„Szó sincs arról, hogy az iskola vagy az állami intézményfenntartás működésképtelenné vált volna” – így reagált a Klebelsberg Központ arra, hogy...  Tovább »

Az igazgató hosszú levélben indokolja döntését, amelyet a diákoknak és szüleiknek is elküldött, azt írja, levele egy segélykiáltás a többi állami...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tömegesen mondtak fel a dolgozók nyáron a Budapest IX. kerületi Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnáziumban - írja a 168 Óra.  Tovább »

Egy angliai iskola bevezette a padok alatti a pedálos gépeket az elhízás és a 2-es típusú cukorbetegség megelőzésére.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem idén ázott be először az Egri Hunyadi Mátyás Általános Iskola, már 2017 őszén is problémák voltak az épületben.  Tovább »

Öngyújtóval fenyegetőzött egy férfi péntek délelőtt Pécsett, egy kertvárosi iskolánál.  Tovább »

Minél alacsonyabb a szülők iskolai végzettsége, annál rosszabb esélyekkel indul a diák az iskolarendszerben.  Tovább »

Vizes falak, omladozó vakolat, földre terített felmosórongyok, vödrök: ez a látvány fogadta az egri Hunyadi Mátyás Általános Iskola tanulóit a...  Tovább »

Mégiscsak lehet „nulladik évfolyam” az általános iskolákban, legalábbis az új Nemzeti alaptanterv tervezete kitér arra, hogy a fejlődésben-érésben...  Tovább »

Pénz- és pedagógushiány miatt lemondott a kormány a kilenc évfolyamos iskola bevezetéséről – írta szerdán a hvg.  Tovább »

Az Érdi Móra Ferenc Általános Iskola kimaradt a Modern Városok Program iskolafelújítási programjából, és a tankerülethez benyújtott felújítási...  Tovább »

A délkelet-kínai Fucsien tartományból huszonkét pedagógus érkezett július közepén a X.  Tovább »

Leporolta a kilencosztályos általános iskola bevezetésnek ötletét a Magyar Nemzeti Bank (MNB), amely száznyolcvan pontos javaslatcsomagot dolgozott...  Tovább »

A Szigetszentmiklósi Bíró Lajos Általános Iskola speciális tagozatos diákjai eddig mindig külön ballagási tablón szerepeltek.  Tovább »

Belecsapott a villám szerdán a kaposfői általános iskola épületébe, több diákot kórházba vittek – számolt be az M1.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X