Újabb felsőoktatási rangsor hoztak nyilvánosságra: a QS utánajárt, milyen diplomákkal a legkönnyebb elhelyezkedni.  Tovább »

Oroszország fő feladata az, hogy a közoktatás minőségének tekintetében hat év alatt a világ tíz vezető országának egyikévé váljon - jelentette...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Pécsi Tudományegyetem is felkerült az Academic Ranking of World Universities (ARWU) rangsort megjelentető SanghaiRanking frissen kiadott...  Tovább »

Az Academic Ranking of World Universities (ARWU) rangsort megjelentető SanghaiRanking frissen kiadott szakterületi listáin több kategóriában is...  Tovább »

hirdetés

Nyilvánosságra hozták az Academic Ranking of World Universities listát, ismertebb nevén az ARWU-rangsort.  Tovább »

Több tízmilliárd forintot fordít a kormány arra, hogy a magyar egyetemek jobb helyezéseket érjenek el a nemzetközi rangsorokban.  Tovább »

Hat magyar egyetem szerepel a Quacquarelli Symonds (QS) 2019-es felsőoktatási világrangsorán, a legjobb eredményt a Szegedi Tudományegyetem érte el.  Tovább »

Hat magyar egyetem került fel a Center of World University Rankings (CWUR), a világ ezer legjobb felsőoktatási intézményét felsorakoztató 2018/19-es...  Tovább »

A Semmelweis Egyetem (SE) oktatási rektorhelyettese szerint az intézmény jó nemzetközi kapcsolatai is hozzájárultak ahhoz, hogy négy helyet javítva...  Tovább »

Hét magyar egyetem került be a feltörekvő országokat vizsgáló egyik egyetemi rangsorba, a Semmelweis Egyetem (SE) a 61.  Tovább »

Kiderült, ki lehet az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője, ahogy az is, hogy Palkovics László innovációs miniszter lesz.  Tovább »

A Gregor József Általános Iskola, a XVI. kerületi Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium, a XXI.  Tovább »

A budapesti Zrínyi Miklós Gimnázium, a makói József Attila Gimnázium, a mátészalkai Budai Nagy Antal Szakgimnázium, a kisvárdai Bessenyei György...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X