A Szombathelyi Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást.  Tovább »

Az országos kompetenciamérés feladatlapjait idén is kitöltik a 6., 8. és 10. évfolyamosok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Majdnem ezer jelentkezési lap érkezett az Alternatív Közgazdasági Gimnázium szeptemberben induló általános iskolájába.  Tovább »

Mennyibe kerül egy tanév a budapesti alternatív általános iskolákban?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem veszítette az állását, továbbra is az egyik békéscsabai iskolában dolgozhat Komoróczky József - vagyis Józsi bácsi -, akiért jelenlegi és volt...  Tovább »

A Mentsük meg Józsi bácsit! kezdeményezés a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumából indult. Eddig több száz diák csatlakozott hozzá.  Tovább »

Vizsgálják, hogy tényleg szappannal mosták-e ki egy hétéves diák száját Mórahalmon.  Tovább »

Csoportot hozott létre a diákbántalmazásról elhíresült hetesi iskola tantestületének egy része: erőszakmentes oktatást szeretnének, nem akarják...  Tovább »

A tananyaghoz kapcsolódó, év közben többször átalakítható szabadulószobát alakítanak ki a szarvasi Szlovák Általános Iskolában.  Tovább »

Megmutattuk, milyen lesz az AKG szeptemberben induló általános iskolája, kiderült, hogy újabb diákbántalmazási esetre derült fény a hetesi...  Tovább »

Nem lesznek tantárgyak, helyette kompetenciaterületeket határoznak meg, a napirendet pedig nem az óra-szünet-csengő háromszögre fűzik majd fel –...  Tovább »

Nem kezdődik meg a tanítás január első hetében a polgárdi általános iskolában, mert az épület tetőszerkezetét megrongálta a viharos erejű szél -...  Tovább »

Lezárult a Kaposvári Kodály Zoltán Általános Iskola Pécsi Utcai Tagiskolája szegregációs ügyének felülvizsgálati eljárása: a Kúria hatályában...  Tovább »

"Sem korábban, sem most nem utasította senki sem a pedagógusokat arra, hogy takarítói feladatokat lássanak el" - így reagált a Klebelsberg Központ...  Tovább »

A tanároknak és a szülőknek kell takarítaniuk a IX.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X