Érettségi-felvételi Eduline

Hány pontot szereznétek az érettségi elméleti gazdaságtanból?

Elolvasom

Matematikából, történelemből és elméleti gazdaságtanból tartott próbaérettségit szombaton a Studium Generale (SG), a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője. Ha nem voltatok ott a próbaérettségin, de kipróbálnátok, hány pontot érnétek el, ha ma lenne az írásbeli vizsga, itt az alkalom. Íme, a próbaérettségi feladatsorai elméleti gazdaságtanból.

Érettségi-felvételi Eduline

Próbaérettségi történelemből: próbáljátok ki, hány pontot szereznétek

Elolvasom

Matematikából, történelemből és elméleti gazdaságtanból tartott próbaérettségit szombaton a Studium Generale (SG), a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője. Ha nem voltatok ott a próbaérettségin, de kipróbálnátok, hány pontot érnétek el, ha ma lenne az írásbeli vizsga, itt az alkalom. Íme, a próbaérettségi feladatsorai történelemből.

Érettségi-felvételi Eduline

Próbaérettségi matekból: a Studium Generale feladatsorai és a megoldások

Elolvasom

Matematikából, történelemből és elméleti gazdaságtanból tartott próbaérettségit szombaton a Studium Generale (SG), a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője. Ha nem voltatok ott a próbaérettségin, de kipróbálnátok, hány pontot érnétek el, ha ma lenne az írásbeli vizsga, itt az alkalom. Stoppert bekapcsolni, indulhat a vizsga: a középszintű tesztre három, az emelt szintű feladatsor megoldására négy órátok van.

1 2 3 4 5