szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Idén is szervez ingyenes érettségi-előkészítőt a Studium Generale, a beugrót október 3-án írhatjátok meg.

A 2020/2021-es tanévben is készülhettek az értettségire az SG-sekkel. Mivel a jelenlegi helyzetben nem szerveznek személyes órákat, az online kurzusokon az ország bármely pontjáról részt vehettek.

Kik jelentkezhetnek?

Ahogy az előző években megszokhattátok, most is bárki csatlakozhat az idei előkészítőkhöz, azonban a jelentkezés feltétele, hogy megírjátok a Beugró Napon (október 3-án) egy tesztet, hogy végül a tudásotoknak megfelelő csoportba kerüljetek. Erre szeptember 30-ig jelentkezhettek.

Matematikát, történelmet és közgazdaságtant tanítanak és akár két tárgyat is lehet tanulni - mesélték el a szervezők az Eduline-nak.

Mikor lesznek az órák?

Az előkészítőket szombatonként tartják és csoporttól függően 3 vagy 4 órás egy alkalom (tizenegyedikeseknek 3 óra, tizenkettedikeseknek 4 óra).

Ha ti is jövőre vizsgáztok, és kíváncsiak vagytok, hol áll a tudásotok, akkor itt tudtok jelentkezni a szintfelmérőre. Már most letesztelnétek magatokat? Itt megnézhetitek és kitölthetitek a Studium Generale próbaérettségijeinek feladatsorait is.

Elmaradhatnak az őszi érettségi szóbeli vizsgái?

Kicsivel több, mint egy hónap múlva kezdődik az őszi érettségi szezon, ezért megkérdeztük az Oktatási Hivatalt, milyen intézkedésekkel készülnek a vizsgákra.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!