Inkább sorozatokat néztek, mint filmeket? Akkor ez a kvíz, most nektek szól. Lássuk, mennyire ismeritek ezeket a sorozatokat.  Tovább »

Magyarország 27 szakmában 31 versenyzővel indul a szeptember 26-28.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ebből a kvízből kideríthetitek, mennyire vagytok képben biológiából, azon belül is az állatvilágból. Lássuk!  Tovább »

Mennyire jó a helyesírásotok? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés

A következő kvízzel tesztelhetitek, hogy mennyire ismeritek a magyar tájszavakat. Lássuk, hányat találtok el.  Tovább »

Lássuk, mennyire emlékeztek a kötelező olvasmányokra. Tudjátok, hogy Az ember tragédiájában milyen szín nem szerepel?  Tovább »

Erre a hétvégére is összeszedtünk pár filmet, amely nemrég jelent meg a mozikban, és érdemes hétvégén kikapcsolódásként megnézni.  Tovább »

Egyre nagyobb a szakadék a munkáltatók elvárásai és a végzett diákok tapasztalata és szaktudása között - mondta Gablini Gábor, a Munkaadók és...  Tovább »

Sokaknak október 31-én végleg lejár a diákigazolványuk, és hivatalosan már nem lesznek diákok, így nem vehetik igénybe a diákkedvezményeket sem.  Tovább »

Remek programot ajánlunk családoknak vagy éppen diákcsoportoknak.  Tovább »

Szeretnétek próbára tenni a tudásotokat? Válaszoljátok meg a következő kérdéseket!  Tovább »

Idén is a gépkezelői és a gépészipari tanfolyamok a legkeresettebbek – derül ki a felnőttképzéssel foglalkozó Perfekt Zrt. adataiból.  Tovább »

A szakgimnazisták 46 százaléka érettségi után kimarad a rendszerből, nem fejezi be a szakképzést - mondta Pölöskei Gáborné, az Innovációs és...  Tovább »

Felismeritek ezeket a magyar városokat egy-egy részlet alapján? Most tesztelhetitek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X