Teljesen átalakítanák a pedagógusminősítést, vitáznának a kilenc évfolyamos iskola bevezetéséről, ingyenessé tennék az első diploma megszerzését -...  Tovább »

Diákok és szülők tízezrei állnak iskolaválasztás előtt - van, akik a legjobb általános iskolát, mások gimnáziumot, szakgimnáziumot, szakközépiskolát...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több mint 1600-an osztották meg azt a rendhagyó álláshirdetést, amelyet az egyik budapesti általános iskola 5. B osztálya tett közzé a Facebookon.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

„Mind a tanárok, mind a diákok óraszáma emelkedett az elmúlt években.  Tovább »

Egy 190 oldalas könyv és egy 94 oldalas munkafüzet - matematikából egy másodikos diáknak ezen a két kiadványon kell átverekednie magát a tanév...  Tovább »

Étkező nélkül indul el a tanév a budakalászi Szentistvántelepi Általános Iskolában, ahol három éve a meglévő épület mellett négy konténerben is...  Tovább »

Két hétig hideg ebédet kapnak szeptemberben a budakalászi Szentistvántelepi Általános Iskolába járó diákok, mert nem készül el időben az a konténer...  Tovább »

Hiába tiltakoztak igazgatói kinevezése ellen a szülők és diákok, mégis Gondáné Pál Ildikó irányíthatja az algyői Fehér Ignác Általános Iskolát.  Tovább »

Az új Nemzeti alaptanterv (NAT) Magyar Nemzet birtokába került részletes, 70 oldalas koncepciója is számol a kilencosztályos általános iskola...  Tovább »

Az egyházi fenntartású iskolákban sem minden tökéletes?  Tovább »

Úgy tűnik, nincs megállás a nyári igazgatói kinevezések körüli balhék esetén. A legutóbbi botrány Biatorbágyon robbant ki.  Tovább »

Több száz millió forintot fordít a Debreceni Egyetem gyakorlóiskoláinak felújítására, karbantartásra idén nyáron.  Tovább »

A megoldás ugyan nem teljesen rendhagyó, de eddig nagyon sikeresen működik több iskolában is.  Tovább »

Nemrég álhírnek minősítette a fenntartó, hogy a tárca politikai alapon osztogatná az igazgatói posztokat, közben kineveztek egy fideszes képviselőt.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X