Az írásbeli és a szóbeli kommunikáció jól megy, de nyelvtani szabályokat nem szívesen magoltok?  Tovább »

Nem igaz, hogy csak magántanárral lehet eljutni a nyelvvizsgáig, a középiskolai nyelvórák száma megfelelő, "amennyiben a tanulók megfelelően...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több változás is jön a feladatokkal kapcsolatban.  Tovább »

Egyetemi felvételihez, a diploma átvételéhez vagy éppen egy új állás megszerzéséhez lenne szükségetek nyelvvizsgára?  Tovább »

Bár a keretek lehetővé tennék a középfokú (B2 szintű) nyelvvizsgának megfelelő nyelvtudás megszerzését a középiskola végére, az ehhez szükséges...  Tovább »

Az állam átvállalná a költségeket, de ez egyelőre csak egy terv.  Tovább »

2020-tól csak azok kerülhetnek be egyetemre, főiskolára, akiknek van egy - legalább középfokú, vagyis B2-es - nyelvvizsgájuk.  Tovább »

Nincs még egy olyan uniós tagállam, ahol olyan alacsony lenne a két idegen nyelven beszélő aránya, mint nálunk.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de még nem döntöttétek el, melyik nyelvvizsgaközpont írásbelijét és szóbelijét választjátok?  Tovább »

A szorgalmas diákok felének nincs esélye eljutni a középfokú nyelvvizsgáig a gimnáziumokban, mert erre nincs felkészülve a közoktatás - nyilatkozta...  Tovább »

Egy vagy két nyelvvizsgával vágtok neki a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételinek? Itt megtaláljátok az összes pontszámítási szabályt.  Tovább »

A kisujjeltartós nyelvészek kedvenc csemegéjébe szaladtunk angol-német vonalon.  Tovább »

Az egykori újpesti labdarúgó szerint egy nyelv van, amit minden magyar labdarúgónak beszélnie kellene.  Tovább »

Német csapata hazaküldte a magyar játékost, mert komoly lemaradással küzd, de nem futballtudásban.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X