A magyarok idegennyelv-tudásának fejlesztését célozza meg a kormány - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium, amely azt írta...  Tovább »

„Az oktatónak kell biztosítani a tanuló sikerét, vállalva a szakmai kihívásokat, kialakítani egy olyan oktatási filozófiát és gyakorlatot, amely a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Itt a lehetőség, hogy megismerjétek a keleti nyelveket - az alapoktól.  Tovább »

Hamarosan nyelvvizsgáznátok? Utánanéztünk, hogy mennyibe kerülnek az akkreditált nyelvvizsgák. Vajon melyik a legdrágább vagy éppen a legolcsóbb?  Tovább »

hirdetés

Nyelvvizsgára készültök vagy csak egy jó fordítóprogramot kerestek?  Tovább »

Lecsúsztatok a diplomamentő programról vagy csak felelevenítenétek a középiskolában tanultakat? Esetleg most kezdenétek el angolul tanulni?  Tovább »

Több tízezer forintot költenek különórákra a magyar szülők. Drágák a nyelvórák és a korrepetálások is.  Tovább »

Most újabb két remek oldalt ajánlunk, ahol új vagy már tanult nyelveket gyakorolhattok teljesen ingyen. Nem kell más hozzá, csak egy kis idő és net.  Tovább »

Akik lemaradtak a Diplomamentő II programról, ne csüggedjenek, mert még bőven megszerezhetik a nyelvvizsgájukat idő előtt.  Tovább »

Már több mint tízezer fiatalnak térítette vissza a sikeres nyelvvizsga díját az állam - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és...  Tovább »

Ha az angol már jól megy, hasznos lehet például oroszul is megtanulni. Érdemes ingyenes appokkal kezdeni, így meglátjátok, tetszik-e egyáltalán.  Tovább »

Hogyan lehet jól menedzselni nyolcvan egyetemista szabadidejét? Hogyan működik kórházakban a gyerekekkel foglalkozás?  Tovább »

46 410 - ennyien tettek nyelvvizsgát 2017-ben a 14-19 évesek közül, vagyis több mint ötezerrel kevesebben szereztek bizonyítványt, mint egy évvel...  Tovább »

Szeptemberben indulnak a Diplomamentő II program ingyenes nyelvtanfolyamai. Itt találjátok a programban részt vevő nyelviskolák listáját.  Tovább »

A felnőtt lakosság mindössze 37%-a beszél idegen nyelvet, ezzel az adattal utolsók vagyunk az Európai Unió tagországai között.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X