Több tucat nyelvi kurzus közül válogathattok, ha megnézitek az EdX kínálatát: ingyen tanulhattok például mandarin nyelven, spanyolul, oroszul és...  Tovább »

Egy tavalyi felmérés szerint a magyar középiskolások főként a nyelvtanulás kedvéért lennének legszívesebben cserediákok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az angol az első idegen nyelv – többek között ezt a mondatot hiányolja az új Nemzeti alaptantervből a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Közoktatási...  Tovább »

A felsőoktatásról, a nyelvoktatásról és a légszennyezésről volt szó az interpellációk között hétfőn az Országgyűlésben.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha az angol már jól megy, érdemes más nyelveken is megtanulni.  Tovább »

Ha németből terveztek nyelvvizsgázni, akkor most segítünk egy kicsit.  Tovább »

Szívesen fejlesztenétek idegennyelv-tudásotokat? Újabb remek alkalmazást ajánlunk, amellyel ingyenesen képezhetitek magatokat.  Tovább »

Pontosan milyen feltételekkel és meddig igényelhető vissza a sikeres nyelvvizsga díja? Itt a válasz.  Tovább »

Mit tehetnek azok a nyelvtanulók, akik eddig a TELC feladataira készültek, de a TIT-TELC vizsgarendszer megszűnése miatt most kénytelenek másik...  Tovább »

Mi lenne, ha a középiskolások kettő helyett egy idegen nyelvet tanulnának, és a második idegen nyelv óraszámát az első nyelv tanulására fordítanák?  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de nem tudjátok, melyik nyelvvizsgaközpontot válasszátok? Most kipróbálhatjátok magatokat.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, vagy csak a nyaraláson használható szavakat szeretnétek megtanulni? Ma újabb ingyenes, online fordítóprogramot ajánlunk.  Tovább »

Több mint 21 ezer kérelem érkezett az államkincstárhoz – ennyien szerették volna visszaigényelni sikeres nyelvvizsgájuk díját.  Tovább »

Megszűnik az egyik legnépszerűbb magyarországi nyelvvizsgarendszer, a TIT-TELC, az utolsó vizsgákat februárban tartják majd.  Tovább »

Már sokszor ajánlottunk nektek olyan alkalmazásokat, amivel a nyelvtanulást könnyíthetitek meg játékosan.  Tovább »

hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X