A duális szakképzés reformjára és az ezt előkészítő program indítására négy évre szóló partnerségi megállapodást kötött az Innovációs és...  Tovább »

Esetleg nincs annyi pontotok, hogy bekerüljetek valamelyik alap- vagy osztatlan szakra, de pótfelvételiznétek?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nincs annyi pontotok, hogy bekerüljetek valamelyik alap- vagy osztatlan szakra?  Tovább »

Melyek a legnépszerűbb felsőoktatási szakképzések a 2018-as felvételin?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Aki egyetem mellett szeretne dolgozni, annak ideális választás lehet egy duális képzés.  Tovább »

Legnagyobb számban a szakmunkásképzőt vagy szakiskolát végzett, 20-39 év közötti nőtlen férfiak terveznek külföldi munkavállalást, ez derül ki a...  Tovább »

Aki egyetem mellett szeretne dolgozni, annak ideális választás lehet egy duális képzés.  Tovább »

Úgy érzitek, hogy nem lesz annyi pontotok, hogy bekerüljetek valamelyik alap- vagy osztatlan szakra?  Tovább »

Hány pont jár a 2018-as felvételin a felsőoktatási szakképzés elvégzéséért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

428 ezren tanulnak a középfokú iskolák nappali tagozatán – a gimnáziumokban és a készségfejlesztő iskolákban emelkedett, a szakközépiskolákban és a...  Tovább »

Felgyorsítják a szakközépiskola-szakgimnázium fejlesztési programot, az intézmények infrastruktúrája valóban elavult - jelentette ki Palkovics...  Tovább »

A munkaerőpiacon jelentős kereslet van a szakképzett munkaerő iránt, mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke pénteken a...  Tovább »

Megerősítené a szakgimnáziumokat Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, aki szerint a felnőttképzésben tanulók arányát is emelni kell.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a szakmai érettségik feladatsorait és a megoldásokat az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X