Eddig összesen 350 ezren igényelték a diákhitelt, a Diákhitel Központ arra számít, hogy az igénylők száma a mostani tanévben is az előző esztendők...  Tovább »

Több mint 800 év után ismét megnyitotta kapuit hétfőn az India északi részén lévő Nalanda Egyetem.  Tovább »

hirdetés

Kétszer is volt már hasonló ügye annak a férfinak, akit a a fonyódligeti gólyatáborban történt nemi erőszak gyanúja miatt őrizetbe vett a rendőrség...  Tovább »

Bár hivatalosan szeptember 1-jétől állnának kancellárok a felsőoktatási intézmények élére, a Napi Gazdaság több forrásból származó, de pontosan meg...  Tovább »

(x)

Még mindig tanulhatsz diplomát adó képzésben ősztől!

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 260 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Kiírták a 2015-ös Bursa Hungarica-ösztöndíjprogramot: hátrányos helyzetű hallgatók kaphatnak egy éven keresztül havi 10 ezer forintos támogatást.  Tovább »

Más ELTE-s gólyatáborokban is dolgozott fotósként az a férfi, aki a gyanú szerint az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának (ELTE TÓK) fonyódligeti...  Tovább »

Schaffhauser Franz korábbi rektor kapott ideiglenes intézményvezetői felkérést a Pető András Főiskola vezetésére - közölte a felsőoktatási...  Tovább »

A Kaposvári Járásbíróság elrendelte egy budapesti férfi előzetes letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy a hétvégén megerőszakolt egy lányt...  Tovább »

"Az ELTE gólyatáborában a szervezett programok keretében a résztvevők semmilyen kényszerítésnek sem voltak kitéve, bűncselekmény ezekhez kapcsolódva...  Tovább »

Az ELTE hétfőn ad hivatalos tájékoztatást a tanítóképző kar fonyódligeti gólyatáborában történtekkel kapcsolatban, miután konzultált a rendőrséggel.  Tovább »

Péntek éjszaka megerőszakoltak egy fiatal lányt Fonyódligeten, egy gólyatáborban - írja a sonline.hu a rendőrség tájékoztatására hivatkozva.  Tovább »

Önálló intézményként, Testnevelési Egyetem néven működik szeptember 1-től a Semmelweis Egyetemről leváló testnevelési és sporttudományi kar, és...  Tovább »

Lezárult egy korszak a felsőoktatásban, de ez a tanév is bővelkedik majd új kihívásokban - mondta a felsőoktatásért felelős államtitkár szombaton a...  Tovább »

A nagy érdeklődésre való tekintettel kihelyezett felvételit tart Japánban a Táncművészeti Főiskola (MTF) - közölte az intézmény.  Tovább »

Díszdoktorrá avatja a Budapesti Corvinus Egyetem szenátusa José Manuel Barrosót, az Európai Bizottság (EB)  leköszönő...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X