A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) elnökének meghívására a szervezet vezetői kollégiumának tagjai egyeztettek Palkovics László felsőoktatásért...  Tovább »

Az utolsó egyetemi-főiskolai év sok kérdést tartogat: mihez fogtok kezdeni, ha száz csak kilométerre találtok munkát?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Közel kétéves előkészítő munka után gépészmérnökképzés indul szeptembertől a somogyi megyeszékhelyen a Kaposvári Egyetem, a Dunaújvárosi Főiskola, a...  Tovább »

1900 és 1990 között készült, az intézmény mindennapjait megörökítő fotókat keres az Eötvös Loránd Tudományegyetem. Az egyetem 20.  Tovább »

Január 30-ig pályázhattok a Campus Hungary ösztöndíjaira, amelyekkel külföldi részképzésen, szakmai gyakorlaton vagy tanulmányúton vehettek részt.  Tovább »

Diszkriminációval vádol és beperelt Japánban egy női egyetemet egy férfi, akinek elutasították felvételi kérelmét.  Tovább »

Bírósághoz fordul a szerinte jogszerűtlen egyetemi döntések, illetve a róla valótlanságokat állító sajtóhírek miatt a Színház- és Filmművészeti...  Tovább »

Júliusban kiderül, hogy ki kerül be állami ösztöndíjas, illetve önköltséges képzésre.  Tovább »

Meggyűlik a bajotok a mosatlannal és a koszos alsóneműkkel, lusták vagytok a szomszédba átmenni, és állóháborút folytattok a rendetlenséggel.  Tovább »

Javított helyezésén a zöldegyetemek - az Indonéziai Egyetem által összeállított és pénteken nyilvánosságra hozott - világrangsorában a Szegedi...  Tovább »

A magyar egyetemeknek nem a Harvarddal vagy a Yale-lel, hanem a saját régiójuk felsőoktatási intézményeivel kell versenyezniük - hangzott el a Mit...  Tovább »

Főiskolai képzés indul Salgótarjánban 2017 szeptemberétől, előtte, 2016 őszétől műszaki-informatikai felsőfokú szakképzést indítanak a volt pénzügyi...  Tovább »

Szívesen tanulnátok vagy kutatnátok Japánban? Ehhez ajánlunk ma ösztöndíjakat.  Tovább »

A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) rektorának tudomása szerint senki nem presszionálta Papp Csillát, az eredetileg nyertes kancellárt a...  Tovább »

Visszalépett a Színház- és Filmművészeti Egyetem kancellári posztjától az eredeti nyertes, Papp Csilla.  Tovább »

Felsőoktatás hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X