"Kérdem én, hogy lehet az, hogy mégis látszólag minden rendben van, mindenhol sikeresen lezárult minden? A válasz egyszerű.  Tovább »

Nem igaz, hogy kihúznák a Jókai- és a Móricz-műveket a kötelező olvasmányok listájáról, csak áthelyeznék azokat, ahogy az sem igaz, hogy a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Budapesten tíz százalékkal drágultak az albérletek egy év alatt, és a nagyobb egyetemvárosokban is emelkedtek a bérleti díjak.  Tovább »

Különleges volt az idei mátraszentimrei Zakupszky László Általános Iskola ballagása, ugyanis mindössze egy diák ballagott.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ismet Yilmaz oktatási miniszter a 2019/2020-as tanévtől eltörölné a török iskolákban a házi feladatot.  Tovább »

Senki ellen nem indult fegyelmi eljárás, senkit semmilyen hátrányos jogkövetkezmény nem ért - mondta az ATV-nek a balatonfüredi Lóczy Lajos...  Tovább »

Hamarosan véget érnek a szóbeli vizsgák, és mindenkinek meglesz az összes pontja.  Tovább »

A 2017/2018-as tanévben 5882 köznevelési intézményben tanulhattak a diákok - írja a Világgazdaság keddi száma az Oktatási Hivatal adatai alapján.  Tovább »

Külföldi példák mutatják, hogy a gyermekek hazaszeretetre nevelése jó dolog - ezt mondta a Hír TV-nek Simicskó István, aki kormánybiztosként felel a...  Tovább »

Sokaknak a szóbeli érettségik után végleg véget ér egy komoly szakasz idén.  Tovább »

Két hónap múlva kiderülnek a felvételi ponthatárok, addig még sok minden változhat: de mikor érdemes a megjelölt szakok sorrendjén változtatni?  Tovább »

Külföldre utaztok, idegen nyelvű szövegeket kell olvasnotok az egyetem vagy a munkátok miatt, esetleg külföldi csoporttársakkal, munkatársakkal kell...  Tovább »

Mikor kezdődik a 2018/2019-es tanév? Mikor lesznek az iskolai szünetek, a fontos felmérések, az őszi és a tavaszi érettségi?  Tovább »

Ma délután visszavonhatatlanul elkezdődik a nyári szünet.  Tovább »

Sok egyetemen már elkezdődött a mesterszakos felvételi, azaz a diákok már részt vettek írásbeli vagy szóbeli vizsgákon.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X