Már lehet jelentkezni a 2019 februárjában induló felsőoktatási képzésekre. De vajon változtak-e a pontszámítási szabályok?  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a szakmai érettségi vizsgák feladatsorait és a megoldásokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozta a tegnapi angolérettségi feladatsorait és megoldókulcsait az Oktatási Hivatal, most ellenőrizhetitek a válaszaitokat.  Tovább »

Meddig lehet jelentkezni az idei keresztféléves felvételire? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés

Nyilvánosságra hozta a közép- és emelt szintű matekérettségi feladatsorát és megoldókulcsát az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Keresztféléves felvételire jelentkeznétek? Mutatjuk, hol találjátok a meghirdetett szakokat.  Tovább »

Keresztféléves felvételivel jelentkeznétek mesterképzésre? Mutatjuk a pontszámítási szabályokat.  Tovább »

Melyik képzési területhez vagy szakhoz kaphattok pontot például az OKJ-s bizonyítványért a keresztféléves felvételin?  Tovább »

A közép- és emelt szintű földrajzérettségi feladatsorát és megoldókulcsát is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Hétfőtől lehet jelentkezni a 2019 februárjában induló keresztféléves felsőoktatási képzésekre - közölte az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a hétfői magyarérettségi feladatsorait és megoldásait.  Tovább »

Milyen feladatok leszenek a középszintű földrajzérettségin? Hány részből áll a feladatsor, és mennyi időtök lesz a megoldásra?  Tovább »

Közeledik a keresztféléves felvételi, decemberben pedig megjelenik a 2019-es felsőoktatási felvételi tájékoztató – a pontszámítás alapszabályai...  Tovább »

Hétfő reggel a magyarérettségivel kezdődik a 2018-as őszi érettségi szezon.  Tovább »

Hétfőn a magyarérettségivel kezdődik a 2018-as őszi érettségi szezon.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X