Már sokszor ajánlottunk nektek olyan alkalmazásokat, amivel a nyelvtanulást könnyíthetitek meg játékosan.  Tovább »

Körülnéztünk, hogy melyek mostanában a legnépszerűbb appok, amelyekkel nyelveket tanulhattok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha kihasználnátok a nyári szünet utolsó két hetét, akkor itt egy remek lehetőség, amivel gyakorolhattok vagy tanulhattok németül.  Tovább »

Szívesen próbára tennétek az angoltudásotokat? Töltsétek ki a következő két tesztet!  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Meddig és hogyan kell visszaigényelni a nyelvvizsga díját? Fontos kérdésekre válaszolunk.  Tovább »

Tanultatok angolul, de nyelvvizsgát nem csináltatok, most mégis szeretnétek vagy legalább felfrissítenétek tudásotokat?  Tovább »

Szeptemberben indulnak a Diplomamentő II program ingyenes nyelvtanfolyamai. Összeszedtük a legfontosabb infókat a programról.  Tovább »

Egy jó kis alkalmazást ajánlunk mindenkinek, aki szereti, ha naprakész a telefonja.  Tovább »

Utazás és nyelvtanulás közben is jól jöhetnek azok az appok, amelyek minden fontos dolgot tudnak, ami külföldre kellhet.  Tovább »

Augusztusban hozzák nyilvánosságra az újabb diplomamentő csomaggal kapcsolatos információkat, és szeptembertől indulnak az államilag támogatott...  Tovább »

Már sokszor ajánlottunk nektek olyan alkalmazásokat, amivel a nyelvtanulást könnyíthetitek meg játékosan.  Tovább »

Augusztustól lehet pályázni diplomamentésre, akkor hozzák nyilvánosságra azoknak a felnőttképző intézményeknek a nevét, amelyek csatlakoztak az OFA...  Tovább »

Fábián Sára négy éve, 20 éves korában alapította az Amigos a Gyerekekért Alapítványt, ami ma már több mint 80 taggal működik.  Tovább »

Ha angolul tanultok, akkor ez az alkalmazás a hasznotokra lehet, méghozzá teljesen ingyen.  Tovább »

"Számomra nagyon felszabadító a gondolat, hogy nem kell nyelvórákra járnom, a saját tempómban tanulhatom a nyelveket bárhol, bármikor, és ehhez...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X