Mesterképzésre jelentkeztetek a keresztféléves felvételin?  Tovább »

Milyen tantárgyak középiskolai jegyét veszik figyelembe a 2019-es felsőoktatási felvételin? Mutatjuk az egyik legfontosabb pontszámítási szabályt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A felvételi jelentkezési határidő lejárt, azonban a keresztféléves képzésekre felvételizőknek hitelesíteniük is kell jelentkezésüket.  Tovább »

Befejeződtek az emelt szintű szóbeli érettségik, hétfőtől elkezdődnek a középszintű vizsgák országszerte - közölte az Oktatási Hivatal csütörtökön...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hány pontot érhetnek a felvételin a különböző versenyeken elért helyezések? Itt a válasz:  Tovább »

Mi történik, ha a keresztféléves felvételi határidejéig nem tudtátok feltölteni a nyelvvizsgátokat az E-felvételi rendszerébe, mert még nem jött meg...  Tovább »

November 15-én éjfélig jelentkezhettek a 2018-as keresztféléves felvételire, a hitelesítési határidő november 20.  Tovább »

Hány képzésre lehet jelentkezni az idei keresztféléves felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

A magyar gazdaságnak elsősorban mérnökökre, informatikusokra és természettudományos végzettséggel rendelkező szakemberekre van szüksége.  Tovább »

Bár csak fél év múlva kezdődik a 2019-es érettségi, sok mindent már most tudunk.  Tovább »

Két nap múlva lejár a keresztféléves felvételi jelentkezési határideje.  Tovább »

Hány pontot ér egy közép- vagy egy felsőfokú nyelvvizsga a 2019-es felsőoktatási felvételin?  Tovább »

Egyre több tantárgy 2019-es érettségi tételeit hozza nyilvánosságra az Oktatási Hivatal, amelynek az oldalán már a jövő májusi mozgóképkultúra és...  Tovább »

Mindegyik középiskolai tantárgyból lehet emelt szinten érettségizni? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Kell-e újabb hitelesítő adatlapot beküldenetek, ha változtattok a szakok sorrendjén vagy új dokumentumot töltötök fel az e-felvételibe?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X