Egyre népszerűbb sportág az iskolákban a frizbi - írja a Magyar Nemzet.  Tovább »

A kormány intézkedéseinek köszönhetően már alig található egészségtelen étel az iskolai büfékben - ezt mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több ezer diáknak kerül új tantárgy az órarendjébe a 2017/2018-as tanévtől - emlékezteti a szülőket és tanárokat az oktatási államtitkárság...  Tovább »

Levelet küldött a Klebelsberg Központ az iskoláknak azzal kapcsolatban, kialakítható-e lőtér az intézményben vagy az udvarán – adta hírül az RTL...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Legalábbis egy lajosmizsei iskolában minden szebb, mióta befagyott az iskola tava.  Tovább »

Átgondolja a mindennapos testnevelés iskolai szerepét az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) - jelentette be szerdán Palkovics László oktatási...  Tovább »

"Ez hülyeség" - így kommentálta egy sajtóbeszélgetésen Palkovics László oktatási államtitkár a Magyarországi Szülők Országos Szövetségének...  Tovább »

Bár országosan eddig alig néhány helyen történt egy kapavágás, újabb alapköveket helyezett el a magyar kormány: 38 milliárdért zajlik a tanuszoda...  Tovább »

Ezer iskolában szeretnék tanítani a judo alapjait, az akció neve a Tompítás művészete.  Tovább »

A kormány kedvelt közvélemény-kutatója egy kizárólag a kormány számára szóló felmérést készített, azonban kiszivárogtak az adatok, melyek szerint a...  Tovább »

Úgy tűnik, hiába a mindennapos testnevelés, lesújtó állapotokat találtak az iskolások fizikai teljesítményében.  Tovább »

A mindennapi testnevelés és éneklés után itt a kormány újabb terve: a minden napra egy népmese.  Tovább »

Szeptembertől az összes általános és középiskolai évfolyam naponta tesizik, és könnyen lehet, hogy hamarosan jön a mindennapos éneklés is.  Tovább »

A 2015/2016-os tanévben már az általános és a középiskola összes évfolyamának heti öt testnevelésórája lesz, tornaterem viszont egyáltalán nincs...  Tovább »

Hány évfolyamon kötelező szeptembertől a mindennapos testnevelés? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X