Az egyetem alatt az ember kísérletezőkedvében nagyon sok megválaszolatlan kérdésre keresi a választ, természetesen saját tapasztalatok által.  Tovább »

Szeptember 29-ig jelentkezhettek a Radnóti Ifjúsági Műhelybe, ahová már nemcsak középiskolásokat, hanem egyetemistákat is várnak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Teszteljétek, hogy mennyire vagytok képben az idegen szavak jelentésével. Lehet, hogy minden nap használjuk őket, mégsem tudjuk a pontos jelentésüket.  Tovább »

Miért félünk annyira a kudarctól, a bukástól? Miért áll rosszul a „vállalkozói ökoszisztéma” Magyarországon?  Tovább »

hirdetés

Milyen vállalatok szívják fel Magyarországon a legtöbb pályakezdőt? Hol várják tárt karokkal a több nyelvet beszélő bölcsészeket?  Tovább »

Ebben a kvízben olyan dolgokat tudhattok meg Magyarországról, amit eddig lehet, hogy nem is gondoltatok volna.  Tovább »

Az olvasás igenis izgalmas és szórakoztató dolog. Nem hiszitek? El szoktátok olvasni a könyvek elején a köszönetnyilvánítást?  Tovább »

Rengeteg olyan magyar szó van, amelyet sokan rosszul írnak. Ti vajon hány kérdésre tudtok felelni helyesen a feltett hét kérdésből?  Tovább »

Nem minden gyümölcs olyan ismert Magyarországon, mint az eper vagy az alma. Elképzelhető, hogy ezeknek a növényeknek még a nevét sem hallottátok.  Tovább »

Általános diplomás bérminimumot javasol a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ), javaslatukat az...  Tovább »

Ezt a vicces kezdeményezést egy benzinkút indította el. Minden héten új mondat szerepel a táblán, az egyik nagyon betalált.  Tovább »

Nagyon sok ország zászlójában hasonló színek vannak, így ezeket könnyű összekeverni. Nektek menne a helyes kitöltés?  Tovább »

Egy amerikai tanár a Harry Potter szellemében rendezte át saját tantermét, 70 órát töltött azzal, hogy átalakítsa az iskolai környezetet.  Tovább »

Akkora az informatikushiány, hogy a programozókat már az iskolapadból elviszik a cégek.  Tovább »

Májusban bukkant fel ez a rejtvény a Facebookon, és azóta is komoly vitákat szít a közösségi oldalon.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X