Vizsgálatot indít Székely László ombudsman a társadalmi nemek mesterszak megszüntetése miatt.  Tovább »

A gender már nem szalonképes szó, a társadalmi nemek szakot ugyanis már az indulásakor komoly támadások érték, félreértelmezések kerültek...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Száz-százötven hallgató vonult az Eötvös Loránd Tudományegyetem lágymányosi campusára, ahol a társadalomtudományi kar oktatói és hallgatói...  Tovább »

„Sztrájknapot” tartanak szerdán az ELTE Társadalomtudományi Kar oktatói és hallgatói, így tiltakoznak a társadalmi nemek mesterszak megszüntetése, a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Újabb tanszék csatlakozik az ELTE Társadalomtudományi Kar oktatóinak és hallgatóinak szerdai „figyelemfelhívó szolidaritási és információs...  Tovább »

Nő a felsőoktatásban tanuló diákok után járó normatíva, illetve a doktori képzésben részt vevők száma, amennyiben a parlament elfogadja a...  Tovább »

„Valamennyien tudjuk, érezzük, hogy ezek a döntések a felsőoktatás teljes intézményrendszerét érintik, ezért nem hagyhatjuk szó nélkül a...  Tovább »

Ma jár le a Bursa Hungarica ösztöndíj pályázati határideje.  Tovább »

Szeretné, ha a Közép-európai Egyetem Budapesten maradna – ezt mondta az RTL híradójának Navracsics Tibor.  Tovább »

Egyre több tanszék csatlakozik az ELTE Társadalomtudományi Kar oktatóinak és hallgatóinak szerdai „figyelemfelhívó szolidaritási és információs...  Tovább »

Az ELTE BTK Magyar Irodalom- és Kultúratudományi Intézetének huszonkét munkatársa is csatlakozott az ELTE TÁTK oktatóinak és hallgatóinak...  Tovább »

A CEU hallgatói is csatlakoznak az ELTE Társadalomtudományi Karán szerveződő „figyelemfelhívó szolidaritási és információs sztrájknaphoz”.  Tovább »

Corvinusos oktatók és hallgatók is csatlakoznak az ELTE Társadalomtudományi Karán szerveződő „figyelemfelhívó szolidaritási és információs...  Tovább »

2005-ben még a teljes magyar népesség 4,2 százaléka, 2016-ban már csak 2,9 százaléka járt felsőfokú képzésre valamilyen főiskolára vagy egyetemre –...  Tovább »

Riasztó lemorzsolódási arányokról, a 2019-es felvételiről és újabb felsőoktatási tüntetésekről is beszámoltunk ezen a héten.  Tovább »

hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X