Hány pontot kaphattok a felsőoktatási felvételin a B2-es és a C1-es nyelvvizsgáért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Legfeljebb mekkora összeget kaphattok vissza, ha 2018-ban sikeres nyelvvizsgát tesztek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Visszajár az első sikeres nyelvvizsga díjából 34,5 ezer forint 2018 első napjától, de a bizonyítvány kiállításától számított egy éven belül kell azt...  Tovább »

Újabb alkalmazást ajánlunk, amivel bővíthetitek a szókincseteket, és nem csak angolból vagy németből.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Már a 2018-as felvételire készültök, ezért még idén szeretnétek megszerezni az értékes felvételi pontokat (is) érő nyelvvizsgát?  Tovább »

Ha angolul tanultok, akkor ez az alkalmazás a hasztnotokra lehet, méghozzá teljesen ingyen.  Tovább »

A közösségi média sokunk „második otthona”, állandó fóruma a legkülönbözőbb véleményeknek.  Tovább »

Hány pontot szerezhettek a felsőoktatási felvételin, ha ugyanabból az idegen nyelvből emelt szintű érettségit és nyelvvizsgát is tesztek?  Tovább »

Egyes állam által nyújtott támogatások adómentességének törvénybe iktatását kezdeményezi kedden benyújtott törvényjavaslatában Rétvári Bence, az...  Tovább »

Úgy tűnik, a nyelvtanulás a világ minden táján fontos kérdés.  Tovább »

Mennyit kell fizetnetek a legnépszerűbb általános nyelvvizsgákért? Változtak-e az árak?  Tovább »

Egy vagy akár több idegen nyelv használata és a szaknyelv ismerete valódi előnyt jelent a munkakeresés során – többek között ez derül ki a Szent...  Tovább »

Milyen angol szavakat rontanak el leggyakrabban a nyelvtanulók? Miért írjuk le gyakran hibásan az argument, az across vagy éppen a believe szavakat?  Tovább »

Fülhallgató a fejre, toll a kézbe - ha alaposan felkészülsz, nem lehet problémád a nyelvvizsga hallás utáni szövegértést mérő részével.  Tovább »

2018-tól az első sikeres nyelvvizsga árát visszakapják a 35 évnél fiatalabbak - de vajon mindegy, hogy melyik nyelvvizsgaközpontot választják?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X