Megdupláznák a Magyarországon tanuló külföldiek számát is, ebben viszont külső segítséget kérnek.  Tovább »

A második hónap is eltelt az őszi szemeszterből, ezért aztán van egy rossz hírünk az elsőéveseknek (a többieknek nem szólunk, ők már úgyis készülnek...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egyre több Ausztráliában tanuló kínai diák fedezi tanulmányai költségeit a kereskedelem egy speciális formájával.  Tovább »

A Kovács István rendezte Betonzaj című színes magyar kisjátékfilm kapta a nemzetközi diákfilmfesztivál nagydíját vasárnap este a dél-csehországi...  Tovább »

Nem muszáj egyszerű kétdimenziós rajzokat nézni, vagy a fekete-fehér oldalakat olvasnod a jövőben.  Tovább »

Megháromszorozódott a roma hallgatók aránya a felsőoktatásban az elmúlt hat évben - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti...  Tovább »

Három hete ajánlottuk nektek az év egyik legkülönlegesebb egyetemi programját, a Schönherz Mátrixot - ilyenkor a Lágymányost uraló Schönherz koli...  Tovább »

Őrült bulit csaptak a lelátón, míg összeállt a világ legnagyobb kötele törölközőkből.  Tovább »

A menekülthullámot is indító polgárháború során az Iszlám Állam használta bázisnak az egyetemet, kiűzésük után már a hallgatók vennék birtokba.  Tovább »

Az egyetemisták az egész magyar társadalmat érintő kérdéseket meg tudták fogalmazni 1956-ban - mondta az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE)...  Tovább »

Mi van nálad egy egyetemi előadáson? Toll. Használd!  Tovább »

1956 itt van körülöttünk, csak kicsit nyitnunk kell felé. Két applikáció is segít, hogy a forradalom eseményeit igazán a magunkénak érezhessük.  Tovább »

Bár totál mást tanul, de Prem Thakur Mumbai utcáiról beszerzett alkatrészekből 4 hónap alatt épített magának egy buggyt.  Tovább »

Ha nem mész haza a családhoz, akkor sem kell unatkozni.  Tovább »

Gyakornoki lehetőséget kap több kar hallgatója, valamint állást is kínál nekik a diploma után a Hell energiaital gyártója.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X