Nagy különbség lesz aközött, hogyan érzed magad gólyaként és végzősként.  Tovább »

Diákok tízezrei vonultak utcára helyi idő szerint csütörtökön a chilei fővárosban a kormány oktatáspolitikája elleni tiltakozásul.  Tovább »

hirdetés

Izgultok, milyen lesz az első egyetemi, főiskolai évetek? Ezek a mobilalkalmazások biztosan megkönnyítik majd a dolgotokat.  Tovább »

Most egy nem mindennapi kvízt ajánlunk a figyelmetekbe. Tudtátok, milyen furcsa hobbijai voltak a diktátoroknak?  Tovább »

A világ elit egyetemeivel fogtak össze kutatók és hallgatók, hogy megfelelő tananyagot állítsanak elő a tanulni vágyó menekülteknek.  Tovább »

Állítólag a franciák kiszámlázták a szövetségeseiknek az általuk épített harci állások díját az első világháborúban.  Tovább »

Mennyi ideig kell itthon dolgoznotok, ha állami ösztöndíjasként tanultatok egyetemen vagy főiskolán? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Elfogadják-e a szakmai nyelvvizsgát az egyetemen? Milyen bizonyítvány kell majd a felvételihez?  Tovább »

Vannak mondatok, amit nem lehet kikerülni, ha az ember egyetemre jár.  Tovább »

Elgondolkodtál már azon, milyen lenne a világ, ha az emberiség sohasem létezett volna?  Tovább »

Ki ne álmodozott volna már arról, hogy egyedül él, mit csinálna, hánykor és hányszor. A valóság azonban rendre más lesz.  Tovább »

Állítólag 40 tanár adta be a felmondását a Budapesti Kommunikációs Főiskolán, mert úgy gondolják, komoly hiányosságok akadályozzák az oktatást az...  Tovább »

Vonatozásra cserélte albérletét egy német egyetemista lány. A spórolás mellett élvezi a szabadságot is, ami ezzel a nomád életmóddal együtt jár.  Tovább »

Azoknak, akik 2012 szeptemberében kezdtek kétéves képzést állami ösztöndíjasként, augusztus 31-ig kell megszerezniük a diplomát.  Tovább »

Számos változás vár a középiskolásokra, ahogy az egyetemistáknak is érdemes megnézni, mi vár rájuk a felsőoktatásban.  Tovább »

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

OKJ-s képzés hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X