Az ötödik osztályosok történelemkönyvében az szerepel, hogy a Biblia szerint a zsidók Palesztinában telepedtek le, miután kiszabadultak Egyiptomból.  Tovább »

Nem lett könnyebb a Hipersuli programban résztvevő diákok iskolatáskája, hiába harangozta be Czunyiné Bertalan Judit, hogy ez a jövő iskolája.  Tovább »

A Bibliából származó idézettel kezdődik a hetedikesek biológia-tankönyve.  Tovább »

A 10 évesek erkölcstankönyvében mélytorokspray-t és szilikon mellbimbókat ajánlanak.  Tovább »

(x)

Duális képzés - dupla esély a Kecskeméti Főiskolán

Kecskeméten már nem próbaüzem! Duplázd esélyeid a duális képzést elsőként bevezető Kecskeméti Főiskolával és partnereivel!  Tovább »

Még jószerével el sem kezdődött a tanév, de a tankönyvek máris hatalmas indulatokat gerjesztenek.  Tovább »

Sikernek könyvelte el a Kello, hogy most időben sikerült kiszállítaniuk a tankönyveket az iskoláknak.  Tovább »

A diákok mintegy kétharmada, több mint nyolcszázezer tanuló kapja ősztől ingyenesen a tankönyvet - írta szerdai számában a Napi Gazdaság.  Tovább »

Ki jogosult az iskolakezdési támogatásra, mennyit kaphattok, és hogyan igényelhetitek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Az első három évfolyam diákjai ingyen kapják a tankönyveket, amelyek már az iskolák 75 százalékába meg is érkeztek.  Tovább »

Ma megkezdik kiszállítani a tankönyveket az iskolákba, azt pedig, hogy mikor adják át a diákoknak, az iskolák döntik el.  Tovább »

Önköltség, tankönyvek, gólyatábor, albérlet vagy kollégium - mekkora kiadásal jár az egyetemi-főiskolai tanévkezdés? Utánajártunk.  Tovább »

Meddig kell befizetni a tankönyvek árát?  Tovább »

A nyomdák határidőre, július 31-ig leszállítják az összes, több mint 12 millió tankönyvet a könyvtárellátó raktáraiba - közölte az Emberi...  Tovább »

Támogatást kaphatnak azok a szülők, akiknek gyermeke a közoktatásban kezd új tanévet szeptemberben.  Tovább »

Péntektől június 30-ig módosíthatnak a tankönyvfelelősök az április 30-ig leadott alaprendeléseken - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X