Az 1/2 az 1 és a 2 között van, a szép "ellenkezője" pedig a gyönyörű a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó 9.  Tovább »

Meglepő részletet talált az Index az Apáczai Kiadó negyedik évfolyamos olvasókönyvében.  Tovább »

Minden iskolába minden lehetséges tankönyvet határidőre kiszállítottak, ha késedelem volt, az a kiadók hibájából fakadt, amelyek nem szállították le...  Tovább »

Pontosan és időben megérkeztek idén a tankönyvek az iskolákba, a Kello Könyvtárellátó Nonprofit Kft. határidőre teljesítette a kiszállításokat.  Tovább »

Az idén is káosz jellemzi az iskolák tankönyvellátását - írja a Bors.  Tovább »

Nem nyolc éve, hanem most került a Nyugat-imádatról szóló, sokat kritizált szöveg a hetedikesek irodalomkönyvébe - írja Facebook-oldalán Arató...  Tovább »

Jövőre tovább csökken a tankönyvek ára, miután októbertől egy állami tankönyvkiadó lesz a jelenlegi három helyett – nyilatkozta a Napi Gazdaságnak...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) elnöke szerint a kormányzati kommunikáció ellenére nem nevezhető sikertörténetnek az idei...  Tovább »

Politikai célú hecckampány a tankönyvek tartalma körüli botránykeltés - mondta újságírói kérdésre a köznevelésért felelős államtitkár csütörtökön...  Tovább »

Furcsa videót mellékelt a szerző az ötödikeseknek szóló informatika-tankönyvhez - írja az Origo.  Tovább »

A hetedikes irodalomtankönyv problémás részeinek "semmi köze sincs az új tankönyvekhez" – mondta a hvg.  Tovább »

Furcsa részletet posztolt ki a hetedikes irodalomkönyvből a Kettős Mérce - ez a nap képe.  Tovább »

Soha ennyien még nem kaptak ingyen tankönyvet, mint az idei tanévben, több mint 720 ezer diák jut hozzá térítés nélkül - közölte Kurucz Éva...  Tovább »

A tankönyvek rendben érkeznek az iskolákba, áruk átlagosan húsz százalékkal csökkent és a diákok hatvan százaléka ingyen kapja azokat - közölte az...  Tovább »

A minisztérium minden intézkedést megtett annak érdekében, hogy augusztus 31-ig minden iskolába megérkezzenek a tankönyvek - jelentette ki a...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X