Pénteken jelentette be az Emmi, hogy felülvizsgálták a felsőoktatási rendszert és több képzést is megszüntetnének.  Tovább »

Több műszaki képzést állítólag azért állítanak le, mert nem adnak kellően specifikus tudást.  Tovább »

hirdetés

Nem nagyon akaródzik a felsőoktatásba jelentkezőknek a kormány által preferált területeken továbbtanulniuk – írta a HVG.  Tovább »

Nemzetközi jelenséggé nőtte ki magát, hogy a pályakezdő fiatalok még 25 éves koruk után sem hagyják el a szülői házat.  Tovább »

Megszűnik a kommunikáció szak felsőoktatási szakképzésben és a szabad bölcsészet szakirányaként, a nemzetközi tanulmányok alapszakot is elkaszálták.  Tovább »

Megmutatjuk, hogyan tanulhattok Európa bármelyik egyetemén ingyen, az otthonotokból!  Tovább »

Egy átlagos HR-esnek körülbelül 15 másodperce van arra, hogy átfussa az önéletrajzotokat, ezért megmutatjuk, hogyan tudtok ennyi idő alatt is jó...  Tovább »

Lassan elkezdődik a vizsgaidőszak, amikor a család és a barátok is az őrületbe bírják kergetni az embert egy-két kéretlen tanáccsal, megjegyzéssel.  Tovább »

A KSH kutatása azt mutatta ki, hogy a munkaerőpiac képes volt a diplomások számának emelkedésére megfelelő mennyiségű diplomás munkakörrel válaszolni.  Tovább »

Nem vagytok megelégedve az egyetemmel, főiskolával, ahová felvettek, de nem akartok újra felvételizni sem? Itt van minden az átvételi eljárásról.  Tovább »

Most úgy tűnik, hogy valamilyen formában megmarad a kommunikáció szak, az egyetemi oktatók szerint viszont az alap- és mesterfokozat szintjén is...  Tovább »

Átgondolta a kormány a kommunikáció és a nemzetközi tanulmányok szak jövőjét.  Tovább »

A tandíjuk felét kifizethetik az államnak azok a hallgatók, akik a képzési idejük másfélszerese alatt nem szerzik meg a diplomájukhoz szükséges...  Tovább »

Már nem villanyoz fel a szerdai bulizás lehetősége és kezditek élvezni a szüleitek társaságát?  Tovább »

Egy volt diák agyonlőtte hétfőn a Wayne Városi Főiskola egyik alkalmazottját az Észak-Karolina állambeli Goldsboróban.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X