Az Index információi szerint az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán a Biológiai Intézet egyes tanszékei, oktatói október 15-én...  Tovább »

Egyre több külföldi tanul Magyarországon a Stipendium Hungaricum programmal - rájuk jóval többet költ az állam, mint a magyar hallgatókra.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Állami vezetők oktatására indít új szakokat is tartalmazó képzéscsomagot a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, ugyanis ez eddig hiányzott a felsőoktatási...  Tovább »

Robbanás történt szerdán a Krím félszigeten lévő Kercs városának műszaki szakiskolájában, az első információk alapján tízen életüket vesztették, és...  Tovább »

hirdetés

Közleményben reagált az Eötvös Loránd Tudományegyetem a genderszak megszüntetésére.  Tovább »

A jelenlegihez hasonló mértékben, évfolyamonként ezres nagyságrendben megmarad az ingyenes tanulás lehetősége a Budapesti Corvinus Egyetemen azt...  Tovább »

Megszületett a társadalmi nemek szak megszüntetéséről szóló határozat, ezt a 444 szúrta ki.  Tovább »

Nem taníthat tovább a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE) Angyal Miklós megbízott tanszékvezető, akinek ügyében újra áttekintették a vizsgálat...  Tovább »

Szeretnétek lazítani két előadás vagy szeminárium között? Mutatjuk, melyek a legnézettebb filmek az észak-amerikai mozikban.  Tovább »

Szokatlan videót készített a Nemzeti Közszolgálati Egyetem néhány hallgatója.  Tovább »

Állami ösztöndíjas képzésen tanultok? Akkor jó, ha tudjátok, mit kell teljesítenetek, hogy ne keletkezzen visszafizetési kötelezettségetek.  Tovább »

Egyre kevesebb oktatási terület tartozik a Kásler Miklós vezette Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) alá.  Tovább »

A végső tesztek vannak már csak hátra, ezt követően még az idén elindulhat az európai diákműhold, rajta magyar műszerekkel és berendezésekkel -...  Tovább »

120-240 ezer forintos havi ösztöndíjat kaphatnak azok az egyetemisták és főiskolások, akik kiemelkedő sporteredményeket érnek el olimpiai vagy...  Tovább »

"Nem láttad még a rektori irodát?! Most beleshetsz!  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X