Miért fontos, hogy átmenjetek az alkalmassági vizsgán, ha olyan szakra jelentkeztek, amelyen ez felvételi feltétel?  Tovább »

Mikor és kinek kell fizetnie az érettségi vizsgáért?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Érettségire készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre?  Tovább »

Hamarosan komoly feladattal kell szembenéznie az idei végzősöknek, közeleg az érettségi.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ki kaphat többletpontot a 2018-as felvételin hátrányos helyzet alapján? Milyen dokumentumokkal kell bizonyítani a hátrányos helyzetet?  Tovább »

Több szakon csökkentek az előzetes ponthatárok - itt nézhetitek meg, a ti képzéseteket is érinti-e a változás.  Tovább »

Milyen szakokon húzták a legmagasabb ponthatárokat a 2017-es felvételin, és milyen ponthatárokra lehet számítani idén?  Tovább »

Milyen teendőitek vannak a felvételi jelentkezés leadása után? Milyen határidőket kell betartani és mire kell figyelni?  Tovább »

Áprilistól újra fontos dolga lesz a felvételizőknek, kezdődik a tavaszi ügyintézés.  Tovább »

Érettségire készültök, de matek nem tartozik a kedvenceitek közé? Próbáljátok ki a következő három ingyenes appot.  Tovább »

Hány pont jár a 2018-as felvételin az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (OKTV) döntőseinek?  Tovább »

Mi a teendő, ha a hiánypótlás időszakában szerzitek meg a nyelvvizsga-bizonyítványotokat?  Tovább »

Elkezdenétek (vagy folytatnátok) a felkészülést a magyarérettségire? Oldjátok meg az előző évek feladatsorait.  Tovább »

Fel kell tölteni az érettségi bizonyítány másolatát az e-felvételi rendszerbe, ha megszerzitek a bizonyítványt? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Legalább egy-másfél éves felkészüléssel számolhatsz, ha valamelyik brit egyetemen szeretnéd megkezdeni tanulmányaidat.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X