A beadandók és a ZH-k miatt már a vizsgaidőszak előtt kezdtek rászokni a napi többszöri kávézásra? Ne tegyétek. Hogy miért?  Tovább »

Tizennegyedik alkalommal rendezik meg a Tudás útja egyetemi futóversenyt november 9-én, Budapesten.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Megnyílt a Budapesti Corvinus Egyetem intézménytörténeti kiállítása hétfőn, amely helyet ad a főépület aulájából eltávolított Marx-szobornak is.  Tovább »

Ma még lehet pályázni a Klebelsberg Képzési Ösztöndíjra, a határidő ugyanis október 20-án jár le.  Tovább »

Az amerikai magánegyetemeken átlagosan öt és félmillió forintos összeget kérnek el tandíj címén, de van, ahol majdnem tizenkét millió forintot kell...  Tovább »

Megválasztották a HÖOK új elnökét, elstartolt a keresztféléves felvételi, néhány napon belül nyilvánosságra hozzák a felsőoktatási stratégiát - ezek...  Tovább »

A tervek szerint 2020-ra a korosztály mintegy 30 százaléka jár majd felsőoktatási intézménybe.  Tovább »

A reggeli vagy a késő délutáni előadásokon nem ritka, hogy egy-két hallgató a hátsó sorba ül, hogy tudjon egy kicsit szunyókálni.  Tovább »

Gulyás Tibor a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) új elnöke - tudta meg az eduline.  Tovább »

Melyik országban és melyik egyetemen tanulnak szívesen a magyar Erasmus-hallgatók? Melyik Európa legnépszerűbb Erasmus-egyeteme? Utánajártunk.  Tovább »

Tisztújító küldöttgyűlést tart ma a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) Egerben, a szervezet új elnököt választ.  Tovább »

Zombik, vámpírok, kitalált nyelv - új ötleteket vetnek be az amerikai egyetemek, hogy felkeltsék a hallgatók érdeklődését.  Tovább »

A napokban hétmilliárd forintot fizet ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma a felsőoktatási intézmények 60 napon túli adósságainak rendezésére -...  Tovább »

Mind a tandíjak, mind a diákoknak folyósított ösztöndíjak terén jelentősek az eltérések a felsőoktatásban az Európai Unió tagállamaiban - állapítja...  Tovább »

Az egyetemisták fele átlagosan hat kilót szed fel a diplomaosztóig, de van, aki 30 kilóval nyom többet, mint középiskolásként.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X