Bánhegyi Ferenc botrányos történelemkönyvét kivonják három évfolyamból – írta a Népszabadság.  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma rendeletben szabályozza a legmagasabb fogyasztói árat, amellyel tankönyvek a köznevelési tankönyvjegyzékbe...  Tovább »

Hogyan spórolhattok az albérleten, a tankönyveken, hol szerveznek ingyenes programokat, és mivel válthatjátok ki a tömegközlekedést?  Tovább »

Nem szeretne látni a nyugati értékeket népszerűsítő tankönyveket a kínai felsőoktatásban az oktatási tárca vezetője, egyben úgy véli, nagyobb...  Tovább »

Az Alkotmánybíróság (Ab) elutasította a tankönyvellátásról szóló rendeletek megsemmisítésére irányuló indítványt, az indoklás szerint a...  Tovább »

Száz nappal ezelőtt küldött levelet Czunyiné Bertalan Judit köznevelési államtitkárnak a Magyartanárok Egyesülete (ME) és a Történelemtanárok...  Tovább »

Három és fél hónappal a tanévkezdés után még több mint másfél ezer kötet pótlását várja a Könyvtárellátó Nonprofit Kft.  Tovább »

A legjobb fővárosi könyvtárak, könyvcserélő oldalak és digitális tankönyvek, a megfelelő időbeosztás titka és a leghatékonyabb stresszoldó...  Tovább »

Újabb tankönyvben talált furcsa részleteket egy blog.  Tovább »

Már az általános iskolai tananyagot sem kímélik a török kormány iszlamizációs törekvései: a hatodikosoknak szánt biológia-tankönyvből száműzték a...  Tovább »

A tankönyvfejlesztésért és ellátásért felelős miniszteri biztos szerint már látható az innováció és hatékonyság javulása az új tankönyvellátási...  Tovább »

Az őszi szünet kezdete előtt még 15 ezer tankönyv hiányzott az iskolákból a Könyvtárellátó Nonprofit Kft.  Tovább »

Facebookon búcsúznak a munkatársak a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadótól (korábban Nemzeti Tankönyvkiadó) - írja az...  Tovább »

Az 1/2 az 1 és a 2 között van, a szép "ellenkezője" pedig a gyönyörű a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó 9.  Tovább »

Meglepő részletet talált az Index az Apáczai Kiadó negyedik évfolyamos olvasókönyvében.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X