Felsőoktatás Eduline

Így tanulhatsz ingyen a világ legjobb egyetemein - a fotelből

Elolvasom

Sem a felvételi, sem a tandíj, sem a szállás miatt nem kell aggódnod, ha el szeretnél végezni egy-egy kurzust a Berkeley-n, a Stanfordon vagy éppen a Carnegie Mellon egyetemen. Mindössze egy számítógépre van szükséged: a világ legjobb egyetemei ma már saját honlapjuk mellett a YouTube-on és más oktatási portálokon is elérhetővé teszik előadásaik anyagát.

Felsőoktatás Eduline

Online tanagyag segíti a közgazdászképzést az ELTE-n

Elolvasom

A jegybank és az ország gazdasági működéséhez is elengedhetetlen, hogy a felsőoktatásból kikerülő szakemberek korszerű közgazdasági tudással rendelkezzenek. A folyamatosan változó tudásanyag átadása ráadásul a hagyományos módszerekkel egyre nehézkesebb, a jövő gazdasági szakemberei online tananyagok nélkül nehezen boldogulhatnak - mondta el Király Júlia az MNB alelnöke, aki szerint a szakmai műhelyeknek szünet nélkül fejlődniük kell ha lépést akarnak tartani.

Felsőoktatás Eduline

E-learning – milyen lesz a virtuális campus?

Elolvasom

Egy tanulmány szerint 20 év múlva az egyetemi campusok csupán relikviák lesznek, könyvek helyett távoktató szoftverekkel és az internet segítségével fogunk tanulni. Az e- learning egyre népszerűbb, kérdés, hogy tudja-e pótolni a tanárral való személyes kontaktust.

Felsőoktatás Eduline

Fotelből a Harvardon: a legjobb egyetemek ingyenesen, online

Elolvasom

Ha meg szeretnéd hallgatni a világ legjobb egyetemein a leghíresebb tanárok által tartott előadásokat, ma már nem kell mást tenned mint odaülnöd a számítógéped elé. Harvard, Princeton, Stanford, Yale vagy esetleg a Berkeley érdekel? Csak választanod kell szemináriumot és hátradőlni a fotelben.

1
4 5 6 7 8 9 10