A legfrissebb nyilvánosságra hozott statisztikai adatok alapján 2002 és 2016 közt több mint kétszeresére nőtt az egészségügyben dolgozók bére.  Tovább »

Ha ezt a tételt húzzátok a töriérettségin, új felfedezéssel villoghattok: az amerikai függetlenségi nyilatkozat egy pergamenmásolatára bukkantak...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Startup Safary idei előadói között volt Limbacher Tivadar, aki Szabadkai Attilával 2011-ben, egyetemistaként hozta létre Ma este Színház!  Tovább »

Nem kell otthon ülni vasárnap délután sem.  Tovább »

hirdetés

Nemsokára itt a ballagások és a bolondballagások ideje. Felkészültetek?  Tovább »

A hirdetések esetében is találkozhatunk elírásokkal, hibákkal.  Tovább »

A washingtoni egyetem professzoai világszintű felfedezést tettek.  Tovább »

A következő lépés az, hogy a gondolatainkat közvetlenül "legépeljük".  Tovább »

A legújabb kutatási eredmények szerint egy alma elfogyasztása felkelés után nagyobb energiamennyiséget ad, mint ha innál egy kávét.  Tovább »

Dedikálásokkal, koncertekkel, előadásokkal és persze rengeteg (idén megjelent) könyvvel várják a szervezők az érdeklődőket a 24.  Tovább »

Újabb 2500 hivatásos gépjárművezetői jogosítvány megszerzését biztosítja ingyen a munkaerő-piaci változások segítése program a pénteken induló...  Tovább »

Ha te sem az a típus vagy, aki a könyvek felett görnyedve szívja magába a nyelvtant és a szókincset, akkor itt van három film, amely segít...  Tovább »

Nem csak szóbeszéd és ismerősök ajánlásai alapján lehet autósiskolát választani, egészen konkrét adatok állnak rendelkezésre az autósiskolák...  Tovább »

Jól össze tudod kötni a dolgokat fejben? Akkor ezt a tesztet neked találtuk ki!  Tovább »

Szereted a bűnügyi sorozatokat? Minden nap megnézed az aktuális részeket? Akkor ezt mindenképp ki kell próbálnod!  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X