Felsőoktatás MTI

Lángokban állt a Testnevelési Egyetem sportcsarnoka

Elolvasom

Kigyulladt a Testnevelési Egyetem atlétikai csarnoka Budapesten az Alkotás utcában csütörtök hajnalban. Az épület teljes terjedelmében égett, a tűz a szomszédos épületre is átterjedt. Az épület egyik fala kidőlt. Mocsai Lajos rektor csütörtökre rektori szünetet rendelt el, de pénteken már lesz tanítás.

Felsőoktatás Eduline

Elköltözhet a Testnevelési Egyetem

Elolvasom

Két év múlva elköltözhet az XII. kerületi, Alkotás utcai központból a Testnevelési Egyetem, amely egy hegyvidéki és egy Duna-menti új épületben kaphat helyet. Az új létesítmények egy zöldmezős állami beruházásban épülhetnek meg - írja a hvg.hu.

Felsőoktatás MTI

Két új felsőoktatási intézménnyel indul a tanév

Elolvasom

Önálló intézményként, Testnevelési Egyetem néven működik szeptember 1-jétől a Semmelweis Egyetemről leváló testnevelési és sporttudományi kar, és hétfőtől működik az állami fenntartású Pető András Főiskola is, amely a - szintén főiskolaként működő - Pető intézet feladatait veszi át.

Felsőoktatás MTI

Decemberig nem lesz rektora a Testnevelési Egyetemnek

Elolvasom

Várhatóan december közepén léphet hivatalba a Semmelweis Egyetemről leváló és új intézményként létrejövő Testnevelési Egyetem rektora, addig Sterbenz Tamás egyetemi docens irányítja az intézményt - közölte a felsőoktatási államtitkárság az MTI kérdésére csütörtökön.

Felsőoktatás Eduline

Rektor lehet Schmitt Pál?

Elolvasom

Álltóalag Schmitt Pál neve is felmerült a Testnevelési Egyetem rektoraként, de a volt államfő titkárságvezetője tagadta, hogy Schmitt ilyen pozícióra pályázik - írja a Blikk.

1 2 3