Házkutatást tartott a román legfőbb ügyészség szerdán az aradi Aurel Vlaicu, illetve Vasile Goldis magánegyetem tanári karának, és az adminisztratív...  Tovább »

Több között egyesült államokbeli, perui, ausztrál, thaiföldi, spanyolországi és chilei egyetemek közül választhatnak azok a hallgatók, akik...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Befejezte három egyetem utóellenőrzését az Állami Számvevőszék (ÁSZ), eszerint a Dunaújvárosi Egyetemen jelentősen javult a működés és a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A magyar kormány nem akarja bezáratni a CEU-t - mondta ma reggel az InfoRádiónak Németh Zsolt, az országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke.  Tovább »

A ponthatárok kihirdetése után megindul a hajsza az albérletekért és a kollégiumi helyekért, de vajon jobban megéri lakást venni az egyetemistáknak...  Tovább »

Már teljes izgalomban vagytok a szerda esti felvételi ponthatárok miatt? Tereljétek el a gondolataitokat egy jó filmmel.  Tovább »

Átmenetileg bezárták a Viktória ház néven ismert trópusi üvegházat az ELTE Füvészkertben, mert látogatók megrongálták az amazonasi tündérrózsát  Tovább »

A BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar hallgatója a BKK e-jegyrendszerét feltáró 18 éves srác esete után nem akar a rendszert fejelsztő...  Tovább »

Csaknem harminc országból több mint száz hallgató érkezik a Pécsi Tudományegyetem (PTE) orvoskara által szervezett, hétfőn kezdődő 18.  Tovább »

Napokon belül kihirdetik a felsőoktatási ponthatárokat, az egyetemi városokban pedig újra felpörög a lakások és albérletek piaca - írja pénteki...  Tovább »

Több mint ezer férőhelyes kollégium épült Győrben, az épületet egy lebontott sportcsarnok helyére húzták fel.  Tovább »

Kaphatnak-e tanulmányi ösztöndíjat az önköltséges hallgatók? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Utánajártunk, mennyibe kerülnek az albérletek a nagyobb egyetemi kampuszok kerületeiben.  Tovább »

Marilyn Manson és Luis Fonsi is fellép a szezon második felében a Budapest Parkban, ahol koncertet ad többek között a Quimby és a Punnany Massif is.  Tovább »

hirdetés