A tankönyvesek szakmai egyesülete megnevezett pár konkrét esetet az elmúlt évekből, amik szerintük törvénysértésnek minősülnek.  Tovább »

Pedig ez már az állami tankönyvek javított kiadása.  Tovább »

13 millió tankönyv kiszállítását kezdte meg a Kello, diákmunkásokat is alkalmazni kellett. Azt viszont nem tudni, hogy mit kell megtanulni belőle.  Tovább »

A fél ország az iskolapadban is az ő tankönyveit olvasta, valamint nincs olyan magyar és irodalom szakos egyetemista, aki ne tanult volna könyveiből.  Tovább »

Azt ígérik, július végére mind a 13 millió tankönyv legördül a nyomdagépekről.  Tovább »

Cáfolja az OFI, hogy a 12-eseket tanító töritanárok csak augusztusban ismerhetik meg az új tankönyveket, bár azt elismerik, hogy csak ekkor kapják...  Tovább »

Két új tankönyv közül választhatnak a 12-eseket tanító töritanárok, ám egyelőre egyik sem elérhető számukra.  Tovább »

A Történelemtanárok Egylete anyagi nehézségekkel küzd, ezért veszélybe került működésük.  Tovább »

Őrizetbe vett a burundi rendőrség öt diákot, mert elcsúfították Pierre Nkurunziza államfő képét egy tankönyvükben.  Tovább »

Az egyik hetedikes tankönyv még azt feltételezi, hogy a diákok nem olvasták el a könyvet. Egyetlen előnye van, hogy olcsó.  Tovább »

Az új állami tankönyveket író Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet megkérdezte a tanároktól, hogy használnák-e a könyveiket. Siralmas eredményt kaptak.  Tovább »

Megnézheti magát, aki ebből készülne az érettségire: szakmai hibák, rossz térképek és források, zavaró fogalomhasználat.  Tovább »

Világszínvonalú oktatási szoftvercsomagot alkottak a fiatal tankönyvkiadók, be is törnének a nemzetközi piacra.  Tovább »

Olyan "elhanyagolható" személyeket töröltek a könyvekből, mint Nelson Mandela vagy T. S. Eliot.  Tovább »

A tanárok, a szülők és a civil szervezetek mellett a Tankönyvesek Országos Szakmai Egyesülete is nekiment a Klik gyakorlatának, hogy módszeresen...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X