Ha szívesen tanulnátok külföldön, most akár Indiába is jelentkezhettek ösztöndíjas egyetemi félévekre. Itt vannak a részletek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szeptembertől Vezetés és gazdálkodás a közszolgálatban szakirányú továbbképzési szak indul a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen.  Tovább »

Az MIT kutatóinak sikerült megalkotniuk egy meglehetősen pontos eljárást, ami lehetővé teszi, hogy úgymond "átlássunk a falon" - írja a hvg.hu.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A tanévnek már vége, de az érettségi szezonnak és az egyetemi-főiskolai vizsgaidőszaknak még nincs - ennek ellenére jobbnál jobb filmeket ajánlunk...  Tovább »

Sok egyetemen már elkezdődött a mesterszakos felvételi, azaz a diákok már részt vettek írásbeli vagy szóbeli vizsgákon.  Tovább »

Új ösztöndíjprogramot hirdettek végzős középiskolások számára, annak érdekében, hogy segítsék az átmeneti időszakot a középfokú- és felsőoktatás...  Tovább »

Még mindig óriási akadályt jelent a nyelvvizsga megszerzése az egyetemistáknak.  Tovább »

A cukorbetegek számára kifejlesztett applikációval nyerte meg a Falling Walls Lab nemzetközi innovációs verseny nemzeti fordulóját Havlik Károly, a...  Tovább »

Fekete füstfelhő szállt fel szerda délután Budapest XIII.  Tovább »

15 ezer fiatal utazhatja be Európát a DiscoverEU új uniós kezdeményezéssel, 18 évesek pályázhatnak egy különleges utazási igazolványra.  Tovább »

Oktatási illetékesek felszólították a frissen végzett diplomásokat, ne osszák meg a közösségi médiában az oklevelükkel készült szelfijeiket, mert...  Tovább »

Az egyetemisták körében legnépszerűbb, maximum 40 négyzetméteres budapesti garzonlakásokat június elején átlagosan havi 110 ezer forintért...  Tovább »

A pályakezdő egyetemi-főiskolai oktatók még inkább érzékelik a bérnövekedést Rétvári Bence államtitkár szerint.  Tovább »

Kedd déltől pályázhatnak 18 éves magyar fiatalok egy olyan ingyen vonatjegyért, amellyel júliustól októberig bejárhatják Európát.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X