A vizsgaidőszak kemény dolog, a magolás közben azonban néha lazítani is kell - ehhez ajánlunk ma filmeket.  Tovább »

Nem merte kijelenteni, hogy Budapesten marad a CEU.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Augusztusban nevet válthat a kecskeméti és a szolnoki főiskola összevonásával tavaly nyáron létrehozott Pallasz Athéné Egyetem, az intézmény...  Tovább »

hirdetés

A szegedi angol fordító- és tolmácsképzést alapító Göncz Árpád néhai köztársasági elnökről nevezték el a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) két épülete...  Tovább »

Megkezdődött a Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának (PTE-GYTK) 450 millió forintos átfogó fejlesztése - közölte a felsőoktatási...  Tovább »

Ha 2018-ban is a Fidesz nyeri a választást, átalakítják az ágazatot, és Hódmezővásárhely járhat ezzel jól.  Tovább »

Rengeteg komment érkezett egyik olvasónk véleménycikkéhez. Miről kell(ene) fókuszálnia a biológiaérettséginek?  Tovább »

A Facebook-alapítóhoz hasonlóan Judi Dench Oscar-díjas brit színésznő is megkönnyezte a diplomaátadó ünnepséget.  Tovább »

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója tiszteletbeli diplomát kapott a Harvardon, az Egyesült Államok egyik legrégibb, a világ egyik legjobb egyetemén.  Tovább »

Megdőlt az eddigi, 2011-es világcsúcs TARTÓ kategóriában az Óbudai Egyetem RECCS Tésztahíd Építő Világbajnokságán.  Tovább »

A jövő elitjének nem csak a fizetés, de a leendő munkaadó értékei és jövőképe is fontos.  Tovább »

Mark Zuckerberg visszatért oda, ahonnan elindította a közösségi oldalt.  Tovább »

A kormány Európai Bizottságnak címzett válaszlevele szerint a lex CEU jó, és nem hajlandók változtatni rajta.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X