December 5-én lesznek nyilvánosak a legutóbbi, 2016-os Nemzetközi Olvasás és Szövegmegértés Vizsgálat (PIRLS - Progress in International Reading...  Tovább »

„Készséggel elismerem, ebben a kormányban tettestársak voltunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Vári Anikót azért nem vették fel a makói szakgimnáziumba tanárnak, mert egy Facebook-posztban nem értett egyet Lázár Jánosnak azzal a...  Tovább »

Sem a kiemelkedő teljesítményű tanulókat, sem pedig a lemaradókat nem tudja megfelelően kezelni a magyar iskolarendszer – mondta a Hír TV-nek Csapó...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újabb PISA-eredményeket hoztak nyilvánosságra, visszakaphatják KRESZ-tanfolyamuk és -vizsgájuk árát a 20 év alattiak, két ELTE-kar vezeti a HVG...  Tovább »

A PISA-felmérés lesújtó eredményeiről és a diákokat érintő problémákról vitt üzenetet egy fiú az emberi erőforrás miniszternek a kulturális...  Tovább »

Az oktatási rendszer 2013-ban kezdett átalakításának eredményei legkorábban a 2018-as és 2021-es PISA felméréseken mutatkoznak majd meg - hívta fel...  Tovább »

A legújabb PISA-felmérés eredményei alapján kijelenthető, hogy a matematika, szövegértés és természettudomány után a kollaboratív problémamegoldás...  Tovább »

Emelkedett az olvasás terén alulteljesítő diákok és a lemorzsolódók száma is - derül ki az Európai Bizottság adataiból.  Tovább »

Valószínűleg minden olvasónk ismeri a 2015-ös PISA-felmérés eredményeit, de így egyben ritkán lehet látni az országrangsort.  Tovább »

"Az oktatáspolitika bizonyíthatóan rossz irányba halad.  Tovább »

Tankönyv helyett tabletet kaphat 2018 szeptemberétől több ezer ötödik osztályos diák, és a tanárokat is korszerű digitális eszközökkel szerelik fel...  Tovább »

A hatosztályos gimnáziumokban matematikából átlagosan Szingapúr eredményeit hozták a diákok, a gond az általános iskolában és a szakképzésben...  Tovább »

A pénzt sem sajnálja brit kormány, csak legyenek jobbak matekból a diákjaik.  Tovább »

Persze ezek a "titkok" a magyar szakemberek számára is ismertek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X