Hallottatok már a sárgulásról? Tudjátok, ki az a balek, és hogyan lehet belőle „isteni Fényben tündöklő Dicső Firma”?  Tovább »

Az oktatási államtitkár a kormánypárti Figyelőnek adott interjút.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Michael Ignatieff rektor egy konferencián árulta el, hol tart a CEU-ügy.  Tovább »

Magyarország legszebb egyetemi campusait keressük, a második körben a csütörtök reggeli állás szerint még mindig a Miskolci Egyetem vezet, de az...  Tovább »

hirdetés

Ilyennel sem találkozni minden nap egy könyvtárban.  Tovább »

Levélben köszönte meg Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az amerikai szövetségi oktatási miniszternek, hogy tudomásul vette a magyar...  Tovább »

Többen is bevállalták az idei nyár egyik nyitófesztiválját úgy, hogy nemsokára államvizsgáznak.  Tovább »

Betiltották az online diákhiteleket Kínában, mert gyanús hitelezők aktfotókkal zsarolták a fiatal diáklányokat.  Tovább »

Rekord alacsonyra, 2,3 százalékra csökken a szabad felhasználású Diákhitel1 konstrukció kamata július 1-jétől az első félévi 3,35 százalékról, a...  Tovább »

A legjobb európai egyetemeket rangsorolta a THE.  Tovább »

Az észak-koreai fogságban kómába esett diák a napokban hunyt el. Most előkerült róla egy felvétel.  Tovább »

Még mindig Magyarország legszebb egyetemi campusait keressük, a második körben - a kedd 9 órai állás szerint - a Miskolci Egyetem vezet.  Tovább »

Összeszedtük, hogy a nagyobb egyetemi városokban mennyiben kerülnek az albérletek.  Tovább »

A Miskolci Egyetem informatikushallgatói csapata – zsinórban immár negyedjére – 2017-ben is bejutott a nívós, világszerte jegyzett...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X