Az Ebola-járvány miatti óvintézkedésekre készül a debreceni, a szegedi és a pécsi egyetem is, mivel hamarosan megérkeznek a náluk tanuló afrikai...  Tovább »

Az egyetem vagy főiskola utolsó évét kezded el? Az államvizsga előtti (és utáni) időszak valóságos rémálom lehet - persze csak akkor, ha azzá teszed.  Tovább »

hirdetés

Melyik az ország legkisebb és legnagyobb felsőoktatási intézménye? Melyik a legfiatalabb egyetem, és melyik az ország legmagasabb kollégiuma?  Tovább »

Ahogy közeledünk a tanév kezdetéhez, úgy fogynak a szabad albérletek az egyetemi városokban.  Tovább »

Egyeztetések kezdődnek két hét múlva a soproni székhelyű Nyugat-magyarországi Egyetem, a győri Széchenyi István Egyetem, a veszprémi Pannon Egyetem...  Tovább »

Melyik a legjobb budapesti könyvtár? Hol ebédelhettek 200-300 forintért? Hol lehet olcsón mozizni?  Tovább »

A jövő év szeptemberétől újraindul a felsőoktatás Salgótarjánban - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának felsőoktatásért felelős...  Tovább »

Meg kell vizsgálni, hogy a hallgatói önkormányzatok érdemben bele tudnak-e szólni, szükséges-e beleszólniuk bizonyos döntésekbe – mondta a...  Tovább »

Néhány nap, és országszerte megkezdődnek a gólyatáborok - mit tanulhattok meg az első nagy egyetemi/főiskolai bulin?  Tovább »

Álltóalag Schmitt Pál neve is felmerült a Testnevelési Egyetem rektoraként, de a volt államfő titkárságvezetője tagadta, hogy Schmitt ilyen...  Tovább »

Létrejön a Testnevelési Egyetem, állami kézbe kerül a Pető Intézet, jönnek a kancellárok, és az év végéig elkészül az új felsőoktatási stratégia.  Tovább »

Augusztus elején összegyűjtöttük, mi mindenre tanít meg az egyetem - szerencsére ti sem fogtátok vissza magatokat, és megírtátok nekünk, szerintetek...  Tovább »

Már igényelhető mindkét, rekordalacsony kamatozású diákhitel-konstrukció a 2014/2015-es tanévre, az igénylés a Diákhitel Direkt online felület...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a sanghaji Jiao Tong University legfrissebb, 2014-es világrangsorát: az Academic Ranking of World Universities (ARWU) ötszázas...  Tovább »

Mocsai Lajos pályázik a szeptemberben önálló intézménnyé váló Testnevelési Egyetem rektori posztjára - írta a Népszabadság.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X