A Károli Gáspár Református Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem vezeti a HVG...  Tovább »

A Szegedi Tudományegyetem pedagógusképzőjének hallgatói szép feladatot kaptak karácsony előtt egyik oktatójuktól.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több magyar fiatal karrierje indult el, hatalmas nemzetközi sikereket értek el a Microsoft Imagine Cup Academy program támogatásával.  Tovább »

A túlzott telefonnyomkodás megrontja a párkapcsolatokat, ami depresszióhoz vezethet – erre jöttek rá egy amerikai egyetem kutatói.  Tovább »

(x)

Duális képzés - dupla esély a Kecskeméti Főiskolán

Kecskeméten már nem próbaüzem! Duplázd esélyeid a duális képzést elsőként bevezető Kecskeméti Főiskolával és partnereivel!  Tovább »

Féltek attól, hogy a robotok egyszer önállóan gondolkodnak majd, és az emberiség ellen fordulnak?  Tovább »

Tíz kórháznyi orvos hiányzik a magyar egészségügyből, miközben a magyar orvosi egyetemeken a hallgatóknak már a fele külföldi.  Tovább »

Péterfia Judit, a budapesti Corvinus Egyetem kereskedelem-marketing szakos hallgatója és Bán Róbert, az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE)...  Tovább »

Már nem az Egyesült Államokban a legköltségesebb diplomát szerezni, ugyanis egy új felmérés szerint az OECD-országok közül Nagy-Britannia a...  Tovább »

A lusta emberek agya ugyanolyan aktív, mint azoké, akik motiváltak – ez derült ki egy új kutatásból.  Tovább »

Ezt a 33 könyvet mindenkinek el kell olvasnia 30 éves kora előtt, lehetőleg még az egyetemi évek alatt - legalábbis a lista összeállítói szerint.  Tovább »

Már Szegeden is szerveződik a tiltakozás az egyetemi oktatók körében, mivel keveslik a kormány bérrendezésre tett ígéretét.  Tovább »

Ahogy Nyugat-Európában egyre több diplomás hagyja el az egyetemeket, a verseny a felsőfokú végzettséget igénylő álláshelyekért egyre fokozódik.  Tovább »

A tavaly decemberben elfogadott felsőoktatási stratégia annyit ér, amennyit megvalósítanak belőle - mondta Palkovics László, az Emberi Erőforrások...  Tovább »

Kilenc év börtönt kapott az a férfi, aki tavaly nyáron megerőszakolt egy lányt az ELTE fonyódligeti gólyatáborában.  Tovább »

Változik a fiatal orvosok képzése, előre kell jelezniük, mikor akarják elkezdeni a szakképzést, hogy így tervezhetőbb legyen a rendszer.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X