Január elseje óta 30 nagycsaládos nő tartozása szűnt meg, mindannyian a szabad felhasználású diákhitel1-et vették igénybe.  Tovább »

A mozizást is beillesztenétek a heti programba? Mutatjuk, milyen filmeket néztek tömegek az észak-amerikai mozikban.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Érezhetően nőtt az elmúlt években a magyar diákmunkások átlagfizetése.  Tovább »

Félórás figyelmeztető sztrájkot hirdettek csütörtökre a cseh egyetemek, főiskolák és számos középiskola.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egyetemistaként milyen lehetőségek vannak Egerben?  Tovább »

Március 30-ig pályázhatnak Campus Mundi ösztöndíjra azok a fiatalok, akik nyáron külföldi szakmai gyakorlatra, vagy az őszi félévben egy másik...  Tovább »

Bécsi kampuszt alapít a CEU - közölte az intézmény hétfőn.  Tovább »

„Elég volt abból, hogy a kormányzat korlátolt korifeusai minősíthetetlen stílusban és színvonalon minősítgessék a magyar felsőoktatás által...  Tovább »

Több jó film közül választhattok, ha két előadás vagy szeminárium között moziba mennétek.  Tovább »

Mintegy 40 százalékkal emelkedik a felsőoktatási szociális ösztöndíjakra fordítható keret szeptembertől - jelentette be Balog Zoltán, az emberi...  Tovább »

Bekerült a világ legjobb 200 intézménye közé orvostudományi és a gyógyszerészeti területen a Semmelweis Egyetem a Quacquarelli Symonds (QS) listáján...  Tovább »

Ha főiskolára vagy egyetemre jelentkeztetek, hamarosan azon is el kell gondolkoznotok, hogy a sikeres felvételi után hová költöztök majd.  Tovább »

Milyen az egyetemista élet Dunaújvárosban?  Tovább »

Miért fontos, hogy átmenjetek az alkalmassági vizsgán, ha olyan szakra jelentkeztek, amelyen ez felvételi feltétel?  Tovább »

A CEU képzést indított New York-i partnerintézményében, a budapesti működését stabilizáló nemzetközi szerződést mégsem írja alá a magyar állam -...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X