Szuper ötlettel rukkoltak elő Békéscsabán: általános iskolások kedvenc ételeit főzik a menzákon.  Tovább »

Megmutattuk, melyek az ország legjobb általános iskolái, megvannak a felvételi jelentkezési adatai, jönnek az egyetemi századok - ezek voltak a hét...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Április 13-án, vagyis ma még be lehet íratni a gyerekeket az általános iskolákba. De milyen szabályokat kell betartaniuk az iskoláknak és a szülőknek?  Tovább »

Még mindig népszerű a "lak­cím­kár­tya­trük­k" az általános iskola beiratkozás előtt, sok szülő át­je­len­ti gye­rmeke lak­cí­mét egy ro­kon­hoz...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

"Van, hogy háromszor is halljuk, ha egy-egy gyerekért jönnek délutánonként" - zavarja a szomszédokat a kecskési általános iskola udvaráról érkező...  Tovább »

Feltehetően világháborús bomba került elő egy biatorbágyi általános iskola udvarán kedden - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének...  Tovább »

Az óvodák egy részében az utolsó pillanatra hagyják az ehhez szükséges igazolások kiadását - írja a Bors.  Tovább »

A hét közepén kezdődnek az általános iskolai beiratkozások. Fontos figyelni arra, hogy minden kötelező dokumentumot magukkal vigyenek a szülők.  Tovább »

Mikor tartják a 2017/2018-as tanév országos kompetenciamérését? Minden fontos infót, dátumot megtaláltok a cikkben.  Tovább »

A „Magyarország jó tanulója − jó sportolója 2017" cím elnyeréséért pályázhattok, ha a 2016/17-es tanévet hjó tanulmányi eredménnyel és kimagasló...  Tovább »

A gerendási általános iskolás tanára egyetlen diákja miatt tanulta meg a Braille-ábécé használatát.  Tovább »

Megkapta az engedélyt az AKG általános iskolájának kerettanterve, az erről szóló dokumentum már meg is érkezett - közölte az Alternatív Közgazdasági...  Tovább »

Hamarosan jön a ballagási szezon, májusban a középiskolások, júniusban pedig az általános iskolások ballagási ünnepségeit tartják az iskolák.  Tovább »

Kitiltják a mobiltelefonokat az egyik hatvani általános iskolából, a diákoknak reggel le kell adniuk a készülékeket, és csak tanítás után kaphatják...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X