Hamarosan kezdődik a 2015-ös felvételi: összegyűjtöttük azt a négy dolgot, amelyért - a megszerzett tudáson kívül - érdemes jelentkezni egyetemre...  Tovább »

Elstartolt a vizsgaidőszak: ne stresszeljetek, inkább töltsetek le pár hasznos mobilalkalmazást, amelyek könnyebbé teszik a következő heteket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Végig ingyen tanulhattok, ha állami ösztöndíjas képzésre kerültök be? Mennyi esély van rá, hogy átsorolnak? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Már több mint 1,2 millióan nézték meg az Oxford kórusának karácsonyi videóját. Kezeljétek humorral.  Tovább »

(x)

Találd meg a hozzád illő szakot!

8 lépésben segítünk a személyiségednek megfelelő szak megtalálásában, a szakok megismerésében, a döntésben. Próbáld ki most!  Tovább »

Már napok óta a félévi vizsgákra készültök, de egyre nehezebben bírjátok a folyamatos magolást? Íme, tíz tipp a vizsgaidőszakra.  Tovább »

Rétvári Bence parlamenti államtitkár szerint sérheti a hallgatók értékrendjét, ha az aktuálpolitika megjelenik az egyetemeken és a főiskolákon.  Tovább »

Már regisztrálhatnak az iskolai csoportok a 2015-ös Educatio kiállításra, amelyen a felsőoktatási intézmények mutatják be képzéseiket.  Tovább »

A Debreceni Egyetemen alapítja meg európai központját az indiai Ajurvéda Akadémia - jelentette be Szilvássy Zoltán rektor a Debreceni Egyetemen...  Tovább »

Tovább csökkent a felsőoktatásban tanulók száma a 2014/2015-ös tanév őszi félévében.  Tovább »

A bmeme.hu 2012 februárja óta ontja magából a jobbnál jobb mémeket. Íme, a mi kedvenceink.  Tovább »

Biztosan jó döntés volt az a hétfői buli, tényleg érdemes tésztadiétát tartani és egy szemétdombon élni?  Tovább »

Oxford, Leuven és Krakkó mellett egy magyar város is felkerült Európa legjobb egyetemvárosainak top 10-es listájára. Eláruljuk: nem Budapest.  Tovább »

Az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolába olvad 2015. január elsején az Általános Vállalkozási Főiskola - közölte a két felsőoktatási intézmény.  Tovább »

Titokzatos, előkelő és pokoli drága az a svájci főiskola, ahol a magyar miniszterelnök lánya folytatja tanulmányait - írja e heti számában a HVG.  Tovább »

Nem mindig jó, ha valaki okos? Ez a nap videója.  Tovább »

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X