Különleges formában öntötték ki a szívüket a Budapest School diákjai az iskolai szekálásokról.  Tovább »

Büntetőjogi eljárást indítottak Adrian Circa ellen, aki egy diák által készített videofelvétel szerint tanórán maszturbált.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Még nem késő egy kicsit gyakorolni, ha holnap mentek középiskolába felvételizni. Milyenek lesznek a feladatlapok?  Tovább »

Programtervező informatikus szakra készültök, de nem tudjátok, pontosan hogyan is néz ki a képzés, mit tanultok majd, és milyen tudást szerezhettek...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Holnap több ezer diákra vár a vizsga, szombaton tartják a központi írásbeli felvételit a 8 és a 6 évfolyamos gimnáziumokban, valamint a 4 és 5...  Tovább »

Újabb tíz szó jelentésére vagyunk kíváncsiak. Nektek menne? Mind a tíz szóról tudjátok, hogy mit jelent? Most kiderül.  Tovább »

Egyetemre jelentkezni nem is olyan könnyű dolog, főleg, ha az ember először csinálja.  Tovább »

Három hónapon belül az összes állami iskolát bekamerázzák Delhiben, India fővárosában - írja a 444.hu.  Tovább »

Hozzátartozik a kérdéshez, hogy az illető 13 éves, és az eredményért a világ legokosabb gyerekének választották.  Tovább »

Szombaton tartják a középfokú felvételi központi írásbeli vizsgáit, azonban a középiskolai, gimnáziumi felvételi jelentkezés nem szombatig tart.  Tovább »

Lehülyézte és bénának nevezte diákjait egy nyíregyházi tanár, ha a gyerekek nem úsztak elég jól - hangzott el a TV2 Tények című műsorában.  Tovább »

Hogyan jelentkezhetnek hat- vagy nyolcosztályos gimnáziumba azok, akik nem szeretnék ebben az általános iskola segítségét kérni?  Tovább »

Rövid videót tett közzé Facebook-oldalán a Tanítanék Mozgalom, amely többek között az iskolai honvédelmi intézkedési tervek készítésére és a...  Tovább »

Több mint negyvenezer látogatóra számítanak a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon - közölte Maszlavér Gábor, a kiállítás főszervezője.  Tovább »

Mennyire emlékeztek az iskolai földrajzra? Most kiderül, teszteljétek a tudásotokat ezzel a kétperces kvízzel.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X