„Ha másra nem, a focira figyel a kormány” - mondta el Majtényi Balázs a vasárnap estére megszervezett tiltakozáson, ahol az egyetemek és a kormány...  Tovább »

Káoszos az újabb fenntartóváltás is a közoktatásban, a szakképző iskolák most a Kliktől a Nemzetgazdasági Minisztériumhoz kerültek.  Tovább »

hirdetés

Hatvan alap-, osztatlan-, illetve mesterszak szűnik meg 2016-ra, jövő héten pedig a felsőoktatási törvényt módosíthatják.  Tovább »

Egy Amerikában tanuló diák lett az első magyar érmes a dél-koreai Kvangdzsuban zajló Universiadén: Valkai Ferenc a kardvívók egyéni versenyében...  Tovább »

Kell-e fizetnetek, ha az első év után kiiratkoztok az egyetemről? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Már csak egy évetek van az egyetemből, főiskolából, ezért ezen a nyáron pihennétek, szórakoznátok? Adunk öt tippet hozzá.  Tovább »

A HÖOK javaslata alapján a gólyatáborok zártkörűek lennének, nem lehetne fotókat és videókat készíteni, a szervezőket pszichológiai tesztnek vetnék...  Tovább »

Szentgyörgyvölgyi Lászlót, a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola kancellárját javasolták a Zeneakadémia megürült kancellári posztjának betöltésére, a...  Tovább »

A Bukaresti Tudományegyetem etikai bizottsága plágiumgyanú miatt indított vizsgálatot Gabriel Oprea ideiglenes román miniszterelnök doktori...  Tovább »

Megjelent a hátrányos helyzetű, kiemelten a roma hallgatók felsőoktatási esélyegyenlőségének javítását, felsőfokú végzettséghez jutásának...  Tovább »

Másnaposan bemenni dolgozni, szundikálni kicsit a megbeszélésen, az egész napot Facebookon tölteni a tegnapi buli képeinek nézegetésével?  Tovább »

Több tucat szak 2016-os kivezetése és a felsőoktatás átalakítása ellen demonstrálnak vasárnap a Kossuth téren.  Tovább »

Palkovics László államtitkár jobb színvonalú felsőoktatást akar nyújtani azoknak a hallgatóknak, akiknek sikerül bejutniuk az egyre kisebb kapun.  Tovább »

Azt hiszed, hogy a te diplomaátadód is nagy buli volt? Nézzétek meg a képeket, hogy mások hogyan buliznak!  Tovább »

Itt a nyár, kezdődnek a táborok, a bulik és a fesztiválok, így összegyűjtöttünk három olyan alkalmazást, amivel könnyen tehettek a biztonságotokért.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X