Mit tehet a szülő, ha a gyermeke tanára azt írja be az ellenőrzőbe, hogy "gyermeke a mai napon unott arccal ülte végig az órát"?  Tovább »

A tütütől a tiarán át a tűzoltósisakig és a szuperhősköpenyig bármilyen öltözéket megenged diákjainak az iskoláiban az anglikán egyház, amelynek...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több tucat diák egy apró tanteremben - érdekes képet készített az EPA fotósa az egyik pakisztáni iskola mindennapjairól. Ezek a nap képei.  Tovább »

Idén a gimnáziumok és szakgimnáziumok 63 százaléka, 421 középiskola írta elő, hogy a hozzájuk jelentkező tanulók előzetesen vegyenek részt központi...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jogász hallgatóknak hirdet ösztöndíjpályázatot az Igazságügyi Minisztérium. Ha ti is ilyen képzésben tanultok, akkor érdemes lehet utánajárni.  Tovább »

A XIII. kerületi önkormányzat úgy cselezte ki az iskolák államosításáról szóló törvényt, hogy társasházzá alakított négy iskoláját.  Tovább »

Az ajkai Bródy Imre Gimnáziumban Guy Fawkes-hetet tartottak - szalmabábu-égetéssel, ahogy kell.  Tovább »

Hamarosan itt a középiskolai központi felvételi vizsga, azonban addig van még pár teendő. Például leadni a jelentkezéseket.  Tovább »

Egyre súlyosabb a tanárhiány, a pedagógusközösség is elöregedőben van, mégis akad olyan tanár, akit óráról hívnak ki, hogy felmondjanak neki.  Tovább »

Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozza a központi írásbeli vizsgát szervező intézmények listáját, valamint a jelentkezési lapokat.  Tovább »

Ez a papír egy érdekes megközelítése a hivatalos közlésmódnak. Most rajtuk nevet mindenki, pedig a megtalálók csak becsületesek akartak lenni.  Tovább »

Volt, hogy nyakon vágta a diákokat, "kokit" adott a fejükre, ha nem volt kész a házi feladatuk vagy nem figyeltek az órán - ezzel vádolnak egy...  Tovább »

Lövöldözés volt kedden Észak-Kaliforniában egyik kis településén, öten életüket vesztették - jelentette a CBS televízió, amely első jelentéseiben...  Tovább »

Rétvári Bence azzal magyarázta a helyzetet, hogy a tanévkezdéskor egyszerre érkeztek be az igénylések, és sok iskola még nem állt át az új rendszerre.  Tovább »

Két évtized után újraindul a hazai pilótaképzés a 2018/2019-es tanévtől a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Hadtudományi és Honvédtisztképző Karán...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X