Furcsa részletet posztolt ki a hetedikes irodalomkönyvből a Kettős Mérce - ez a nap képe.  Tovább »

Soha ennyien még nem kaptak ingyen tankönyvet, mint az idei tanévben, több mint 720 ezer diák jut hozzá térítés nélkül - közölte Kurucz Éva...  Tovább »

A tankönyvek rendben érkeznek az iskolákba, áruk átlagosan húsz százalékkal csökkent és a diákok hatvan százaléka ingyen kapja azokat - közölte az...  Tovább »

A minisztérium minden intézkedést megtett annak érdekében, hogy augusztus 31-ig minden iskolába megérkezzenek a tankönyvek - jelentette ki a...  Tovább »

(x)

Még mindig tanulhatsz diplomát adó képzésben ősztől!

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 260 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

A köznevelési államtitkárság tájékoztatása szerint a szülők még nem késtek el a tankönyvek kifizetésével, bár a határidő augusztus 15-én lejárt.  Tovább »

Ki jogosult az iskolakezdési támogatásra, mennyit kaphattok, és hogyan igényelhetitek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

"Ez a „tankönyv” semmilyen tekintetben nem alkalmas arra, hogy „emberkísérlet” keretében tanulókon kipróbálják.  Tovább »

Mennyit kell fizetnetek az elsősök tankönyvcsomagjáért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

A csekken szereplő dátumig mindenképpen be kell fizetni a tankönyvek árát? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Beszámoltunk róla, hogy eltűnik a Corvinus aulájából a Marx-szobor, megnéztük, mennyit keresnek a különböző végzettségű pályakezdők, és milyen...  Tovább »

Tervezz tankönyvborítót!  Tovább »

Hideget és meleget is kaptak az állami fejlesztésű kísérleti tankönyvek az olvasóktól.  Tovább »

Cseréljétek el a középiskolás kötelezőket egyetemi szakkönyvekre, töltsétek le az ajánlott irodalmat az internetről, vagy járjatok utána az...  Tovább »

2008 óta jelentősen csökkent a tankönyvcsomagok ára az általános és középiskolákban.  Tovább »

A rendőrség mellett a közmunkások is részt vesznek a tankönyvek rakodásában és szállításában - írja a 444.hu.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X