Hétfőtől lehet pályázni az egyetemi és főiskolai kancellári posztokra - írja a Magyar Nemzet csütörtöki száma.  Tovább »

Ma kezdődik, és négy napon át tart Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiválja, a debreceni Campus.  Tovább »

hirdetés

Önköltség, tankönyvek, gólyatábor, albérlet vagy kollégium - mekkora kiadásal jár az egyetemi-főiskolai tanévkezdés? Utánajártunk.  Tovább »

A Miskolci Egyetem rektora szerint a sajtóban megjelentekkel szemben az intézmény korrekt és vendégszerető házigazdája volt a EFOTT-nak.  Tovább »

(x)

DF diplomások – életrevaló, sikeres munkavállalók!

A Dunaújvárosi Főiskola piacképes gyakorlati tudást, rendszerszemléletet, kapcsolati tőkét ad és életre nevel.  Tovább »

Országosan több mint ezer helyen vehetnek igénybe a diákok 5-50 százalékos kedvezményeket a megújult diákigazolvánnyal.  Tovább »

Újabb felsőoktatási világrangsort hoztak nyilvánosságra, lezárta a hallgatói szerződések vizsgálatát az Alkotmánybíróság, balhé az EFOTT körül -...  Tovább »

Egyetemi integrációról pletykálnak az EFOTT-on, a Miskolctapolcán megrendezett fesztiválon ugyanis nem a Miskolci, hanem a Debreceni Egyetem molinói...  Tovább »

Az egyetemi kancellárok egy része már megvan, kivétel nélkül elismert gazdasági szakemberek – mondta Orbán Viktor...  Tovább »

Az egyetem és a szervezők között a bérleti díjról kialakult vita miatt majdnem elmaradt az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai...  Tovább »

Hol tanult a Microsoft, az Oracle és a Zara alapítója, vagy épp a legnagyobb dél-amerikai telekommunikációs cég tulajdonosa?  Tovább »

Legutóbb két éve volt terítéken, most ismét előkerült a Budapesti Corvinus Egyetem feldarabolásának ötlete.  Tovább »

Ahogy arról szerdán beszámoltunk, hat magyar egyetem került fel a CWUR 2014-es világrangsorára.  Tovább »

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) átadta az Országgyűlésnek második félévi ellenőrzési tervét, amelynek részeként először vizsgálja az összes egyetemet...  Tovább »

Könyvbe rejtett csokoládét talált az egyik dolgozó a Cambridge-i Egyetemhez tartozó, kizárólag nőket oktató Newnham...  Tovább »

Az Alkotmánybíróság (Ab) megszüntette a felsőoktatási törvény hallgatói szerződésre vonatkozó vizsgálatát.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X