Nyilvánosságra hozta a hétfői magyarérettségi feladatsorait és megoldásait az Oktatási Hivatal - már ellenőrizhetitek a válaszaitokat.  Tovább »

Ma a matematika- és a latinvizsgákkal folytatódik a 2017-es őszi érettségi, összesen nyolcezren írásbeliznek és szóbeliznek a következő hetekben.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Elindult a keresztféléves felvételi, de milyenek a pontszámítási szabályok?  Tovább »

Akár hat szakra is jelentkezhetnek a keresztféléves felvételizők, a jelentkezési határidő november 15.  Tovább »

hirdetés

Hétfőn a magyarvizsgával folytatódik a 2017-es őszi érettségi szezon, amely egészen november végéig tart.  Tovább »

Vasárnaptól lehet jelentkezni a jövő februárban induló keresztféléves felsőoktatási képzésekre.  Tovább »

Ma reggel megkezdődik a 2017-es őszi érettségi, az írásbelik október 27-ig, a szóbeli vizsgák egészen november végéig tartanak.  Tovább »

Pénteken a nemzetiségi nyelv és irodalom írásbelivel kezdődik a 2017-es őszi érettségi, összesen 8076-an vizsgáznak a következő hetekben.  Tovább »

Milyenek lesznek a minimumponthatárok a 2018-as felsőoktatási felvételin?  Tovább »

Lényegében bármelyik középiskolai történelmi atlaszt lehet használni az idei őszi és a 2018-as tavaszi érettségin - legalábbis ez derül ki abból a...  Tovább »

Megjelent az a jogszabálymódosítás, amelynek értelmében a 2017-es őszi és a 2018-as tavaszi érettségin még a "régi" - kronológiai táblázatot is...  Tovább »

Fontos vizsga vár több ezer diákra, másfél hét múlva kezdődik az idei őszi érettségi.  Tovább »

Milyen tantárgyak év végi érdemjegyeit veszik figyelembe az egyetemi-főiskolai felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

A 2020-as felvételin már csak azok juthatnak be egyetemre, főiskolára, akik legalább középfokon beszélnek egy idegen nyelvet - és ezt bizonyítani is...  Tovább »

A 2018-as egyetemi-főiskolai felvételin is meg lehet majd duplázni az érettségi pontszámot? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X