Január elseje óta visszaigényelhetitek a nyelvvizsgátok díját, ha megfeleltek néhány feltételnek.  Tovább »

Az Educatio kiállítás olyan a felsőoktatásba készülők számára, mint egy celeb.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Most már mindent tudunk a sikeres nyelvvizsga díjának visszaigényléséről!  Tovább »

Tavaly 26 ezerrel kevesebben próbálkoztak nyelvvizsgát szerezni mint 2016-ban - írta szerdai lapszámában a Világgazdaság.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szükségünk van-e nyelvtudásra, ha egy alkalmazás a másodperc törtrésze alatt bármilyen szöveget képes lefordítani az anyanyelvünkre?  Tovább »

Kulturális vállalkozásnak nevezte az emberi erőforrások minisztere azt, ha valaki németül tanul Magyarországon vagy Közép-Európában.  Tovább »

Az elmúlt napokban több ingyenes és jól használható nyelvoktató alkalmazást mutattunk nektek, ma ezek közül ajánlunk ötöt.  Tovább »

Brit tudósok bebizonyították, hogy a szóbeli több stresszt okoz, mint az írásbeli.  Tovább »

Külföldi ösztöndíjak, itthoni képzések és munkalehetőségek közül válogathatnak azok a középiskolások, egyetemisták és friss diplomások, akik...  Tovább »

Kifejezetten kezdő szinten, játékosan tanulhattok új nyelveket ezzel az alkalmazással.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, és a szóbeli a mumus, mert nem szívesen szólaltok meg idegenek előtt? Akkor ezt az appot érdemes kipróbálnotok.  Tovább »

Ha nyelvvizsgára készültök vagy csak szeretnétek fejleszteni a szókincseteket és a kiejtéseteket, akkor ezt az alkalmazást érdemes kipróbálnotok.  Tovább »

Már több mint két éve várjuk azt a fordító fülhallgatót, amely valós időben képes fordítani a beszélgetéseket.  Tovább »

Az elmúlt napokban több ingyenes és jól használható nyelvtanuló alkalmazást mutattunk nektek - ma három olyan appot ajánlunk, amely elsősorban...  Tovább »

Nyelvvizsga olvasás- és a hallásértést mérő feladatok nélkül nem létezik.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X