A társadalmi reprodukció alapvetően jellemzi a tanulást, továbbtanulást. Ugyanolyan szintű képzettséget szereznek a diákok, mint korábban szüleik.  Tovább »

„Szó sincs arról, hogy az iskola vagy az állami intézményfenntartás működésképtelenné vált volna” – így reagált a Klebelsberg Központ arra, hogy...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az igazgató hosszú levélben indokolja döntését, amelyet a diákoknak és szüleiknek is elküldött, azt írja, levele egy segélykiáltás a többi állami...  Tovább »

Tömegesen mondtak fel a dolgozók nyáron a Budapest IX. kerületi Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnáziumban - írja a 168 Óra.  Tovább »

hirdetés

A középiskolások nagy dilemmája, hogy melyik egyetemet válasszák. De lehet, hogy már korábban el kellene gondolkozni a továbbtanuláson?  Tovább »

Robbanás történt szerdán a Krím félszigeten lévő Kercs városának műszaki szakiskolájában, az első információk alapján tízen életüket vesztették, és...  Tovább »

Gyöngyöspatán etnikai alapon szegregálták a gyerekeket, és ezért az állami iskolafenntartó a felelős.  Tovább »

A gyerekek Celldömölkre és Sárvárra buszoznak iskolába.  Tovább »

Mert a tanárokat sem csak a tanítás, a dolgozatok, az érettségi és a notórius lógósok érdeklik.  Tovább »

Elérhetetlenné vált az Alternatíva Németországnak (AfD) nevű jobboldali német ellenzéki párt egy széles körben felháborodással fogadott...  Tovább »

A 444.hu számolt be a német AfD párt kezdeményezéséről.  Tovább »

Friss kutatások is bizonyítják, hogy minél több könyve van otthon egy családnak, annál jobbak a diákok iskolai eredményei.  Tovább »

Miután elesett az iskolában, sürgősségiről hazaküldték az ötödikes kisfiút, másnap reggel összeesett, és meghalt.  Tovább »

Börtönbüntetés helyett nélkülöző idős embereknek kell zongoráznia egy elismert egyetemi kutatónak, aki a kutatási alapok pénzeiből sikkasztott az...  Tovább »

Bíróság elé kellett állnia a korábban középiskolai tanárként dolgozó 26 éves nőnek, mert lefeküdt az egyik 16 éves diákjával.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X