Marad a jelenlegi EHÖK-elnök az Eötvös Loránd Tudományegyetemen (ELTE): az egyetlen pályázót, Zaránd Pétert 23 igen, 6 nem és 2 érvénytelen...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta 2014/2015-ös, képzési területek szerinti rangsorait a Quacquarelli Symonds (QS).  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több magyar egyetem felkerült a QS felsőoktatási világrangsorára, elvitték a Corvinus aulájából a Marx-szobrot, kirúghatnak öt hallgatót az ELTE...  Tovább »

A jövőben tovább kell erősíteni az üzleti szféra és a felsőoktatási intézmények kapcsolatát, szükség van arra, hogy az egyetemek és főiskolák...  Tovább »

Három magyarországi intézmény is felkerült a Quacquarelli Symonds (QS) 2014/2015-ös, a legjobb művészeti és bölcsészettudományi képzéseket indító...  Tovább »

Franciaország és Németország mellett Egyiptomba, Indiába, Mexikóba vagy akár Kínába is utazhattok a több mint harminc országot célzó ösztöndíjjal.  Tovább »

Jön a hétvége, és nincs ötletetek, mivel tudnátok elütni az időt? Adunk néhány tippet.  Tovább »

Először nyerte el magyar oktató a Közép-európai Egyetem által alapított, a bölcsészet- és társadalomtudományok kiváló oktatásáért járó európai díjat.  Tovább »

Egy debreceni pilótaképzési központ megalapításáról írtak alá szándéknyilatkozatot pénteken Budapesten a Külügyminisztérium, a Debreceni Egyetem, a...  Tovább »

Felkerült a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem a Quacquarelli Symonds (QS) 2014/2015-ös, a mérnöki és műszaki területről készített...  Tovább »

Több hónapos, támogatott külföldi részképzésre pályázhattok - a programban tizenöt ország vesz részt.  Tovább »

A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság elsőfokú, szóbeli ítélete szerint jogellenesen szüntették meg a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE)...  Tovább »

Több európai országban ingyenes a felsőoktatás, így nem csak ösztöndíjakkal és Erasmusszal mehettek külföldre tanulni - akár diplomát is...  Tovább »

Kiírták a 2015-ös Magyar Állami Eötvös Ösztöndíjat, amellyel külföldi résztovábbképzésen, művészeti vagy kutatómunkában vehettek részt.  Tovább »

Három magyar egyetem került fel a Quacquarelli Symonds (QS) 2014/2015-ös - az élet- és orvostudományi területről készített - rangsorára.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X