szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Újra pályázhatnak a középiskolások az ingyenes európai vonatjegyekre, itt vannak a részletek.

Ahogy már korábban is írtunk róla, újra pályázhatnak a középiskolások az ingyenes európai vonatjegyekre. A következő jelentkezési időszak 2019. november 28., csütörtök, közép-európai idő szerint déli 12 óráig tart.

Kik jelentkezhetnek?

  • akik 2001. január 1. és 2001. december 31. között születtek (a két dátumot is beleértve),
  • azon országok valamelyikének az állampolgári, amelyek a nyertes jelentkezők kiválasztásáról szóló döntés időpontjában az Európai Unió tagállamai.
  • illetve ahhoz, hogy a jelentkezés érvényes legyen, a jelentkezési lapon meg kell adni helyesen a személyazonosító igazolvány vagy útlevél számotokat.

Ha kiválasztanak benneteket, legalább 1 és legfeljebb 30 napig utazhattok majd 2020. április 1. és 2020. október 31. között. A feltételekről és a jelentkezésről bővebben itt olvashattok.

Ezek a filmek tarolnak a héten a mozikban - programajánló

A héten egy animációs film nyerte a legnépszerűbb mozibemutató címét. Mutatjuk, melyik filmekre mennek a legtöbben, miket érdemes a héten megnézni moziban.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.