Furcsa összehasolításba keverte a PISA-tesztet az Oktatási Hivatal elnökhelyettese.  Tovább »

A kormányzatnak elsősorban a saját felelősségével kell foglalkoznia, még akkor is, ha alapvetően a pedagógusokon múlik az oktatási rendszer...  Tovább »

Az államtitkár kicsit másképp emlékszik az eltelt évekre.  Tovább »

Kövér László is hozzátette a magáét az oktatási rendszer bukásának magyarázatához.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az oktatási államtitkár szerint nincs PISA-sokk.  Tovább »

Az egyházi iskolák arányaihoz képest jóval nagyobb támogatást adnak Balog Zoltánék - derült ki a Klebelsberg ösztöndíjak átadásán.  Tovább »

Az eredmények azt is megmutatták, mennyire kreatívan vágják ki magukat az oktatás irányításáért felelős emberek a szószból.  Tovább »

Az ország több pontján is arra biztatják társaikat, hogy szervezzenek saját tiltakozást jövő hétfőn.  Tovább »

"Ez hülyeség" - így kommentálta egy sajtóbeszélgetésen Palkovics László oktatási államtitkár a Magyarországi Szülők Országos Szövetségének...  Tovább »

A nem éppen szakpolitikus hírében álló egykori polgármester szerint nem lenne szerencsés más országok jobb oktatási modelljeiből átvenni bizonyos...  Tovább »

Legalábbis a Policy Agenda elemzőcég szerint ilyen következménye is lehet, hogy a rossz PISA-eredményeket a tanárokon akarja elverni a kormány.  Tovább »

Várhatóan januárban tárgyal a köznevelési kerekasztal a PISA-felmérés eredményeiről - mondta Palkovics László oktatási államtitkár sajtótájékoztatón.  Tovább »

Hoffmann Rózsa Magyarország oktatási államtitkára volt 2010-től 2013-ig, ennek fényében érdemes megvizsgálni, hogy mit is mondott.  Tovább »

A miniszterelnök gondosan kerüli, hogy a minisztere személyi felelősségét firtassák a PISA-felmérések ügyében - írja a hvg.hu.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X