Közoktatás Edupress

Folyamatosan érdemes küldeni a hiányzó dokumentumokat

Elolvasom

Érdemes minél előbb beküldeni azokat a dokumentumokat, amelyek a felvételi jelentkezéshez szükségesek, és amelyek még nem álltak a felvételiző rendelkezésére a jelentkezés benyújtásának határideje előtt. Ezen dokumentumok benyújtásának végső határideje július 9-e, ám az adatok gyorsabb feldolgozása érdekében érdemes a kézhezvétel után a lehető leghamarabb beküldeni azokat - hívja fel a figyelmet a felvi.hu.

Közoktatás Eduline

Lejárt a jelentkezési határidő – nem volt roham a postákon

Elolvasom

Éjfélig adhatták postára, illetve küldhették el elektronikus úton jelentkezésüket az alapképzésben, egységes, osztatlan képzésben, mesterképzésben, illetve a felsőfokú szakképzésekben továbbtanulni vágyók. Az elektronikusan jelentkezők legkésőbb 2009. február 23-ig hitelesíthetik jelentkezésüket.

Közoktatás Eduline

Te már bölcsebb vagy, segíts egyetemi, főiskolai tapasztalataiddal, a felvételi előtt állóknak

Elolvasom

Emlékszel még arra, mikor Neked kellett leadnod a jelentkezési lapodat? Milyen nehéz volt a döntés, mennyire nagy volt a felelősség! Most pedig már a vizsgaidőszakra vagy a munkádra koncentrálsz, miközben épp átéled a döntésed következményeit. Oszd meg másokkal is ezeket az értékes tapasztalatokat, segíts azoknak, akik idén döntik el, hová felvételiznek!

1 2 3 4