A Szegedi Tudományegyetem három oktatójának, valamint bécsi kutatótársuknak ítélte oda a Reliable Computing elnevezésű nemzetközi szaklap...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az egyetem legendás fizika oktatója szerint a felsőoktatási rendszer arra kényszeríti az egyetemeket, hogy olyan tárgyat is tanítsanak a...  Tovább »

Komoly erkölcsi dilemma elé került egy egyetemi hallgató, aki úgy tett sikeres vizsgát, hogy még meg sem jelent.  Tovább »

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

A Magyar Államkincstár adataival kiegészítve jóval magasabb az egyetemek adósságállománya.  Tovább »

Nem kell visszafizetni az Európai Uniónak azt a 100 milliárd forintot, amelyet az Állami Számvevőszék (ÁSZ) az egyetemek tavaly tapasztalt...  Tovább »

Profin reagál a kínos helyzetbe került srác.  Tovább »

Mit keresnek brit egyetemek Mauritiuson? Jó kérdés, de kézenfekvő a válasz.  Tovább »

Leszbikus csókolózó flashmobot tartottak a Könyvtár Klubnál, ahol korábban megszóltak egy csókolózó párt.  Tovább »

Az Óbudai Egyetem tésztahíd-építő versenyén a Kolozsvári Egyetem ívhídja hozta el az első helyet.  Tovább »

Szerdán még sajtótájékoztatót tartott az SZTE hallgatói önkormányzata, melyben furcsa fejtegetésekbe bocsátkozott az újságíró motivációja kapcsán...  Tovább »

Egyiptomi bevándorlók a 90-es években nyitották meg első kebabos kocsijukat, ami hálózattá növekedett.  Tovább »

Régészeti terepmunkára toboroznak hallgatókat a Budapesti Műszaki Egyetemen. Egyes szülők felháborodtak, de a diákok körében népszerű a pályázat.  Tovább »

Az újságíró a hallgatói önkormányzat átláthatatlan működését kritizálta, az egyetemi oktatók szerint az egyetemnek inkább ezzel kellene...  Tovább »

A külügyminiszter a jövő héten utazik Dániába, hogy előadást tartson a fővárosi egyetemen. Érdekes fogadtatásra számíthat.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X