Az Eötvös Loránd Tudományegyetem három intézménye vezeti a HVG egyetemi gyakorlóiskoláiról összeállított 2019-es rangsorát, az élen az ELTE Radnóti...  Tovább »

A győri Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnázium, a budapesti Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági és Kereskedelmi...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A kőszegi Jurisich Miklós Gimnázium és Kollégium, a miskolci Herman Ottó Gimnázium és a tatai Eötvös József Gimnázium és Kollégium vezeti a HVG két...  Tovább »

Riasztó lemorzsolódási arányokról, a 2019-es felvételiről és újabb felsőoktatási tüntetésekről is beszámoltunk ezen a héten.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Deák Téri Evangélikus Gimnázium, a Pannonhalmi Bencés Gimnázium, Egyházzenei Szakgimnázium és Szakkollégium, valamint a Budai Ciszterci Szent Imre...  Tovább »

A budapesti Alternatív Közgazdasági Gimnázium, a szintén fővárosi Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium és Szakgimnázium, valamint az egri...  Tovább »

Egymásnak mentek a pártok az oktatáspolitika miatt hétfőn napirend előtt az Országgyűlésben.  Tovább »

Még mindig 1300 pedagógus hiányzik az iskolákból, emelkedhet a tanulmányi ösztöndíjak összege, nagyon sok magyar huszonéves készül külföldre - ezek...  Tovább »

Megjelent a Quacquarelli Symonds (QS) 2019-es egyetemi rangsora, amelyen 11 magyar egyetem szerepel, közülük 6 az első százban.  Tovább »

Megjelent a HVG középiskolai rangsora, megkezdődött az őszi érettségi és a keresztféléves felvételi, és hivatalosan is vége a genderszaknak - ezek...  Tovább »

A vidéki gimnáziumok közül a veszprémi Lovassy László Gimnázium, a győri Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium és a miskolci Herman Ottó Gimnázium...  Tovább »

Az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium, a Toldy Ferenc Gimnázium, valamint az Eötvös József Gimnázium vezeti a HVG...  Tovább »

A kormányzat azért cincálhatná szét az MTA-t, és vonhatná az egyetemek alá egyes kutatóintézeteit, hogy előrébb kerüljenek a hazai egyetemek a...  Tovább »

A Közép-európai Egyetem (CEU) üzleti analitika mesterképzése a legjobb Közép-Európában – derül ki a Quacquarelli Symonds (QS) üzleti...  Tovább »

Hét magyar egyetem került fel a londoni székhelyű Times Higher Education (THE) most publikált világrangsorába, köztük a legjobban a Semmelweis...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X