Szuper ötlettel rukkoltak elő Békéscsabán: általános iskolások kedvenc ételeit főzik a menzákon.  Tovább »

Hány százalékos eredménnyel mehettek szóbelizni? Itt a válasz.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Újabb diák írta le tapasztalatait az oktatási rendszerről, a wmn.  Tovább »

Svédországban egy iskolában nemrég úgy döntöttek, hogy eltörlik a dolgozatírást és a házi feladatokat is.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A diákok csaknem harmada használhatja mobilját a tanórán is - derül ki egy friss felmérésből.  Tovább »

Itt a jó idő, érdemes minél többet a szabadban lenni.  Tovább »

Megmutattuk, melyek az ország legjobb általános iskolái, megvannak a felvételi jelentkezési adatai, jönnek az egyetemi századok - ezek voltak a hét...  Tovább »

Több fiatalkorú diákot is elvittek a rendőrök tanóra alatt egy dunaújvárosi középiskolából, szexuális erőszak elkövetésének gyanúja miatt indítottak...  Tovább »

Az autista gyerekek könnyen válhatnak az iskolai bántalmazás célpontjává, mert sokáig nem ütnek vissza, nem szólnak a szüleiknek vagy a tanároknak.  Tovább »

A tanulók után járó normatív támogatással élt vissza egy alapítványi iskola vezetése Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, az ügyben a Nemzeti Adó- és...  Tovább »

Április 13-án, vagyis ma még be lehet íratni a gyerekeket az általános iskolákba. De milyen szabályokat kell betartaniuk az iskoláknak és a szülőknek?  Tovább »

A 16 éves gimnazista fiú több iskolatársának is konkrétan utalt arra, hogy lövöldözést tervez a középiskolában.  Tovább »

Idén is tömegesen jelentik át másik lakcímre gyerekeiket a szülők azért, hogy ne a rosszabb körzeti, hanem egy távolabbi, de jobb iskolába vegyék...  Tovább »

Az Okos Doboz fejlesztői új, a biológia és az egészségnevelés oktatásában hiánypótló Adaptív Digitális Tankönyvvel jelentek meg.  Tovább »

Rengeteg programon vehettek részt a Szakmák éjszakáján, megnézhetitek például, hogyan működik egy nagy szálloda konyhája, milyen meglepő kéréseket...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X