Ha nyelvvizsgára készültök, akkor érdemes próbafeladatokkal gyakorolnotok mielőtt elmentek a vizsgára.  Tovább »

Nyelvvizsgáztatok? Sikerült? Ezzel a formanyomtatvánnyal igényelhetitek vissza a nyelvvizsgátok árát.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyelvvizsgára készültök, de szükségetek lenne még egy kis plusz gyakorlásra?  Tovább »

Újabb kiváló lehetőség, ha kellene a nyelvvizsga a felvételihez vagy a diplomához, de nem engedhetitek meg magatoknak, hogy elmenjetek egy...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kellene a nyelvvizsga a felvételihez vagy a diplomához, de nem engedhetitek meg magatoknak, hogy elmenjetek egy tanfolyamra?  Tovább »

Te mit válaszolnál, ha megkérdeznék, hogy mi a legfontosabb a vizsgára készülésben? Sok vizsgafeladat, minél több teljes vizsgafeladatsor megoldása?  Tovább »

Tizenöt különböző nyelven ért a Waverly Labs okosfülhallgatója, a Pilot, amely azonnal fordítja a beszélgetést.  Tovább »

Mutatjuk a 2 legjobb nyelvtanulós oldalt: ezekkel az ingyenes oldalakkal nyelvvizsgafelkészüléshez is plusz tudást kaphattok és a kiejtést is...  Tovább »

Ha nyelvvizsgára készültök, esetleg egy motivációs levelet írtok leendő munkaadótoknak angolul, akkor itt egy remek, ingyenes app, amely...  Tovább »

Ha nyelvvizsgára készültök vagy csak szeretnétek fejleszteni a szókincseteket, akkor ezt az alkalmazást érdemes kipróbálnotok.  Tovább »

Ha nyelvvizsgázni szeretnétek, de még nem választottátok ki a nyelvvizsgaközpontot, akkor mielőtt döntötök, érdemes megnézni az adott nyelvvizsga...  Tovább »

Több tízezren szorulhatnak ki a felsőoktatásból 2020-tól, két év múlva ugyanis csak azok kerülhetnek be egyetemre vagy főiskolára, akiknek van...  Tovább »

Az elmúlt napokban több ingyenes és jól használható nyelvoktató alkalmazást és fordítót mutattunk nektek, ma ezek közül ajánlunk hármat.  Tovább »

Régóta kerestek megbízható, gyors online fordítót? Akkor próbáljátok ki ezt az oldalt.  Tovább »

Március 8-9-én rendezik meg a 2018-as tavaszi HVG Állásbörzét a Papp László Budapest Sportarénában.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X