Nyilvánosságra hozták a Budapesti Gazdasági Főiskola diplomáspálya-követési eredményeit.  Tovább »

A miniszterelnök lánya maradt a turisztikai vonalon, nemrég kezdte el egy svájci magániskola méregdrága mesterképzését.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az előző évben kapott diákigazolvány-matricák október 31-ig érvényesek, ezért a kedvezmények igénybevételéhez a diákoknak a hónap végéig be kell...  Tovább »

A szorgalmi időszak hajrájában egyre több a beadandó, és a szakdolgozatok leadási határideje is vészesen közeleg: íme néhány számtech tipp, amivel...  Tovább »

Nem csak nappali tagozaton jár a diákigazolvány, a kedvezmények terén azonban az esti és levelező tagozatos diákokra más feltételek vonatkoznak.  Tovább »

November 6-ig pályázhattok a Magyar Állami Eötvös Ösztöndíjra, amellyel külföldi rész- vagy továbbképzésen, alkotó- vagy kutatómunkában vehettek...  Tovább »

A hatóságok szerint José Luis Abarca, a dél-mexikói Iguala város polgármestere rendelhette el a Guerrero szövetségi államban hetek óta eltűntként...  Tovább »

Csökkentené az alapszakok számát és bevezetné a duális képzést a gazdaságtudományi területen a felsőoktatási államtitkárság, amely az ágazat...  Tovább »

Már hónap közepén elfogy a pénzetek, ezért minden jó programot ki kell hagynotok, és be kell érnetek a májkrémes kenyérrel?  Tovább »

Kollégiumi szoba kétmillió forintért? Négy ággyal, hibás vízvezetékkel és penésszel? Ez a nap képe.  Tovább »

Alig várjátok, hogy az érettségi és a felvételi után koliba költözhessetek?  Tovább »

Várhatóan még a héten elkezdik nyilvánosságra hozni a felsőoktatási intézmények kancellárainak névsorát, a miniszterelnök meghozta döntését ez...  Tovább »

Tajvan Kína szárazföldi részéről érkező diákokat próbál kémtevékenységre toborozni - állítja a Global Times című napilap egy írásában.  Tovább »

Anglia és Skócia még mindig a legnépszerűbb célpontok közé tartozik, ha külföldi továbbtanulásról van szó.  Tovább »

Rájöttetek, hogy kénytelenek vagytok választani a jó jegyek és a társasági élet között?  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X