Önköltség, tankönyvek, gólyatábor, albérlet vagy kollégium - mekkora kiadásal jár az egyetemi-főiskolai tanévkezdés? Utánajártunk.  Tovább »

Egyre több iskolában szorulnak szülői adományokra, van, ahol új táblát, padokat vesznek belőle, de egy iskola még az új tantermek építtetését is...  Tovább »

Harmincezer forintos támogatást kaphatnak azok a szülők, akiknek gyermeke a közoktatásban kezd új tanévet szeptemberben.  Tovább »

Kevesebb mint két hónap múlva kezdődik a tanév - az iskolakezdés pedig minden évben több tízezer forintos kiadást jelent a szülőknek.  Tovább »

(x)

DF diplomások – életrevaló, sikeres munkavállalók!

A Dunaújvárosi Főiskola piacképes gyakorlati tudást, rendszerszemléletet, kapcsolati tőkét ad és életre nevel.  Tovább »

Az elsősök és a másodikosok ingyen kapják, míg a hetedikesek szülei akár 25 ezer forintot is fizethetnek a tankönyvcsomagért.  Tovább »

Közzétette a KELLO-pontoknak a listáját a Könyvtárellátó Nonprofit Kft.  Tovább »

Az idén is augusztusban kell majd kifizetni a tankönyveket, de a pontos fizetési határidőről még nem adott pontos tájékoztatást a Könyvtárellátó...  Tovább »

Tél Tamás egyetemi tanár szerint a kísérleti tankönyvek egy részénél van jobb kiadvány a piacon.  Tovább »

"Mivel az idén nagyon le kellett szűkíteni a megrendelhető tankönyvek körét pénzügyi megszorítás miatt, egyáltalán...  Tovább »

Február 1-jén, a félévi bizonyítványosztáskor hét iskolában még mindig voltak olyan diákok, akik nem kapták meg...  Tovább »

Az iskolák kizárólag jóváhagyott tankönyvekre adhatják le rendeléseiket, az 1-2, 5-6, 9-10.  Tovább »

Több olyan kiadvány van a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) szűkített tankönyvjegyzékén, amelyek nem felelnek meg a törvényi előírásoknak.  Tovább »

Nyílt levelet küldött Orbán Viktornak a tankönyvválaszték szűkítése miatt a Bolyai János Matematikai Társulat...  Tovább »

Valamit fel akart ajánlani a "homloknyi Magyarországnak", ezért adta el az államnak az Apáczai Kiadót Esztergályos Jenő ügyvezető - derül ki a kiadó...  Tovább »

„Mintha egy titkos szabadkőműves páholy lenne, amelyik eldönti, hogy a gyerekek mit tanuljanak” – mondta Aáry-Tamás...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X