Közzétették a gyorsjelentést a diplomás-pályakövetési rendszer 2014-es adatairól.  Tovább »

Egy gyorsjelentést tettek közzé a diplomás-pályakövetési rendszer 2014-es adatairól, melyből kiderül, mennyit keresnek a friss diplomások.  Tovább »

hirdetés

Eddig közel 8300-an léptek be a Diplomamentő programba, de csak körülbelül 400 embernek sikerült nyelvvizsgát tennie – írta a Pénzcentrum.  Tovább »

Állítólag eldőlt, hogy a mosonmagyaróvári egyetemi kar leválik a soproni központról, és a győri Széchenyi István Egyetemhez csatlakozik – írta a...  Tovább »

(x)

A francia a jövő generációjának nyelve

A francia nyelv több szempontból is jó befektetés.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta 2015-ös egyetemi rangsorát a Leideni Egyetem: íme, ilyen campusokra járnak a világ tíz legjobb felsőoktatási intézményének...  Tovább »

Az online felsőoktatás népszerűségét kihasználva több kamuegyetem is kínál diplomát az interneten: a szálak egy pakisztáni informatikai céghez...  Tovább »

Észre se vettétek, hogy hosszú hétvége van? Már napok óta ki sem jöttetek a szobából, és pizsiben görnyedtek a tételek fölött?  Tovább »

Ismét itt a vizsgaidőszak - ti is szemeszterről szemeszterre küzködtök, amíg végre megvan az az öt-tíz oldal?  Tovább »

A kormány tagadja, hogy elvennék a budapesti campust a Corvinustól.  Tovább »

Miközben a többiek még az osztással bajlódnak, a 11 éves Tanishq Abraham már három tárgyból szerzett diplomát, és a jövőre nézve is nagyszabású...  Tovább »

Bár a Magyar Közlönyben még nem hirdették ki az új felsőoktatási szakjegyzéket, az Origo információi szerint a tudománykommunikáció a...  Tovább »

A legszegényebb diákok 60 százaléka ingyen tanulhat a jövő évtől Chilében - jelentette be csütörtök este Michelle Bachelet államfő a dél-amerikai...  Tovább »

Öt magyar egyetem került fel a Leideni Egyetem legfrissebb, 2015-ös rangsorára, amelyet a felsőoktatási intézményekben dolgozó oktatók és kutatók...  Tovább »

Az idei jubileumi velencei EFOTT fő eseményeként július 18-án szombaton közös produkciókkal idézik fel az elmúlt négy évtized magyar könnyűzenéjének...  Tovább »

Együttműködési megállapodást kötött a Fővárosi Állat- és Növénykert és a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Kara az Állatkerti...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X