A világ legnépszerűbb nyelvtanító alkalmazásának memóriajátéka eddig csak mobilon volt elérhető, de most már böngészőben is lehet vele ingyen...  Tovább »

Nehezen mennek a szavak, ezért szükségetek lenne egy kis szókincsbővítésre? Ha angolul tanultok, ez az ingyenes alkalmazás a hasznotokra lehet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az Európai Uniós átlag alig tíz százalékát érik el a magyar diákok.  Tovább »

Idegen nyelvű szövegeket kell olvasnotok az egyetem vagy a munkátok miatt, esetleg külföldi csoporttársakkal, munkatársakkal kell kommunikálnotok...  Tovább »

hirdetés

Meddig és hogyan kell visszaigényelni a nyelvvizsga díját, ha január után vizsgáztatok? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nem szűnnek meg a szinkronizált filmek Magyarországon, de a magyar lakosság idegennyelv-tudásának fejlesztése céljából törekszenek arra, hogy több...  Tovább »

A magyarok idegennyelv-tudásának fejlesztését célozza meg a kormány - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium, amely azt írta...  Tovább »

„Az oktatónak kell biztosítani a tanuló sikerét, vállalva a szakmai kihívásokat, kialakítani egy olyan oktatási filozófiát és gyakorlatot, amely a...  Tovább »

Itt a lehetőség, hogy megismerjétek a keleti nyelveket - az alapoktól.  Tovább »

Hamarosan nyelvvizsgáznátok? Utánanéztünk, hogy mennyibe kerülnek az akkreditált nyelvvizsgák. Vajon melyik a legdrágább vagy éppen a legolcsóbb?  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök vagy csak egy jó fordítóprogramot kerestek?  Tovább »

Lecsúsztatok a diplomamentő programról vagy csak felelevenítenétek a középiskolában tanultakat? Esetleg most kezdenétek el angolul tanulni?  Tovább »

Több tízezer forintot költenek különórákra a magyar szülők. Drágák a nyelvórák és a korrepetálások is.  Tovább »

Most újabb két remek oldalt ajánlunk, ahol új vagy már tanult nyelveket gyakorolhattok teljesen ingyen. Nem kell más hozzá, csak egy kis idő és net.  Tovább »

Akik lemaradtak a Diplomamentő II programról, ne csüggedjenek, mert még bőven megszerezhetik a nyelvvizsgájukat idő előtt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X