szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Studium Generale (SG), a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője idén is szervezett próbaérettségit matekból, töriből és közgázból. Ha lemaradtatok róla, de szívesen megoldanátok a feladatsorokat, itt megtaláljátok őket.

Jó hírünk van azoknak, akik kifogytak az érettségi gyakorlófeladatokból, ugyanis a Studium General idén is tartott próbaérettségiket. A matek vizsga közép- és emelt szintű feladatsorait és megoldásait itt, a történelmet itt, a közgazdaságtant pedig itt nézhetitek meg.

Ha az érettségi-felkészülésnél kitöltenétek az előző évek hivatalos feladatsorait is, itt megtaláljátok az összes feladatlapot és a hozzájuk tartozó megoldókulcsot is közép- és emelt szinten egyaránt. Először az évet kell megnéznetek, azután kiválaszthatjátok a képzési szintet, majd a következő ablakban jobb oldalon böngészhettek a tárgyak között.

Teljesen új feladatsorokkal gyakorolnátok, de már az összes hivatalos feladatsort és az idei próbaérettségiket is megoldottátok? Akkor innen tölthetitek le az SG elmúlt négy évben készített próbaérettségijét.

A 2021-es érettségivel kapcsolatos folyamatosan frissülő cikkeinket itt találjátok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!