Egy hospice alapítványnak gyűjt adományokat egy oxfordi férfikórus: legújabb videójukban Shakira dalait adják elő, a felvételt maga az énekesnő is...  Tovább »

Július 31-ig még jelentkezhettek a Kairos50 versenyére, amelynek nyertesei kijuthatnak Kaliforniába, a Kairos Global...  Tovább »

hirdetés

Non-stop bulik, furcsa versenyek, na meg az első egyetemi barátok - ez vár rátok a gólyatáborban.  Tovább »

Több mint hetvenezren kerültek be a felvételin valamelyik egyetemre és főiskolára - lassan jönnek a gólyatáborok, a beiratkozás és a tárgyfelvétel.  Tovább »

(x)

Minőségi oktatás, piacképes diploma

Maradj lendületben, használd ki a pótfelvételi nyújtotta lehetőséget, mintegy 1100 első éves hallgatót már felvettünk, neked is itt a helyed!  Tovább »

Szeptemberben kezditek az egyetemet, főiskolát? Munka helyett más forrásból fedeznétek az önköltséget?  Tovább »

A svájci forrástól a hollandiai torkolatig végig akarja úszni a több mint ezer kilométeres Rajna folyót egy német főiskolai kémiaprofesszor, hogy...  Tovább »

Augusztus 12-ig lehet az állami fenntartású felsőoktatási intézmények kancellári posztjaira pályázatot benyújtani - közölte az Emberi Erőforrások...  Tovább »

Azt már tudjátok, hogy melyik egyetemen vagy főiskolán kezdtek szeptemberben, és valószínűleg azt is, hogy elköltöztök-e otthonról a nyár végén.  Tovább »

Milyen ösztöndíjakra pályázhatnak a szociális helyzetük miatt rászoruló elsőévesek, és milyen támogatást kaphattok a tanulmányi eredmények alapján?  Tovább »

Nem csak a kormányzati akarat van meg a felsőoktatás reformjához, de a gazdasági szakemberek is úgy látják, hogy a mostani rendszer gátja a...  Tovább »

Rekordszámú vendéget várnak a debreceni Campus Fesztivál zárónapjára.  Tovább »

Hétfőtől lehet pályázni az egyetemi és főiskolai kancellári posztokra - írja a Magyar Nemzet csütörtöki száma.  Tovább »

Ma kezdődik, és négy napon át tart Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiválja, a debreceni Campus.  Tovább »

Önköltség, tankönyvek, gólyatábor, albérlet vagy kollégium - mekkora kiadásal jár az egyetemi-főiskolai tanévkezdés? Utánajártunk.  Tovább »

A Miskolci Egyetem rektora szerint a sajtóban megjelentekkel szemben az intézmény korrekt és vendégszerető házigazdája volt a EFOTT-nak.  Tovább »

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X