Lássuk hogy mennyire vagytok képben ezzel a különleges informatikai területtel.  Tovább »

Az utóbbi időben is több kutatás foglalkozott azzal, hogy milyen hatással van a fiatalokra, ha túl sokat használják a Facebookot vagy az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A legújabb PISA-felmérés eredményei alapján kijelenthető, hogy a matematika, szövegértés és természettudomány után a kollaboratív problémamegoldás...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha érdekel az informatika és kreatív vagy, neked találták ki a UX-et. Nem hallottál még róla?  Tovább »

A fiatalok 67 százaléka úgy gondolja, hogy könnyen talál majd a végzettségének megfelelő munkát külföldön - derül ki a BT (British...  Tovább »

A BT (British Telecommunications) által ismertetett, a Medián által végzett felmérés fókuszában az állt, hogy a mai 14-25 évesek milyennek látják a...  Tovább »

420 ezer forint - ez tartják "jó fizetésnek" a Z generációsok, legalábbis a British Telecommunications által ismertetett felmérés alapján.  Tovább »

Minden második gyereket zaklattak már fizikailag vagy verbálisan, majdnem minden ötödik bántalmazott azonban senkitől nem kér segítséget - derül ki...  Tovább »

Megkezdte annak a felmérésnek az előkészítését az Emberi Erőforrások Minisztériuma, amellyel a diákok nyelvtudását akarják megismerni - írja a...  Tovább »

Az ELTE Etológia Tanszéke keresett nevelőket törpemalacok mellé egy viselkedéstani kutatáshoz.  Tovább »

A szeptemberben született gyerekek jobban teljesítenek az iskolában, és nagyobb arányban kerülnek be a jobb felsőoktatási intézményekbe - állítja...  Tovább »

Kutatók több mint 700 gyereket követtek végig a felnőtté váláson, és kiderült, hogy azok, akik gyerekkorukban makacsok voltak vagy gyakran...  Tovább »

A 2017-es World Economic Forum felmérésében a világ számos országából összesen mintegy 31 ezer, 18-35 év közötti fiatalt kérdeztek meg arról...  Tovább »

Egy amerikai kutatócég felmérése szerint elég borúsan látják a fiatalok jövőjét a magyarok.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X