Sokan sokféleképpen vélekednek az egyetemről, de egy valami biztos: sokat tanulhattok az ott töltött évek alatt. És most nem a tananyagra gondolunk.  Tovább »

Óvodapedagógus szakra készültök, de nem tudjátok, pontosan hogyan is néz ki a képzés, mit tanultok majd, és milyen tudást szerezhettek meg a félévek...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hiába zuhan a felsőoktatásban résztvevő hallgatók száma folyamatosan, a kormány rendszeresen azzal válaszol, hogy nincs itt semmi probléma, mert...  Tovább »

Ápolás és betegellátás szakra készültök, de nem tudjátok, pontosan hogyan is néz ki a képzés, mit tanultok majd, és milyen tudást szerezhettek meg a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A következő években is az orvoshiány lesz az egyik legfeszítőbb pontja a hazai egészségügynek: egy friss kutatás szerint az ötöd- és hatodéves...  Tovább »

Megmutattuk, milyen lesz az AKG szeptemberben induló általános iskolája, kiderült, hogy újabb diákbántalmazási esetre derült fény a hetesi...  Tovább »

A parlamenti választás előtt biztosan nem dönt a lex CEU-ról az Alkotmánybíróság - írja az atv.hu.  Tovább »

Mesterképzésre jelentkeztek, de nem tudjátok, hogyan kaphattok pluszpontokat a felvételin? Minden szabályt az egyetemek határoznak meg? Itt a válasz.  Tovább »

Kilencedik alkalommal hirdetik meg a Budapest Ösztöndíj Programot.  Tovább »

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) közzétette az idei évre szóló rezidenstámogatási program pályázatait; a hat szakmai területre...  Tovább »

Lássuk, mit takar pontosan 2017 egyik legnépszerűbb egyetemi képzése.  Tovább »

John Newman brit énekes sztár is fellép az idei EFOTT-on.  Tovább »

Hol érdemes két óra közt lazítani az ELTE BTK-n?  Tovább »

A tervekhez képest eddig összesen egymilliárddal drágult a közszolgálati egyetem új sportcsarnoka.  Tovább »

Lássuk mit takar pontosan 2017 legnépszerűbb egyetemi képzése.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X