Közoktatás Eduline/MTI

Galgóczi: május 10-től év végéig már nem áll vissza a digitális oktatás az iskolákban

Elolvasom

Az érettségi első hete után már általánostól középiskoláig mindenki személyesen tanul majd, és ez az év végéig így is marad. A digitális oktatás ugyanis "jól bevált, de a közösség szempontjából fontos a jelenlét is" - mondta Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője.

Érettségi-felvételi Eduline

Visszatértek az alsósok az iskolákba, hamarosan kezdődik az idei érettségi szezon - ez történt a héten

Elolvasom

Kicsivel több mint egy hét és kezdődnek az idei érettségik, ezért már gőzerővel készülünk veletek a vizsgákra. Április 19-én újraindult a jelenléti oktatás az alsós osztályokban, ezzel többen nem értenek egyet. Szintén ezen a napon elindult a tavaszi ügyintézési időszak. Ismét szép eredményeket értek el a THE világrangsorban a magyar egyetemek, és számos versenyben remekeltek a magyar diákok. Összeszedtük a hét legfontosabb történéseit.

Közoktatás Eduline

Sok középiskola már közzétette a felvételi jegyzéket: nemsokára indul a 2021-es "pótfelvételi"

Elolvasom

Számos gimnázium és technikum már pénteken közzétette a végleges felvételi jegyzéket, amelyből kiderül, kik kerültek be az ősszel induló osztályokba. A május 10-én kezdődő rendkívüli felvételi időszakban próbálkozhatnak újra azok a diákok, akik egy olyan iskolába sem kerültek be, amelyet megjelöltek a jelentkezési lapon.

1 2 3 4 5 6 7
833