Nagyon magabiztosan gondolnak nyugdíjas éveikre a fiatalok, többségük abban bízik, hogy állami nyugdíját jelentős mértékben ki tudja egészíteni...  Tovább »

A magyar diákok leginkább a gyakorlati foglalkozásokat hiányolják az iskolai angolórákról - derül ki az Angloville legfrissebb kutatásából.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az Okos Doboz fejlesztői új, a biológia és az egészségnevelés oktatásában hiánypótló Adaptív Digitális Tankönyvvel jelentek meg.  Tovább »

A házi kedvencként nevelt törpemalacok is részt vesznek a családi kutyákkal végzettekhez hasonló etológiai vizsgálatokban az ELTE Etológiai Tanszékén.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Látványos robotlaboratórium is helyet kapott az Óbudai Egyetem Bécsi úti központi épületében.  Tovább »

A gyerekek nagyon korán, akár már ötévesen érzelmi különbséget tudnak tenni a pénz elköltése és megtakarítása között - állapították meg a Michigani...  Tovább »

Tizenöt éves korra a szövegértési képességek már egyértelműen mutatják a magyar iskolarendszer esélyegyenlőtlenségét és azt, hogy mennyit számít az...  Tovább »

Az elmúlt tizenöt év legjobb eredményét szerezték a negyedikes magyar diákok az egyik legfontosabb nemzetközi szövegértési felmérésen, a PIRLS-en.  Tovább »

Öt nehézségi kategóriába sorolja a világ nyelveit az amerikai kormány külföldi ügyekkel kapcsolatos képzéseit végző legnagyobb beszállítója, a...  Tovább »

Lássuk hogy mennyire vagytok képben ezzel a különleges informatikai területtel.  Tovább »

Az utóbbi időben is több kutatás foglalkozott azzal, hogy milyen hatással van a fiatalokra, ha túl sokat használják a Facebookot vagy az...  Tovább »

A legújabb PISA-felmérés eredményei alapján kijelenthető, hogy a matematika, szövegértés és természettudomány után a kollaboratív problémamegoldás...  Tovább »

Ha érdekel az informatika és kreatív vagy, neked találták ki a UX-et. Nem hallottál még róla?  Tovább »

A fiatalok 67 százaléka úgy gondolja, hogy könnyen talál majd a végzettségének megfelelő munkát külföldön - derül ki a BT (British...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X