Nagy Harry Potter-rajongók vagytok? Olvastátok az összes könyvet és a filmeket is láttátok?  Tovább »

Egy texasi férfi elment a helyi oktatási bizottság ülésére és elmondta, hogyan bántották diáktársai annak idején, köztük a bizottság ülését vezető...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A forgalmi vizsgán a falat lebontva belehajtott a vizsgaközpont épületébe egy 17 éves minnesotai lány.  Tovább »

Szerdán indult a szavazásunk: arra vagyunk kíváncsiak, szerintetek melyik a legszebb magyar vers.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Összegyűjtöttük nektek az utóbbi pár hét legnagyobb félrefordításait, van köztük szófukar, teljesen indokolatlan és minden mindegy alapon fordított...  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok képben a magyar nyelvtannak. Tudjátok, hogy j vagy ly kell a következő szavakba? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk mennyire ismeritek a magyar szólásokat és közmondásokat. Be tudjátok fejezni őket? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, milyen filmeket vetítenek a mozikban a héten. Összegyűjtöttünk pár újat, amiért érdemes lehet moziba menni.  Tovább »

Kigyulladt egy firenzei ház, mert három amerikai cserediák víz nélkül főzött spagettit.  Tovább »

Nem minden OKJ-s képzést lehet elkezdeni államilag támogatott formában. Mit kell figyelni a képzési jegyzékben?  Tovább »

Az alacsonyabb iskolai végzettségű férfiak átlagosan rövidebb ideig élnek, mint a képzettebbek: az eltérés nagyságát mutató skála két végén...  Tovább »

Szakmai gyakorlattal rendelkező pályakezdőket keresnek a cégek?  Tovább »

Szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület? Az előző kört a Budapesti Gazdasági Egyetem épülete nyerte. Szavazzatok!  Tovább »

Megszűntek a pótlékok, a bérüket nem rendezik, fizetésemelést utoljára több mint tíz éve kaptak.  Tovább »

Ha kíváncsiak vagytok, hogy a személyiségetek alapján melyik munkakör illene hozzátok a legjobban, teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X