Felsőoktatás Unyatyinszki György

"Ne cseszegessük egymást!" - mondja a rektor, de telefonálni sem tudnak a Budai Campus oktatói

Elolvasom

Hosszú huzavona és tiltakozások után az idei tanévet már a Szent István Egyetem berkein belül kezdte meg a Corvinus egykori budai központja. A beolvasztás azonban távolról sem gördülékeny, az oktatók katasztrófát emlegetnek, hiszen egymást sem tudják felhívni hónapok óta. Tőzsér János rektor viszont több problémáért a tiltakozókat teszi felelőssé.

Felsőoktatás Eduline

Nyomozás indult az MNB alapítványa miatt, átláthatatlanul forgathat közpénzt saját felsőoktatására

Elolvasom

A Magyar Tudományos Akadémia Közgazdaságtudományi Bizottsága emelt szót először az alapítvány ellen, amely az egyébként nagyon szigorú szabályok ellenére úgy fordít milliárdokat saját gazdasági képzésének felépítésére, hogy azt nem ellenőrizhetően teszi. Az ügyben egy feljelentést követően nyomozást rendeltek el.

Felsőoktatás Unyatyinszki György

Videó: Kissé zaklatott volt Orbán Ráhel első nyilvános előadása

Elolvasom

Sokáig nem volt lehetőség bejutni Orbán Ráhel egyetemi előadására, hiába lenne szabadon látogatható a felsőoktatási törvény szerint. Végül a rejtőzködéssel felhagyva nyilvánosan is látogathatóvá tették a miniszterelnök lányának előadását, aki bár morcosan, de állta a sarat kiemelt figyelem mellett is. Bár vendéglátásból jelest nem feltétlen érdemel, ugyanis vendégelőadói egy korty víz nélkül beszélték át az órát a fülledt teremben.

Felsőoktatás Eduline

"Nem adjuk a Budai Campust" - tüntetnek a hallgatók

Elolvasom

Flashmobbal tiltakoztak a hallgatók a Budapesti Corvinus Egyetem feldarabolása ellen. A "Nem adjuk a budai campust" feliratú molinót a Gellért-hegy oldalában helyezték ki. Emellett pedig a hallgatók és a tanárok ma a Villányi úti campusról indultak el gyalogosan a Kongresszusi Központhoz.

1
4 5 6 7 8
17