A hallgatói jelentkezések részben már lezárultak, és az eddigi adatok alapján több egyetemen többszörös a túljelentkezés a meghirdetett duális...  Tovább »

A QS 2015-ös rangsora szerint a francia és a brit fővárosban, valamint Ausztrália legnagyobb városában éri meg igazán egyetemistának lenni.  Tovább »

hirdetés

Több mint tíz év után megszűnhet a természetvédelmi mérnök képzés az ország valamennyi felsőoktatási intézményében.  Tovább »

A Szolnoki Főiskola négy szakot hirdetett meg új, gyakorlatorientált formában: a jelentkezők a műszaki menedzser, a mezőgazdasági és élelmiszeripari...  Tovább »

(x)

A BGF-en találkoznak a fiatal közgazdászok

Idén a Budapesti Gazdasági Főiskola rendezi hazánk legnagyobb felsőoktatási tudományos seregszemléjének, a XXXII.  Tovább »

El tudjátok képzelni, hogy az egyetemi matektanárotokról kiderül, hogy sikeres, több ezer fős rajongótáborral rendelkező modell?  Tovább »

Ha ti is hazautaznátok húsvétra, akkor érdemes megnézni, hogyan változott a menetrend.  Tovább »

Másnap hiába keresitek a sapkátokat és a méltóságotokat, fáj a fejetek és émelyegtek, ráadásul arra gyanakszotok, hogy megint felhívtátok az exeteket.  Tovább »

A társadalmi kihívásokra sokkal nehezebb, bonyolultabb választ találni, mint a technológiai fejlődésből adódó kérdésekre - mondta az Emberi...  Tovább »

Az Egészségügyi Tudományos Tanács (ETT) is állást foglalt az orvosegyetemek esetleges önállósításáról, illetve összekényszerítéséről szóló polémiában.  Tovább »

Sikkasztás és hűtlen kezelés miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) korábbi gazdálkodásával kapcsolatban...  Tovább »

A 15-29 éves korosztály körében a munkanélküliség kétszer akkora, mint a teljes felnőtt lakosságban, minden 7. harminc év alatti munkanélküli.  Tovább »

Összegyűjtöttük azokat a budapesti múzeumokat, ahova a hónap bizonyos napjain ingyen mehettek be, ha 26 évnél fiatalabbak vagytok.  Tovább »

Már azelőtt be kell fizetnetek az őszi tanév önköltségét, ha diákhitelből szeretnétek finanszírozni a képzést? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Korábban írtad alá a hallgatói szerződést és most nem tudod, milyen szabályok vonatkoznak rád? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hol a legbarátságosabbak az emberek, és hol a leggyorsabb a letöltési sebesség?  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X