"Mondvacsinált indokok alapján, valós szakmai érvek nélkül" szüntetnék meg a képzést a két magyarországi egyetemen - vélekedik az Oktatói Hálózat.  Tovább »

77 külföldi egyetemi oktató és tudós szolidaritását fejezte ki a magyar civil szervezetekkel és a Magyar Helsinki Bizottsággal - írja a hvg.hu.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az ELTE több mint 300 oktatója és hallgatója tiltakozik a Figyelő listája ellen.  Tovább »

A szülők többsége elutasítja a kormány által bevezetett tankönyvrendszert - derül ki a Szülői Hang Közösség felméréséből.  Tovább »

hirdetés

Miniszoknyában, forrónadrágban tiltakoztak a szexista öltözködési szabályok ellen a kolumbiai egyetemisták.  Tovább »

Tiltakoznak a szülők és tanárok, akik szerint nincs helye a lövészetnek az iskolában és nincs helye fegyvereknek a gyerekek kezében - írja a hvg.  Tovább »

Miért hordanak a fiúk szoknyát egy brit iskolában? Köze van a hőséghez és a szigorú iskolai szabályokhoz.  Tovább »

A rendőrség szerint minden oké volt. Majd a rendőrség szerint nem volt minden oké.  Tovább »

A Független Diákparlament a szakmai érettségire és a lex CEU-ra koncentrál.  Tovább »

Négy napon keresztül, újra és újra olvassák majd fel a magyar irodalom jeles képviselői tiltakozásukat a CEU-t ellehetetlenítő jogszabály ellen.  Tovább »

Két professzor közölt tanulmányt arról, mi lesz, ha nem állnak ki az akadémiai szabadság mellett.  Tovább »

Egyre több tüntetés nő ki a CEU melletti kiállásból, és bár többségük ma már csak érintőlegesen szól az egyetemről, még a héten is lesznek olyan...  Tovább »

Propagandisztikus levelet kaptak az Emmi egyik osztályvezetőjétől a CEU-s diákok, egy kis fenyegetéssel fűszerezve.  Tovább »

Van még valaki, aki nem tiltakozott?  Tovább »

Rövid időre tucatnyi aktivista lezárta az Erzsébet híd Pestről Budára vezető sávjait szerda délben Budapesten, tiltakozásul a felsőoktatási törvény...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X