Kutatók több mint 700 gyereket követtek végig a felnőtté váláson, és kiderült, hogy azok, akik gyerekkorukban makacsok voltak vagy gyakran...  Tovább »

A 2017-es World Economic Forum felmérésében a világ számos országából összesen mintegy 31 ezer, 18-35 év közötti fiatalt kérdeztek meg arról...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy amerikai kutatócég felmérése szerint elég borúsan látják a fiatalok jövőjét a magyarok.  Tovább »

Nem vettek fel elsőre az egyetemre? Semmi baj, nagyon sok lehetőség van még.  Tovább »

hirdetés

Még mindig az angol nyelv a legnépszerűbb, és az is középfokon. Ezt követi a német nyelv, de ebből jóval kevesebbe vizsgáztak az utóbbi években.  Tovább »

Hogyan kell elképzelni egy UX kutató életét? Ki tudna erről jobban beszámolni, mint egy UX kutató maga?  Tovább »

A kompetenciaméréseket követően a legjobb budapesti, Pest és Győr-Moson-Sopron megyei gimnáziumokban töltötték ki a diákok a kérdőívet, így 961...  Tovább »

Az elmúlt évben a világon a tizenéves internethasználók 62 százaléka szembesült valamilyen veszéllyel az online térben, derült ki a Microsoft...  Tovább »

Még mindig nincs elegendő információd, de szívesen foglalkoznál a felhasználói élményekkel?  Tovább »

Hihetetlen találmánnyal versenyeznek a magyar egyetemisták az idei Microsoft Imagine Cup innovációs versenyén.  Tovább »

A farkas is képes személyes kapcsolatot kialakítani az őt nevelő emberrel - derült ki az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Etológia Tanszéke...  Tovább »

A cégek és a diákok elvárásai és várakozásai némileg eltérőek - ez derül ki egy kutatásból.  Tovább »

Jól áll Magyarország a térség többi országához képest, ha az Európai Kutatási Tanács által odaítélt pályázati pénzek eloszlását nézzük.  Tovább »

Nem, a soha nem opció.  Tovább »

És mit lehet kezdeni a függőségével? Ezekre kereste a választ az ELTE friss kutatása.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X