A PISA-tesztek nyomására amikor lehetséges, kreatívabb feladatokkal mérik a gyerekek készségeit.  Tovább »

Megosztja az eduline olvasóit az oktatási államtitkárság ötlete a hátrányos helyzetű, nehezen beilleszkedő diákoknak létrehozandó bentlakásos...  Tovább »

A részletes és megoldási javaslatokat is megfogalmazó PISA-jelentés nyilvánosságra került egyes részletei szerint a halmozottan hátrányos helyzetű...  Tovább »

A Jobbik 2010 óta visszatérő javaslatához hasonlóan bentlakásos felzárkóztató intézményekbe terelné a hátrányos családi hátterű, nehezen...  Tovább »

hirdetés

Oktatási államtitkár így még nem kezdett interjút.  Tovább »

Furcsa összehasolításba keverte a PISA-tesztet az Oktatási Hivatal elnökhelyettese.  Tovább »

A kormányzatnak elsősorban a saját felelősségével kell foglalkoznia, még akkor is, ha alapvetően a pedagógusokon múlik az oktatási rendszer...  Tovább »

Az államtitkár kicsit másképp emlékszik az eltelt évekre.  Tovább »

Kövér László is hozzátette a magáét az oktatási rendszer bukásának magyarázatához.  Tovább »

Az oktatási államtitkár szerint nincs PISA-sokk.  Tovább »

Az egyházi iskolák arányaihoz képest jóval nagyobb támogatást adnak Balog Zoltánék - derült ki a Klebelsberg ösztöndíjak átadásán.  Tovább »

Az eredmények azt is megmutatták, mennyire kreatívan vágják ki magukat az oktatás irányításáért felelős emberek a szószból.  Tovább »

Az ország több pontján is arra biztatják társaikat, hogy szervezzenek saját tiltakozást jövő hétfőn.  Tovább »

"Ez hülyeség" - így kommentálta egy sajtóbeszélgetésen Palkovics László oktatási államtitkár a Magyarországi Szülők Országos Szövetségének...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X