szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Már nincs sok idő hátra, legkésőbb 2019. november 15-ig, azaz péntek éjfélig jelentkezhetnek azok, akik a februárban induló felsőoktatási képzések valamelyikén szeretnének tanulni.

A felvételizőknek eddig a határidőig kell végezniük a személyes és kötelező adataik rögzítésével, a kiválasztott szakok megjelölésével és a szükséges, már rendelkezésre álló dokumentumok feltöltésével az E-felvételi felületén - hívja fel a figyelmet a Felvi.

Ne feledjétek, mivel a ti döntésetek, hogy a pontszámítást milyen eredmények alapján szeretnétek, ezért figyelnetek kell arra, hogy minden olyan dokumentumot benyújtsatok, amely alapján pontot szeretnétek számíttatni. A jelentkezési határidőig rendelkezésre nem álló dokumentumok benyújtásának határideje 2020. január 9.

Aki a díjmentesen megjelölhető három jelentkezési helynél többet – maximum hatot – jelöl meg, annak szintén november 15-én éjfélig kell befizetnie a megjelölt további jelentkezési helyek alapján számított kiegészítő díjat átutalással vagy netes fizetéssel.

A pénteki határidőre való tekintettel az Oktatási Hivatal ügyfélszolgálata az egyéb napokon megszokott ügyfélfogadási időben, azaz délután 16:30-ig várja a felvételizők kérdéseit telefonon, e-mailben és személyesen - teszi hottá a Felvi.

[[ Egyedi HTML ]]
Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.