Bírságot kapott több diáktüntető, egyre több szülő menekítené gyerekeit az állami iskolákból, sokak szerint kezelhetetlenek a diákok - ezek voltak a...  Tovább »

Florence Parly francia védelmi miniszter elfogadhatatlannak nevezte a diáklányok elleni zaklatásokat a Saint-Cyr katonai akadémia előkészítő...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Sokan most fogtok majd elköltözni otthonról. Lehet, hogy a valóság nem is olyan lesz, mint ahogy elképzelitek?  Tovább »

Szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület? Vezet a Semmelweis Egyetem, második az Óbudai Egyetem. Szavazzatok ti is!  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Posztgraduális amerikai ösztöndíjra pályázhattok május 22-ig, az Egyesült Államok bármelyik egyetemét választhatjátok.  Tovább »

A tanulmányi ösztöndíj terhére emeli a közéleti ösztöndíjak összegét a Semmelweis Egyetem orvostudományi karának hallgatói önkormányzata.  Tovább »

Milyen az egyetemista élet a BGE-n?  Tovább »

A következő hat évben is Csépe Valéria lesz a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság elnöke (MAB) - derül ki a március 14-én megjelent Magyar...  Tovább »

Hamarosan ismét érvényesíteni kell a diákigazolványt.  Tovább »

Január elseje óta 30 nagycsaládos nő tartozása szűnt meg, mindannyian a szabad felhasználású diákhitel1-et vették igénybe.  Tovább »

A mozizást is beillesztenétek a heti programba? Mutatjuk, milyen filmeket néztek tömegek az észak-amerikai mozikban.  Tovább »

Érezhetően nőtt az elmúlt években a magyar diákmunkások átlagfizetése.  Tovább »

Félórás figyelmeztető sztrájkot hirdettek csütörtökre a cseh egyetemek, főiskolák és számos középiskola.  Tovább »

Egyetemistaként milyen lehetőségek vannak Egerben?  Tovább »

Március 30-ig pályázhatnak Campus Mundi ösztöndíjra azok a fiatalok, akik nyáron külföldi szakmai gyakorlatra, vagy az őszi félévben egy másik...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X