sincs másképp.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lássuk, mi a teendő a jelentkezés leadása után. Ugyanis nem ér véget minden, miután leadtátok a jelentkezéseteket. Itt a lista a teendőkről.  Tovább »

Szombaton tartják a középfokú felvételi központi írásbeli vizsgáit a 8 és a 6 évfolyamos gimnáziumokba, továbbá a 9.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mit jelent pontosan, hogy előzetes ponthatárokat húztak az egyetemen, és ez milyen szakokra vonatkozik? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Ne feledjétek, a szakok kiválasztásával és a jelentkezés leadásával még nem ér véget az egyetemi felvételi.  Tovább »

A 2018-as felsőoktatási felvételin is marad 280-as minimumponthatár.  Tovább »

Kiválasztottátok azokat a szakokat, ahová jelentkezni szeretnétek a 2018-as felvételin?  Tovább »

Idén is megtartja a próbaérettségi napot a Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője.  Tovább »

A végzős középiskolásoknak nem csak az érettségin kell teljesíteniük, előtte ötven óra közösségi szolgálatot kell vállalniuk.  Tovább »

Melyek voltak 2017 legnépszerűbb alap- és osztatlan képzései? Mutatjuk a listát.  Tovább »

Az alap- és osztatlan képzésekre 280 pont alatt nem lehet bekerülni. De mit tehettek, ha nincs ennyi pontotok?  Tovább »

Kiktől kaphattok segítséget, ha technikai problémátok van az e-felvételi rendszerével?  Tovább »

Milyen eredményt kell elérni az emelt szintű érettségin ahhoz, hogy az egyetemi-főiskolai felvételin többletpontot kapjatok érte?  Tovább »

Mi a teendő, ha elkeveredik az érettségi bizonyítvány? Kihez kell fordulni, és hogyan lehet pótolni? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X