Felnőttképzés Csik Veronika

Alig vezették be, máris módosul a szakképzési törvény

Elolvasom

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) szerint az Innovációs és Technológiai Minisztérium a változtatásokat célzó törvényjavaslattal elismeri, hogy kapkodva, rohamtempóban, a társadalmi egyeztetés és a jogalkotás normáit felrúgva áterőltetett szakképzési törvényt módosítani kell.

Közoktatás Eduline

Aggasztó adatok és káosz az iskolákban: van, ahol a tanári kar 94 százaléka fertőzött

Elolvasom

Tombol a járvány az iskolákban és az óvodákban, sorra zárnak az intézmények, viszont központi rendelkezés egyelőre nem született. Éppen ezért a szakszervezetek egymás után fordulnak a köznevelési államtitkársághoz, azt kérve, hogy az egyre súlyosbodó járványhelyzet miatt mihamarabb hozzanak döntést az iskolák ügyében.

Közoktatás Szabó Fruzsina

„Hallottunk olyan iskoláról, ahol még a takarítónőt is beküldték órára, annyi tanár betegedett meg"

Elolvasom

Már a negyvenhez közelít a koronavírus-fertőzés szövődményeiben elhunyt pedagógusok száma az országban – közölte az Eduline-nal a Pedagógusok Szakszervezete, amelynek alelnöke szerint ahhoz, hogy az iskolák a következő hetekben ne váljanak a járvány gócpontjaivá, sokkal gyorsabban kellene reagálni az első fertőzöttek megjelenésére. Cikkünkben az Emberi Erőforrások Minisztériumának kérésére helyreigazítást közlünk.

1 2 3 4 5 6 7
19