Érettségi-felvételi Eduline

Így készülhettek fel a matekérettségire: értelmezési tartomány, értékkészlet

Elolvasom

Több tízezren írják meg a közép- és emelt szintű matekérettségit május 8-án. Ha úgy érzitek, hogy szükségetek van még némi gyakorlásra, esetleg vannak fekete foltok a tananyagban, kövessétek matekérettségi-felkészítő sorozatunkat: a Studium Generale és az Eduline segítségével minden héten három témakört ismételhettek át. 4. rész: értelmezési tartomány, értékkészlet.

Érettségi-felvételi Eduline

Készüljetek velünk a matekérettségire: egyszerűsítések, átalakítások

Elolvasom

Több tízezren írják meg a közép- és emelt szintű matekérettségit május 8-án. Ha úgy érzitek, hogy szükségetek van még némi gyakorlásra, esetleg vannak fekete foltok a tananyagban, kövessétek matekérettségi-felkészítő sorozatunkat: a Studium Generale és az Eduline segítségével minden héten három témakört ismételhettek át. 3. rész: egyszerűsítések, átalakítások.

Érettségi-felvételi Eduline

Próbaérettségi történelemből: derítsétek ki, hány pontot szereznétek az írásbelin

Elolvasom

Nemcsak matematikából és közgazdaság ismeretekből, hanem történelemből is próbára tehették tudásukat azok, akik elmentek a Studium Generale szombati próbaérettségi napjára. Jó hírünk van azoknak, akik nem voltak ott: itt vannak a feladatsorok és a megoldókulcsok, kipróbálhatjátok, hány pontot szereznétek az érettségin, ha ma lenne.

1 2 3 4 5