A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöksége támogatja, hogy a felsőoktatásban is duális képzést vezessenek be minden olyan szakon, amelynek...  Tovább »

Jogász, nyelvtanár, geográfus és teológus is van az országgyűlés újoncai között.  Tovább »

hirdetés

A Rostocki Egyetem díszdoktorrá avatja az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) egykori informatikusát, Edward Snowdent, akit az NSA...  Tovább »

Megtaláltuk a hétvége legérdekesebb programját: szombaton kezdődik a "betonworkshop" - a kurzus vezetői szerint a beton egész egyszerűen szexi.  Tovább »

Stabilan javul a fiatalok és a harmincas évei elején járó korosztály oktatási helyzete az Európai Unióban (EU).  Tovább »

Jelentős részt plagizált az MSZP Heves megyei elnöke doktori munkájában, ezért az ELTE visszavonja Sós Tamás doktori...  Tovább »

Elképesztő lehetőséget ad a magyar sportnak, hogy a választások nyomán marad az eddigi kormány, s valószínűleg a sportpolitika sem fog változni -...  Tovább »

Megnyerte az amerikai Yale Egyetemmel vívott harcát egy alkatilag vékony diáklány, aki kénytelen volt gyorsételekkel és édességekkel tömni magát...  Tovább »

Ha felkérést kap, szívesen folytatja tovább a munkát - mondta keddi sajtótájékoztatóján Klinghammer István...  Tovább »

Kétszáznyolcvan doktori disszertációt vizsgál át a tokiói Waseda Egyetem egy volt diák publikációit érintő botrány miatt.  Tovább »

Ne nyomtass feleslegesen, gondold át, szükséged van-e a kinyomtatott anyagra - ezt a tanácsot kapták meg az egyik egyetem hallgatói, akik azonnal...  Tovább »

Újabb ösztöndíjat ajánlunk, ezúttal oktatóknak és kutatóknak - ki ne akarna Argentínában kutatni?  Tovább »

Kell-e fizetniük azoknak a hallgatóknak, akik félbehagyják az egyetemet vagy főiskolát? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Szívesen tanulnátok Kanadában, de nincs meg az induláshoz szükséges tőke?  Tovább »

Az egész országban bevezethetik az elektronikus hallgatói választások és szavazások rendszerét - tájékoztatta az eduline-t a kezdeményezést...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X