Frédéric Duriez grafikusművész színezésének hála, színesben is megnézhetjük, hogyan teltek a francia katonák...  Tovább »

A magyar mesék világa minden korosztályt képes magával ragadni. Lássuk, te mennyire emlékszel még a régi szereplőkre és történetekre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Januárban indult képzésük két helyszínen, Nyíregyházán és Budapesten, 476 olyan civil kezdte meg tanulmányait, aki börtönőr szeretne lenni.  Tovább »

Bár ismét pont a hétvégére romlik el az idő, azért nem kell a négy fal között gubbasztani.  Tovább »

Tizenkét új felhőfajtát - köztük a ritka hullámfelhőszerű zord felhőt - ismert el először hivatalos rendszerezésében a Nemzetközi Felhőatlasz, amely...  Tovább »

Majdnem olyan kínos, mint a hol szeret a cápa.  Tovább »

A világon 2040-re minden negyedik gyerek - nagyjából 600 millió kiskorú - olyan térségben fog élni, ahol a vízforrások "rendkívül szűkösek" -...  Tovább »

Elég jól lehet majd keresni, ha ez megvalósul.  Tovább »

A felkészületlenség a legnagyobb bűn egy állásinterjún.  Tovább »

Az Európai Unió átlagánál nagyobb Magyarországon a betöltetlen álláshelyek száma és a bérköltség növekedése is, mivel a cégek béremeléssel próbálnak...  Tovább »

Japán kutatók szerint a békejelet mutatók ujjlenyomatai leolvashatók fényképekről. Ázsiában ez az egyik legkedveltebb fotópóz a fiatalok körében.  Tovább »

A héten is lesznek régóta várt filmbemutatók a mozikban, ebből szedtünk össze nektek párat.  Tovább »

Általánosan elfogadott, de hamis nézet, hogy a felfedező azért talált olyan nehezen szponzorokat Indiába tartó expedíciójához, mert attól féltek...  Tovább »

Egy újabb kosaras állt elő egy izmos földrajzi ökörséggel.  Tovább »

"Miért csak a szegényeknek kéne megtapasztalniuk, milyen érzés?" – mondta a milliárdos, mielőtt szabadon engedte a vérszívókat.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X