Jövő hétfőig adhatják le igénylési kérelmüket azok a felsőoktatási hallgatók, akik már márciusban szeretnének Diákhitelt kapni - közölte a Diákhitel...  Tovább »

Példátlan fejlesztés előtt áll a Pécsi Tudományegyetem (PTE), ami megalapozhatja a felsőoktatási intézmény jövőjét - jelentette ki Bódis József...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Már csak kevesebb mint egy hétig jelentkezhettek a felsőoktatásba, így érdemes tudni, mely szakokon húztak meg idén központi ponthatárokat.  Tovább »

A University of Oxford vendégelőadónak hívta meg Benedict Cumberbutch és Emma Watson brit színészeket.  Tovább »

(x)

Új képzések, versenyképes diplomák – ajánló: Zsigmond Király Főiskola

A Zsigmond Király Főiskolán immáron teljesen angol nyelvű, valamint duális képzések is elérhetőek a 2016. szeptemberben kezdődő szemeszterben.  Tovább »

Figyeljetek a határidőre, már csak két hétig jelentkezhettek a felsőoktatásba.  Tovább »

Szeretitek a Keresd a nőt című filmet? Na és az Egy ágyban az ellenséggelt? Akkor van egy rossz hírünk.  Tovább »

Ezentúl a Brown University is inkább az őslakosokról emlékezik meg, semmint Kolumbusz Kristófról.  Tovább »

A Texas Tech University hallgatóinak tettek fel néhány kérdést, hogy kiderüljön, mennyire ismerik az országukat. Bár ne tették volna!  Tovább »

Tavalyhoz képest duplájára nőtt azok száma, akik a teljes képzést külföldön végeznék el, vagy részképzésben utaznának külföldre – erre jutott a...  Tovább »

Megtalálták Kairó közelében annak az olasz diáknak a holttestét, aki tíz nappal ezelőtt tűnt el nyomtalanul az egyiptomi fővárosban - jelentette...  Tovább »

Komolyan támadták a Csörsz utca lakói a fedett csarnok tervét azon a fórumon, amelyen a TF és a XII.  Tovább »

Ha esetleg azon gondolkodtok még az utolsó pillanatban, hogy külföldi egyetemre mennétek, nem árt, ha ismeritek a legelérhetőbb egyetemi városok...  Tovább »

Szakváltás esetén is vissza kell fizetni az állami ösztöndíj mértékének a felét?  Tovább »

Saima Ahmad élete végéig ingyen kaphatja a Kit Kat csokit, ha beválik agyafúrt taktikája.  Tovább »

Hanyag bölcsészhallgatók és barátságtalan jogászok – ezeket a sztereotípiákat talán mindenki ismeri, azonban most próbálták meg először tudományos...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X