Közoktatás MTI

Balog Zoltán szerint Magyarországon költik a legtöbb pénzt az oktatásra

Elolvasom

Magyarország költi a legtöbb pénzt oktatásra Közép-európában - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere. A miniszter az iskolafejlesztési programmal kapcsolatban mondta el, hogy a GDP 5,2 százalékát költi a magyar kormány oktatásra, ami azt jelenti, hogy Lengyelországgal együtt Magyarország költi a legtöbbet erre a célra.

Közoktatás Eduline

Pedagógusnapi köszönetben dörgölte a tanárok orra alá a fizetésemelést Balog Zoltán

Elolvasom

"Mostanra jól láthatjuk azt is, kik maradtak meg a szakma talaján, s kik igyekeztek a politikai mezőben hasznosítani az átalakítás nehézségeiből keletkezett feszültségeket" - többek között ez áll abban a pedagógusnapi levélben, amellyel Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere köszöni meg a pedagógusok munkáját, akik a kétoldalas üzenetből azt is megtudhatják, mennyivel emelkedett a bérük az elmúlt években.

Felsőoktatás eduline/mti

Balog Zoltán: a genderelmélet fontos hiányt próbált pótolni

Elolvasom

Már majdnem jót mondott a miniszter a társadalmi nemek mesterképzésről, de gyorsan pontosított. A családtudományoknál a demográfiai kérdést tartja fontosnak a kormány, például annak kutatását, mi befolyásolja a gyermekvállalási kedvet - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

1 2 3 4 5 6 7
10