Az amerikai elnök annyira beszűkült szókinccsel operál beszédeiben, és olyan sokszor ismétli magát, hogy angoltanárok ajánlják szövegeit kezdők...  Tovább »

Idén felvételiztek egyetemre-főiskolára, ezért szeretnétek minél több pontot gyűjteni?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy felmérés szerint 80 százalék nem elégedett a nyelvtudásával annak ellenére, hogy évekig tanul angolul.  Tovább »

Milyen feladatokra számíthattok a vezető nyelvvizsgaközpontok B2-es szóbeli vizsgáin?  Tovább »

hirdetés

Nyelvvizsgára készültök, de még nem választottatok nyelvvizsgaközpontot?  Tovább »

Valamennyit javult a hazai lakosság angoltudása - írja a Magyar Nemzet hétfői számában.  Tovább »

"A kormány tervei szerint 2020-tól csak az mehet egyetemre, főiskolára, akinek legalább egy középfokú nyelvvizsgája van" - lehetett olvasni az...  Tovább »

A gimisek elismerik, hogy csak különórákkal sikerülhet az érettségi előtti középfokú nyelvvizsga, ennek ellenére sem bánják, hogy 2020-tól kötelező...  Tovább »

A szótár igazi jolly joker a nyelvvizsgán - persze csak akkor, ha hatékonyan tudjátok használni, az ismeretlen szavak keresgélésével ugyanis értékes...  Tovább »

A világ legnépszerűbb nyelvtanító alkalmazásának memóriajátéka eddig csak mobilon volt elérhető, de most már böngészőben is lehet vele ingyen...  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, vagy csak szeretnétek szinten tartani a nyelvtudásotokat?  Tovább »

Nem elsősorban a nyelvvizsga díja az akadálya a középfokú nyelvvizsga megszerzésének a diákok számára, hanem az, hogy nem jutnak el a középszintű...  Tovább »

Használhattok-e szótárt a legnépszerűbb nyelvvizsgákon?  Tovább »

Jövőre ingyenes lehet az első középfokú nyelvvizsga - írta a Magyar Idők minisztériumi forrásra hivatkozva hétfői számában.  Tovább »

Pedig elvileg angol nyelven tanít a miniszterelnök lánya.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X