Most úgy is aktuális a téma az új évad miatt, de vajon mennyire vagytok tisztában az eddigi eseményekkel és szereplőkkel, teszteljétek le most.  Tovább »

Hét évvel meghosszabbítja az életet az egészséges életmód: az egészségesen élők ötvenéves korukban statisztikailag hét évvel hosszabb életre...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az óvodás és kisiskolás gyermekek különóráira a családok nagy része havonta 5-10 ezer forint körüli összeget költ gyerekenként - derül ki a...  Tovább »

Ha jók vagytok az ország-városban, akkor ez a teszt nektek szól. Kíváncsiak vagytok, hogy mennyit tudtok? Itt most tesztelhetitek magatokat.  Tovább »

hirdetés

„Ég a napmelegtől a kopár szik sarja” sor mindenkinek ismerős. Vajon a többi idézet íróját is kitalálnátok?  Tovább »

Hogyan kell elképzelni egy UX kutató életét? Ki tudna erről jobban beszámolni, mint egy UX kutató maga?  Tovább »

Ha ti is szerettek a szabadban, akkor itt egy újabb alkalmazás, ami izgalmasabbá teheti a mindennapokat.  Tovább »

A Campus Fesztivál második napján, pénteken több mint száz program várja az érdeklődőket a debreceni Nagyerdőbe: mások mellett a The Prodigy, a...  Tovább »

Idén harmadszor is sikeresen zárult az Így dolgozunk mi által szervezett tábor, megkérdeztük, hogy a résztvevők az egy hét alatt milyen élményekkel...  Tovább »

Az új dolgok tanulása, az egészséges táplálkozás, a dohányzás elhagyása és az elmagányosodás elkerülése megelőzheti a demenciás esetek harmadának...  Tovább »

Most jöttetek haza egy külföldi félévről, és úgy érzitek, hogy nem találjátok a helyeteket itthon?  Tovább »

Teszteljétek le, hogy ti mennyire ismeritek a Föld országaiban beszélt nyelveket.  Tovább »

Nem is olyan egyszerű felismerni a híres zenei előadókat, ha fejjel lefelé vannak. Ti mennyit találtok ki, mielőtt lejár az idő?  Tovább »

A nyári szünet elsősorban a pihenésről szól, de ha már nyaraltál, szántál időt a családra és a barátokra, szinte már unatkozol is egy kicsit, akkor...  Tovább »

Egy jó kis alkalmazást ajánlunk mindenkinek, aki szereti, ha naprakész a telefonja.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X