Ismét megjelentek a tanári álláshirdetések az apróhirdetési oldalakon - alig pár hét van hátra a tanévkezdésig, de még mindig sok iskola keres...  Tovább »

A pedagógusok többsége 40 év fölötti, azaz már közelít a nyugdíj felé.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A pályakezdők juttatásának emelésével és a nyugdíjasok továbbfoglalkoztatásával enyhítené a pedagógushiányt a Pedagógusok Demokratikus...  Tovább »

Több mint kétezer pedagógust keresnek országszerte - legalábbis ennyi tanári, tanítói, óvodapedagógusi, gyógypedagógusi álláshirdetés van a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Országosan nem jellemző a tanárhiány, egy-egy tankerületben ugyanakkor valóban probléma - mondta Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ új elnöke...  Tovább »

Nem csak az állami, hanem a magán- és alapítványi iskolákban is gondot okoz a pedagógushiány - írja a Pénzcentrum.  Tovább »

Nem olyan rossz a helyzet, mint azt néhány helyen sugallják - mondta a pedagógushiányról Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ új elnöke.  Tovább »

A szakszervezet szerint 4-5 ezer pedagógus hiányzik az oktatási rendszerből bő egy hónappal a tanévkezdés előtt.  Tovább »

"Ha minden változatlan marad, akkor összeomlás előtti állapotban van az oktatás. Személyi feltételeit nézve egyértelműen.  Tovább »

"Előfordul, hogy zeneakadémiát végzett és a művészetoktatásban dolgozó kolléga munkáját olyanok bírálják el, akiknek közel olyan végzettségük sincs...  Tovább »

Csak Budapesten ötszáznál is több pedagógust keresnek, több helyen bármilyen szakos tanárral beérnék, van olyan kistelepülés, ahonnan tizennégy...  Tovább »

Több óvodában a szülőktől kérnek segítséget az egyre aggasztóbb óvónőhiány miatt.  Tovább »

Felgyorsítják a szakközépiskola-szakgimnázium fejlesztési programot, az intézmények infrastruktúrája valóban elavult - jelentette ki Palkovics...  Tovább »

Nemcsak vízvezeték-szerelőkre, gépkezelőkre és védőnőkre, de angol- és informatikatanárokra, gyógypedagógusokra és óvodapedagógusokra is nagy...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X