Közoktatás MTI

Megvan, hova költöztetik a Raoul Wallenberg iskolát

Elolvasom

A VI. kerületi Rippl-Rónai József utcába költözik a Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskola a VIII. kerületi Ludovika térről - közölte Halász József, a fővárosi szakképzési osztály vezetője kedden az Országgyűlés kulturális bizottságának ülésén. A végső döntést az ügyben Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere hozza meg, várhatóan május végén.

Közoktatás Eduline

Itt a feketeleves: Budapest utolsó nagy egészségügyi szakközépiskoláját is bezárja a kormány

Elolvasom

A kormány az érintettek megkérdezése nélkül bezárja Budapest utolsó nagy egészségügyi szakközépiskoláját, a diákok felét pedig műszaki iskolákba szórja szét. Nagy a felháborodás a Raoul Wallenberg környékén, több száz család élete bonyolódhat azért, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem megkapjon egy épületet. Az iskolaközösség nem hagyja annyiban, tüntetés lesz az intézményért, és azt ígérik, bármeddig hajlandóak elmenni – írta az Index.

Közoktatás Eduline

Harc a Neptunért: kínai iskola nyílna az általános helyén

Elolvasom

Rendkívüli szülői értekezleten tájékoztatták kedden a XV. kerületi Neptun Általános Iskola szülőit: szeptembertől bezárják az intézményt. Ahogy azt mi is megírtuk, múlt héten levélben közölte a Klik, hogy az iskola épületében egy kínai két tannyelvű középiskola költözik.

1 2 3 4 5 6 7
10