A tervezett felsőoktatási átalakítás meg sem közelíti az elmúlt 25 év jelentős átalakításait - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi)...  Tovább »

Több mint kétezer volt felsőoktatási hallgató kapott vagy kap a napokban levelet az Oktatási Hivataltól (OH), ebben arra hívják fel a figyelmet...  Tovább »

hirdetés

Jelentősen átalakulhat a Nyugat-Magyarországi Egyetem (NYME) - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának felsőoktatásért felelős...  Tovább »

Több egyetemet és főiskolát összevonnának vagy feldarabolnának az Emmi tervei szerint.  Tovább »

(x)

Hogyan lehetsz főiskolás, ha nincs 280 pontod?

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Nyomoz a rendőrség a szegedi HÖK-tagokhoz köthető, 2013-ban kipattant ügyben.  Tovább »

Ki és meddig igényelheti a diákhitelt, mennyit kaphattok egy félévben, mi a különbség a diákhitel 1 és 2 között, illetve mikor kell elkezdenetek a...  Tovább »

Jelentősen megnövekedett az érdeklődés a duális képzések iránt, szeptembertől 825-1150 hallgató kezdheti meg tanulmányait ilyen jellegű képzésben a...  Tovább »

Hány kredit megszerzése alatt mondhattok le az állami ösztöndíjról, mi történik ezután a hallgatói nyilatkozattal, és visszakerülhettek-e újra...  Tovább »

Augusztus 16-áig várják a pályázatokat a fogyatékossággal élő hallgatók közigazgatási ösztöndíjprogramjára - közölte a Miniszterelnökség.  Tovább »

Megalázó megjegyzések, lehetetlen kérdések, hosszas kínzások – mindenki hallott már valamilyen horrortörténetet a hallgatók megbuktatására utazó...  Tovább »

Megdőlt a tavalyi 70 ezres nézőcsúcs a debreceni Campuson: a vasárnap hajnalban befejeződött fesztiválon 84 ezren buliztak a Nagyerdő fái alatt -...  Tovább »

Nem engedhette meg magának, hogy lakást béreljen, így egy sátorban élt tíz hónapig a mesterdiplomája kedvéért.  Tovább »

Már javában zajlik a fesztiválszezon, összegyűjtöttünk tizenkét alkalmazást, amit érdemes letöltenetek, mielőtt felragasztjátok a karszalagot.  Tovább »

Nem esküdött fel az Alaptörvényre, így nem veheti át a doktori fokozatát igazoló oklevelet az Eötvös Loránd Tudományegyetem hallgatója.  Tovább »

Vajon mindenképpen kell diploma ahhoz, hogy milliárdos legyél? De akkor hol tanult a Microsoft, az Oracle és a Zara alapítója?  Tovább »

Felsőoktatás hirdetés

OKJ-s képzés hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X