Sajnálatos tény, de ki kell jelenteni: eljött a téli vizsgaidőszak.  Tovább »

Javított múlt évi „zöld eredményén” a Szegedi Tudományegyetem. A GreenMetric 2017-es világrangsorában az SZTE 88. lett.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

December 15-ig igényelhettek idén utoljára diákhitelt. Az igénylők január 15-én kapják meg a kért összeget.  Tovább »

Ismerniük kell az új technológiákat, kapcsolatot kell tartaniuk a kivitelezőkkel, tesztelési eljárásokat és terveket kell kidolgozniuk - többek...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

"A Zsigmond Király Egyetem új néven, Milton Friedman Egyetemként, és új szerepben jelentkezik a magyar felsőoktatási piacon" - közölte az intézmény...  Tovább »

Mindenki tudja, aki egyetemista vagy főiskolás, hogy a téli vizsgaidőszak komoly kérdéseket vethet fel, hiszen közeleg a karácsony és a...  Tovább »

Miért jó a Széchenyi István Egyetemen tanulni? Hol érdemes kikapcsolódni Győrben?  Tovább »

A szegedi tanárszakos hallgatók közül többen 15-20 ezer forinttal kevesebbet kapnak a megérdemelt ösztöndíjnál, a háttérben a Neptun hibája áll.  Tovább »

Náhlik András lesz a Soproni Egyetem új rektora, Radák Eszter pedig a Magyar Képzőművészeti Egyetem rektori tisztségét tölti be jövő januártól.  Tovább »

Több millióan iratkoznak be évente ingyenes online kurzusokra, a népszerű oldalakon - például az EdX-en vagy a Courserán - ugyanis a világ...  Tovább »

A szokásos heti filmajánlóval jelentkezünk - akik ezen a héten sok ZH-t írnak, ezért aludni sincs idejük, nemhogy filmeket nézni, most ne figyeljenek.  Tovább »

Már csak öt napig, december 15-ig lehet diákhitelt igényelni az idén - közölte a Diákhitel Központ.  Tovább »

Palkovics László oktatási államtitkár egyetemi és főiskolai tanári kinevezések átadásakor emlékeztette a felsőoktatási oktatókat arra, mennyivel...  Tovább »

A felsőoktatás az egyik legsikeresebb rendszerünk, amely iránt erős a közbizalom - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának oktatásért felelős...  Tovább »

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) csatlakozik a Minority SafePack aláírásgyűjtéséhez, a polgári kezdeményezés célja, hogy az...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X