Hét egyetemi professzort korrupció vádjával letartóztattak, huszonkét kollegájukat egy évre eltiltották a tanítástól Olaszországban, miután fény...  Tovább »

Magyarország legszebb egyetemvárosát keressük, a hétfő reggeli állás szerint továbbra is Szeged vezeti a szavazást.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Akcióvígjáték, horror, vígjáték és animációs film - többek között ilyen műfajok közül válogathattok, ha moziba mennétek a következő hetekben.  Tovább »

Jövőre felvételiztek egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

hirdetés

Már majdnem egy hónap eltelt az őszi szemeszterből, lassan mindenki ráébred, hogy nemsokára jön a neheze. Milyen hibákat érdemes elkerülni?  Tovább »

Magyarország legszebb egyetemvárosát keressük, a szombat reggel 8 órai állása alapján Szeged vezet.  Tovább »

2010-ben bruttó 462 millió, 2016-ban 581 millió forintot fordítottak az állami egyetemek és főiskolák tanulmányi rendszerekre, ezen belül a Neptunra...  Tovább »

Kaphatnak-e családi pótlékot az egyetemisták és főiskolások szülei? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

A kormány több mint 4 milliárd forintot biztosított a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE), Ludovika campusban történő elhelyezésének újabb...  Tovább »

Alig pár hét telt el a szorgalmi időszakból, de a nagyi/szomszéd/nagybácsi már most a vizsgaidőszakkal riogat?  Tovább »

Még mindig Magyarország legszebb egyetemvárosát keressük, a péntek 7 órai állás szerint egyelőre Szeged vezet.  Tovább »

Egyenként akarta behívatni „elbeszélgetésre” a Putyin díszpolgári címe ellen tiltakozó oktatókat a Debreceni Egyetem (DE) kabinetfőnöke, Mészáros...  Tovább »

Budapesten tanul a legtöbb hallgató, pedig a vidéki egyetemvárosok is rengeteg lehetőséget tartogatnak.  Tovább »

Az ELTE Etológia Tanszéke keresett nevelőket törpemalacok mellé egy viselkedéstani kutatáshoz.  Tovább »

Miért érdemes már végzős egyetemistaként, főiskolásként figyelemmel követni, milyen állásokat hirdetnek meg a vállalatok?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X