Pedagógus szakszervezetek vezetőivel találkozott Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kedden Budapesten - közölte a tárca az MTI-vel.  Tovább »

Szabó Éva Zsuzsanna eddigi alelnök lesz a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) új elnöke.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hétvégén tisztújító kongresszust tart a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ), vagyis hétfőtől új elnök vezeti a szakszervezetet.  Tovább »

Csabalik Zsuzsanna, Szabó Éva Zsuzsanna és Tarnay Attila indul a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) elnöki posztjáért, az országos tisztújító...  Tovább »

hirdetés

A tisztújítást hosszú időn át tartó olyan feszültség előzte meg, amely már veszélyeztette a PDSZ hatékony működését - ezzel indokolta a Pedagógusok...  Tovább »

Úgy gondolom, az elmúlt években sok mindent tettem az oktatásügy érdekében, be kell vallanom, kicsit elfáradtam.  Tovább »

Szűcs Tamást választotta a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) ügyvezető elnökévé a szakszervezet országos választmánya.  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) vezető testületének többsége azért mondott le, hogy teljes tisztújításra kerüljön sor.  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) továbbra sem vesz részt a köznevelési kerekasztal munkájában - közölte a szakszervezet.  Tovább »

Még nem tűzték ki a Köznevelés-stratégiai Kerekasztal alakuló ülésének időpontját, de októberben szeretnék megtartani - mondta Maruzsa Zoltán...  Tovább »

A tankerületi tanácsok tervezett taglistája „zöld utat biztosít a kormányzati akarat-gőzhenger gátlástalan nyomulásának” - írja a Pedagógusok...  Tovább »

A Pedagógusok Szakszervezetének elnöke szerint elinflálódik a pedagógusok bére, hiába a fizetésemelés.  Tovább »

Minden második iskolában van olyan tanár, aki tagja egy szakszervezetnek, de a kép árnyaltabb.  Tovább »

Pénteken főleg az oktatási intézményeknél lesz nagy fennforgás a PDSZ sztrájkja miatt, de a kórházaknál az egészségügyért is demonstrálnak.  Tovább »

A Tanítanék Mozgalom szándékosan vette át a tiltakozás irányítását a szakszervezetektől, akiket köt törvényi kötelezettségük.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X