Ha van kedvenc József Attila-versetek, és elég kreatívnak érzitek magatokat, akkor ezen a versenyen nektek is részt kell vennetek.  Tovább »

Idén március 25-én kell majd átállítani az órákat, ezzel elkezdődik a nyári időszámítás.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Három olyan kvízt választottunk nektek, amelyek mindegyike különleges szemszögből közelíti meg a történelmet.  Tovább »

Az utóbbi hetekben is számtalan versfelismerős kvízt ajánlottunk nektek, ezek közül emelünk ki nektek hármat, nehézségi sorrendben.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hogyan kapcsolódik egymáshoz egy matematikai egyenlet és a negyedik Star Wars-film kocsmai muzsikája? Egy Dani Ochoa nevű lány megmutatta.  Tovább »

Idén is különleges programon vehettek részt március 21-én.  Tovább »

Idén is meghirdetik a "fizess verssel" eseményt, több tucat helyszínen kiválthatjuk kávénkat egy verssel vagy idézettel március 21-én.  Tovább »

Különböző témakörökből állítottunk össze nektek kérdéssort. Kultúra, mitológia és egy kis földrajz - többek között ebben a témában kell válaszolnotok.  Tovább »

Az informatikai alapismeretek érettségi feladataiból válogattunk nektek kérdéseket. Vigyázat, emelt szintű kérdésekről van szó. Ti hányat találtok el?  Tovább »

Találkozhattatok már azzal az irodalmi kvízzel, amiben az első mondatuk alapján kell felismernetek a regényeket.  Tovább »

Ismert könyv, amit senki sem olvasott, mi az? Ti mire szavaznátok?  Tovább »

Hallottatok már a következő településekről? Vajon melyik megyében vannak? Lássuk, mennyire ismeritek a kisebb magyarországi településeket.  Tovább »

Ti tudjátok a választ: énekes vagy hegycsúcs? Lássuk, mennyire tippeltek jól. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

A március 15-i hosszú hétvége a nemzeti megemlékezések mellett a fesztiválok hétvégéje is, különböző hagyományőrző és interaktív programokon...  Tovább »

Képben vagytok a nagy történelmi események dátumaival, a híres uralkodókkal és a sorsfordító történésekkel?  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X