Hány pontot lehet veszíteni a közép- és emelt szintű magyarérettségin a csúnya írással? Utánajártunk.  Tovább »

Nem csak a négyjegyű függvénytábla, de az atlaszok és a helyesírási szótár is hasznos segítség lehet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A 2017-es tavaszi érettségi szezontól változik a középszintű magyarérettségi, a diákoknak több feladatot kell megoldaniuk. Itt vannak a részletek.  Tovább »

Pontosabban egy chatbottal, amihez elég megnyitni a Facebook Messengert.  Tovább »

hirdetés

Angliában szeretnél továbbtanulni, de nem tudod, milyen a felvételi rendszer, meddig kell jelentkezni az egyetemekre, és mikor derül ki, hova vettek...  Tovább »

Belevetnétek magatokat a tanulásba, de valahogy nem tudtok koncentrálni, vagy nem tartjátok elég hatékonynak a tételek átnézését?  Tovább »

Aki az érettségi kezdetéig nem teljesíti az ötven óra közösségi szolgálatot, egyetlen tárgyból sem tehet vizsgát - hívta fel az Oktatási Hivatal az...  Tovább »

Már csak néhány napig kell iskolába járniuk a végzős gimnazistáknak és szakgimnazistáknak - az érettségi előtt pár nappal mindenhol megtartják a...  Tovább »

Már nincs három hét az érettségiig, de még mindig érdemes gyakorolni.  Tovább »

Már elérhetők az ügyintézési funkciók az E-felvételi rendszerében.  Tovább »

Neked menne a matek érettségi ha ma lenne a nagy nap? Töltsd ki a tesztünket és megtudhatod! Öt rövid kérdés, és válasz.  Tovább »

Sok pontot veszíthettek a matekérettségin, ha a "lényegesebb részszámításokat" nem írjátok le, csak a számológéppel megkapott végeredményt adjátok...  Tovább »

Úgy döntöttél, az érettségi után nem maradsz itthon, hanem valamelyik angol egyetemre felvételizel?  Tovább »

Mindenki használhatja a függvénytáblát, de talán kevesen tudják igazán hatékonyan forgatni egy vizsgahelyzetben.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X