Megkaptátok az érettségi bizonyítványotokat, így most már szeretnétek kiszámolni, hány ponttal vágtok neki a 2017-es felvételinek?  Tovább »

Mely osztatlan képzésekre jelentkeztek idén a legtöbben? Itt a lista.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Július 26-án jönnek a ponthatárok, a postás érkezését viszont nem érdemes várni, a legfontosabb információkat ugyanis elektronikus formában kapjátok...  Tovább »

Hány pontot kell összegyűjteni ahhoz, hogy ne az esélytelenek nyugalmával várjátok a július 26-i ponthatárhúzást?  Tovább »

hirdetés

Hogyan húzzák meg a felsőoktatási felvételi ponthatárait? Mi alapján sorolja be a rendszer a jelentkezőket egyik vagy másik szakra? Megmutatjuk.  Tovább »

Már nem sokat kell várni a 2017-es ponthatárokra, sokan azonban még most sincsenek tisztában minden felvételi szabállyal.  Tovább »

Már csak pár hetet kell várni a 2017-es felvételi ponthatáraira, és valljuk be, ez az időszak sem könnyű.  Tovább »

Segítenek fellebbezni, ha valaki szabálytalanságot lát.  Tovább »

Akár 100 többletpont is szerezhető, de ehhez be kell tartani a határidőt.  Tovább »

Ha szeptemberben állami ösztöndíjas, vagy állami részösztöndíjas képzést kezdtek meg, idén is kénytelenek lesztek aláírni a hallgatói nyilatkozatot...  Tovább »

Bölcsészettudományi alapszakra jelentkeztetek, és kíváncsiak vagytok, milyen ponthatárokra számíthattok? Megmutatjuk, mit lehet már most tudni.  Tovább »

Több tucat szakon az idén is központi ponthatárokat húztak, de sok alap- és osztatlan képzésen marad a "régi" ponthúzási módszer.  Tovább »

Nincs veszve semmi, ha épp a szóbelire betegedsz le, vagy lerobban alattad a vonat.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X