Újabb város, és egyetem a terítéken, most a pécsieket kérdezzük. A Pécsi Tudományegyetemre jártok, vagy oda szeretnétek jelentkezni?  Tovább »

Milyen feladatai vannak egy autóipari vállalat technológus mérnökének?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kara vezeti a gazdasági egyetemek hallgatói rangsorát, a Zsigmond Király Egyetem pedig az oktatók...  Tovább »

Hamarosan eljön a téli vizsgaidőszak, és nem árt időben belefogni a felkészülésbe, könyvtárazásba és jegyzetelésbe.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Milyen a jó csapatmunka? Hol lehet a BME-n lazítani, ha kimerítene a tanulás? Hova érdemes elvonulni a város zajától?  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsész- és természettudományi kara, valamint a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kara vezeti a HVG...  Tovább »

Kilencen szenvedtek klórgázmérgezést az egyik nyíregyházi uszodában kedd délelőtt - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi...  Tovább »

Zajlanak a tárgyalások az ösztöndíj-rendszer átalakításáról, az oktatási államtitkárság szeretne erre a kérdésre még az év végéig pontot tenni -...  Tovább »

November 20-án véget ért a keresztféléves jelentkezési és hitelesítési időszak, ezzel egy időben megindult a beérkezett adatok rögzítése és...  Tovább »

Szegeden tanultok vagy tanultatok? Esetleg ott szeretnétek folytatni a tanulást? Akkor próbáljátok ki ezt a tesztet!  Tovább »

Milyen filmeket érdemes megnézni a következő hetekben? Nézzük, melyek voltak a legnézettebb filmek a hétvégén az amerikai mozikban.  Tovább »

Több mint 400 férőhelyes diákszálló jön létre jövő szeptemberig összesen 3,4 milliárdos kormányzati beruházással a főváros III.  Tovább »

Szexuális zaklatás miatt figyelmeztetésben részesítette egyik HÖK-küldöttjét az ELTE Természettudományi Karának fegyelmi bizottsága - írja az...  Tovább »

Megjelent a HVG 2018-as felsőoktatási rangsora, a portfólió feltöltési határidőre figyelmezteti a pedagógusokat az Oktatási Hivatal, újraindul a...  Tovább »

Miután az ELTE dékánjáról kiderült, visszaélt a hatalmával, kirúgták Mikonya Györgyöt.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X