Az Amerikai Filmakadémia a jelölést követően kivette az esélyesek közül Kis Hajni filmjét, ám a rekordszámú jelentkező miatt ez is hatalmas...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Enrique Pena Nieto mexikói elnök hivatkozás nélkül használt más szerzőktől származó szövegeket egyetemi szakdolgozatában, amelyre 25 évvel ezelőtt...  Tovább »

Ezer ösztöndíjastól követelheti vissza az állam a kifizetett pénzt, amennyiben a jellemzően mesterszakos hallgatók augusztus 31-ig nem szereznek...  Tovább »

Az USA oktatásért és az egészségügyért felelős minisztériumainak közös vizsgálata kimutatta, hogy ugrásszerűen emelkedett egyes nemi betegségekkel...  Tovább »

Azt is megmondja, mi alapján érdemes szakot választani.  Tovább »

Újabb szakkollégiummal bővült az Eötvös Loránd Tudományegyetem.  Tovább »

Lélekben mi is ez a lány vagyunk, de a nyakatekert póz miatt nem lehet nem nevetni a készült alkotásokon.  Tovább »

Bár rongyrázásnak tűnhet, a frissen felvett hallgatók számára ez inkább a legepikusabb köszöntés lehet az egyetemi élet kapujában.  Tovább »

Az Oktatási Hivatal emlékeztette az állami ösztöndíjas hallgatókat, akik négyféléves képzésre jelentkeztek, hogy ketyeg az óra.  Tovább »

A Chicagói Egyetemen is megjelentek a politikai korrektségből már túlzást űző safe space aktivisták, ami viszont árt a tudományos párbeszédnek.  Tovább »

Orbán Viktor miniszterelnök visszavonta az Óbudai Egyetem kancellárja, Monszpart Zsolt György megbízatását.  Tovább »

Kultúrára költhetik a pénzt. Jövőre a tanárok jönnek.  Tovább »

A kormány dolgozik azon, hogy minél több fiatal kutatót tudjon Magyarországon tartani, ahogyan a felsőoktatási dolgozók további illetményemelésének...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X