Egy alsós gyerek iskolakezdése 2018-ban átlagosan 48 000 forintba került a szülőknek, egy felsősé pedig 61 000 forintba - derül ki a Bónusz Brigád...  Tovább »

A Klebelsberg Központ az idei tanévben is meghirdette a pedagógus hivatást választó fiatalokat támogató Klebelsberg Képzési Ösztöndíjat - közölte a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Teljesen ingyen vihettek haza könyveket az ELTE Egyetemi Könyvtárából. Nagy őszi kipakolást rendeznek.  Tovább »

A nemzetközi popvilág aktuális sztárja, Ed Sheeran lesz a jövő évi Sziget első napjának kiemelt fellépője.  Tovább »

hirdetés

A diákhitel 2001-es indulása óta június 30-ig 359 971-en kaptak diákhitel 1-et, ebből 193 481 szerződést már lezártak – derül ki a Diákhitel Központ...  Tovább »

Átadták az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Nagytétényi úti kollégiumát szerdán Budapesten.  Tovább »

Mi történik, ha otthagyjátok az egyetemet? Mikor és mennyit kell visszafizetni? Most minden kérdésre válaszolunk az állami ösztöndíjas félévekről.  Tovább »

Egy napra öt-hat előadás? Reggeli nyolcórás kezdés?  Tovább »

A tanévnyitóval egybekötött ünnepségen kedden átadták a Testnevelési Egyetem (TE/TF) új, Alkotás úti központi épületét.  Tovább »

Nyílt levelet írtak a Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar dékánjának a kar drámapedagógus hallgatói, akik szerint az...  Tovább »

Próbára tennétek tudásotokat egy tanulmányi versenyen? Hamarosan készülhettek, mert a 2019-es OTDK felhívása már elérhető.  Tovább »

Összesen hány államilag finanszírozott félévig tanulhattok az egyetemen, főiskolán? Vannak kivételek? Itt a válasz.  Tovább »

Megkezdődött az egyetem, és ezzel együtt az egyetemi bulik is.  Tovább »

Lehet-e majd államilag támogatott formában tanulni a Budapesti Corvinus Egyetemen, ha az intézményt egy alapítvány tartja majd fenn?  Tovább »

Szeptember 17-ig adhatják le hiteligénylési kérelmüket azok a hallgatók, akik már októberben szeretnének diákhitelt kapni.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X