Hamarosan kezdődnek a szóbeli érettségik. De mi történik akkor, ha egy vizsgázó nem megy el a szóbelire?  Tovább »

Közzétette a vizuális kultúra érettségi feladatsorát és a megoldásokat az Oktatási Hivatal - itt ellenőrizhetitek a válaszokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Középszinten 623-an, emelt szinten 390-en érettségiznek francia nyelvből ma délelőtt - közölte az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Az emelt szintű fizikaérettségi feladatsorát és megoldásait is közzétette az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Közzétette a középszintű fizikaérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal - itt ellenőrizhetitek a válaszaitokat.  Tovább »

Megyei vagy fővárosi kormányhivatalban jelentkeztetek az érettségire? Mutatjuk, hogy hol és mikor nézhetitek meg a kijavított írásbeliket.  Tovább »

Véget ért az emelt szintű fizikaérettségi írásbeli vizsgája is. Egy diák számolt be nekünk tapasztalatairól és a feladatsorról.  Tovább »

Tíz órakor véget ért a középszintű fizikaérettségi – itt találjátok a szaktanár által készített, nem hivatalos megoldásokat.  Tovább »

Itt találjátok a középszintű fizikaérettségi második, hosszabb feladatokból álló részének szaktanár által készített, nem hivatalos megoldásait.  Tovább »

A középszintű fizikaérettségi praktikus, a mérnöki pálya során fontos témaköröket érint realisztikus példákon keresztül – mondta az idei középszintű...  Tovább »

Véget ért az idei középszintű fizikaérettségi is. Diákokat kérdeztünk arról, mi a véleményük a feladatsorról.  Tovább »

Volt olyan feladat is az idei középszintű fizikaérettségin, amelyet a feladat szövegének értelmezésével megoldhattak a diákok - mondta az Eduline...  Tovább »

Kiegyensúlyozott a feladatsor, az viszont meglepő lehet a diákok számára, hogy több olyan típusfeladat hiányzik, amely az elmúlt években többször...  Tovább »

Röntgensugarakhoz, szeszfokmérőkhöz és energiatakarékos hűtőedényekhez kapcsolódó feladatokat is kaptak a diákok a középszintű fizikaérettségin.  Tovább »

Kedd reggel a fizikaérettségivel kezdődik a 2018-as érettségi szezon harmadik hete.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X