Néhány napja plágiummal gyanúsították meg, most pedig, úgy tűnik, ennél komolyabb vádakkal is szembe kell néznie Melania Trumpnak, Donald Trump...  Tovább »

Felfüggesztett büntetést kért rá az ügyészség.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szép és jó, ha valaki külföldre megy tanulni vagy kutatni, de a kormánynak megvannak az elvárásai.  Tovább »

Börtön, kórház és elmegyógyintézet helyén is tanulnak ma.  Tovább »

(x)

Jó szélben a SZIE hajója

A Szent István Egyetem hajója jó szelet kapott a magyar felsőoktatás regattájában, értékelte az elmúlt tanévet dr. Tőzsér János rektor.  Tovább »

A dél-amerikai származású Guillermo Pomarillót a fogorvosánál érte inzultus, amiről egy Facebookon posztolt levélben számolt be.  Tovább »

Finta Zita éveken át Kecskemét gazdasági, valamint városstratégiai osztályán dolgozott.  Tovább »

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem hosszú évek óta a kormány kedvencének számít, több tízmilliárd forintnyi uniós és költségvetési forrást öntöttek...  Tovább »

Hatályon kívül helyezte a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla az első fokon eljáró Győri Törvényszék büntetőeljárás megszüntetéséről rendelkező...  Tovább »

Több felsőoktatási intézményhez új kancellárt neveztek ki - derül ki a Magyar Közlöny csütörtöki számából.  Tovább »

A parlament még rá sem bólintott arra tervezetre, ami engedélyezné a brit egyetemek tandíjemelését, egyes intézmények máris emelték a 2017-ben...  Tovább »

Corey Menafee a Yale egyik épületének konyháján dolgozott, ám nemrég elvesztette állását, miután kitört egy ablakot.  Tovább »

A tanultabb rétegeket és az oktatás szereplőit is elérte a sikertelen törökországi puccskísérletet követő tisztogatás.  Tovább »

Az amerikai egyetem vezetése nyilvánosságra hozta a felvételt, amin egy rendőr kissé nehezen birkózik meg a feszültséggel.  Tovább »

Miután a túlkoros hallgatói elnök, Török Márk sejtelmesen az egyetemi vezetés korrupciós ügyeire utalt, a Párbeszéd Magyarországért feljelentést...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X