Közoktatás Eduline

A legjobb középiskolák rangsora: hogyan teljesítettek a diákok a magyarérettségin?

Elolvasom

Péntekig jelentkezhetnek a középiskolákba az általános iskolai diákok: néhány héttel ezelőtt bemutattuk nektek a legjobb gyakorlóiskolák, két tannyelvű iskolák, egyházi és alapítványi iskolák HVG-rangsorát. Ezúttal azt nézhetitek meg, mely gimnáziumok és szakközépiskolák végeztek az élen a 2013-as májusi-júniusi magyarérettségin elért eredmények alapján.

Közoktatás Eduline

Középiskolai rangsor: az öt legjobb vidéki gimnázium

Elolvasom

A vidéki középiskolák közül a veszprémi Lovassy László Gimnázium, a nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium és a Pannonhalmi Bencés Gimnázium, Egyházzenei Szakközépiskola és Kollégium vezeti a HVG 2015-ös rangsorát. Megjelent a HVG kiadványa az ország száz legjobb középiskolájáról.

Közoktatás Eduline

A száz legjobb gimnázium és szakközépiskola: itt a lista az OKTV-döntősökről

Elolvasom

A budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium, az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium, a szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium, a veszprémi Lovassy László Gimnázium, valamint az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium diákjai szerzik a legtöbb döntős helyezést az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen, az OKTV-n - derül ki a HVG rangsor - Középiskolai 2014 adataiból.

Közoktatás Eduline

2014-es középiskolai rangsor: itt a lista a matekérettségi eredményeiről

Elolvasom

A budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium, az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium, a Szent István Gimnázium, az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium és a békásmegyeri Veres Péter Gimnázium diákjai szerzik a legtöbb pontot a matekérettségin - derül ki a HVG rangsor - Középiskola 2014 adataiból.

Közoktatás Eduline

A száz legjobb gimnázium és szakközépiskola: itt a lista az érettségi eredményeiről

Elolvasom

A nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium, a budapesti Szent István Gimnázium, az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium, a szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnázium és a budapesti Toldy Ferenc Gimnázium diákjai teljesítenek a legjobban a magyarérettségin - derül ki a HVG rangsor - Középiskola 2014 adataiból. Íme, a százas lista.

Felsőoktatás Eduline

A hét hírei: a legjobban fizetett diplomáktól a kollektív szerződésig

Elolvasom

Beszámoltunk a HVG frissen megjelent 2014-es felsőoktatási rangsoráról, és megnéztük, melyek az ország legjobb alapítványi, vidéki és gyakorlóiskolái. Összefoglaltuk a pedagógusok kollektív szerződésével, illetve a 2014-es felvételivel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Cikksorozatunk e heti részében az ír felsőoktatási rendszert mutattuk be. A hét hírei és cikkei.

Közoktatás Eduline

Itt a friss rangsor: az öt legjobb vidéki gimnázium

Elolvasom

Három budapesti gimnázium vezeti a HVG 2014-es középiskolai rangsorát - de milyen eredményeket értek el a vidéki intézmények? Melyik gimnázium vagy szakközépiskola diákjai szerzik a legtöbb pontot az érettségin, jutnak be a legjobb egyetemi-főiskolai karokra, happolják el a dobogós helyezéseket a tanulmányi versenyeken? Íme, a legjobb vidéki középiskolák listája.

Felsőoktatás Eduline

A hét hírei: a legjobb középiskoláktól a 2014-es ponthatárokig

Elolvasom

2014-ben is marad a központi ponthatár a 16 népszerű szakon: megnéztük, mire számíthatnak a felvételizők, ha kommunikáció, gazdálkodási és menedzsment vagy andragógia képzésre szeretnének bekerülni. Bemutattuk a HVG hamarosan megjelenő középiskolai rangsorának legjobbjait. Utánajártunk, hogyan mehettek színházba akár már 500 forintért, és összefoglaltuk a skót felsőoktatással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat is. A hét hírei és cikkei.

1 2 3 4