Közoktatás Eduline

Educatio 2009 Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

Elolvasom

„Gondolkodom, tehát ott vagyok!” – ez a mottója idén is az Educatio 2009 Nemzetközi Oktatási Szakkiállításnak, amelyet 2009. január 23-24-én, a budapesti SYMA Sport- és Rendezvényközpont „A” és „C” csarnokában rendez meg az Educatio Kht., az Oktatási és Kulturális Minisztérium támogatásával.

Közoktatás Eduline

Educatio 2009 köz- és felsőoktatási intézmények seregszemléje

Elolvasom

Idén is megrendezik az Educatio oktatási szakkiállítást január 23-24-én a budapesti SYMA Sport és Rendezvényközpontban. A kiállítás szakmai programokkal és előadásokkal várja az iskolák tanárait, vezetőit. A rendezvény szervezői a szakmai érdeklődők mellett általános- és középiskolás, valamint felsőfokú intézmények tanulóinak részvételére is számítanak.

Egyéb Eduline

Útlevél Európába?

Elolvasom

Évi 140.000 Euró, azaz közel 34 millió forint. Ennyit fordít Magyarország az Európai Unió tagállamai közötti munkavállalást és a tanulmányi célú mobilitást támogató egységes dokumentum rendszer népszerűsítésére. Ennek is köszönhető, hogy az Európai Bizottság idei felmérése alapján bombasikernek minősítették az Európai Parlament által 2005. január 1-én bevezetett Europass keretrendszert. Sok hűhó semmiért, vagy tényleg ebben rejlik szaktudásunk külföldi elismerésének titka?

1 2 3 4