Fel kell készülni: nehéz hetek várnak az egyetemistákra és főiskolásokra, elkezdődött ugyanis a vizsgaidőszak.  Tovább »

A 24 éves hallgató évekig titkolta, hogy egyetemen tanul, a családja pedig nem is sejtette, hogy épp a diplomaosztóra hívja meg őket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Módosítaná a lett oktatási minisztérium a felsőoktatási intézményekről szóló törvényt, a módosítás értelmében az állami felsőoktatási intézmények...  Tovább »

Egy ösztöndíjjal több jövedelemhez juthat egy hallgató, mint az első években egy egyetemen dolgozó oktató – többek között ezzel a problémával...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

15 ezer 18 éves európai fiatal járhatja be Európát ingyen teljesen ingyen, egy különleges utazási igazolvánnyal - a programra június 12-től június...  Tovább »

Szívesen mennétek moziba két vizsga között, de nem tudjátok, milyen filmet néznétek meg?  Tovább »

A következő tanévben nem változik a nemzeti felsőoktatási ösztöndíj – a korábbi köztársasági ösztöndíj – összege, a kiemelkedő teljesítményű...  Tovább »

A negyedik helyet szerezte meg a világ legnagyobb ifjúsági innovációs versenyén egy magyar egyetemista.  Tovább »

Nem akarják megosztani tapasztalataikat a nyilvánossággal a Közép-európai Egyetem (CEU) New York-i kampuszát meglátogató magyar delegáció tagjai -...  Tovább »

Nehéz napok vannak mögöttetek: van, aki a ZH-időszakkal küzd, mások az érettségivel. De végre jön három nap pihenés - ehhez ajánlunk ma programokat.  Tovább »

Több okból is komoly bírálatokat fogalmazott meg a magyarországi helyzet kapcsán az Európai Parlament (EP) kulturális és oktatásügyi bizottsága...  Tovább »

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tetőteraszán bukkant fel egy kacsacsalád.  Tovább »

„Személyes véleményem szerint június végén úgy kell lezárni az évet, úgy kell elbúcsúzni a diákoktól, hogy megmondjuk, az egyetem Budapesten...  Tovább »

A helyzet rendezéséhez már csak egy lépés szükséges, az, hogy Magyarország kormánya aláírja a 2017 szeptemberében New York állammal közösen...  Tovább »

Budapesten 10 százalékkal drágultak az albérletek éves összevetésben, és a nagyobb egyetemvárosokban is emelkedtek a bérleti díjak.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X