Bírálta Tél Tamás fizikus lépését a Nemzeti Tankönyvtanács másik tagja, Hermann Róbert történész, miután a Magyar Tudományos Akadémia által delegált...  Tovább »

Átdolgoztatott egy negyedikes általános iskolások számára készült, etikaórán használatos munkafüzetet a szlovák oktatásügyi tárca, mert abban...  Tovább »

Az ütemezés szerint halad a megújuló tankönyvek nyomdai előállítása, az iskolákhoz történő kiszállítás pedig időben megkezdődik - közölte a...  Tovább »

Meddig kell befizetni a tankönyvek árát? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

(x)

Minőségi oktatás, piacképes diploma

Maradj lendületben, használd ki a pótfelvételi nyújtotta lehetőséget, mintegy 1100 első éves hallgatót már felvettünk, neked is itt a helyed!  Tovább »

Szeptembertől 1500 iskolába jutnak el a készülő kísérleti tankönyvek, és mind a tankönyvek, mind a hozzájuk kapcsolódó digitális oktatási...  Tovább »

Önköltség, tankönyvek, gólyatábor, albérlet vagy kollégium - mekkora kiadásal jár az egyetemi-főiskolai tanévkezdés? Utánajártunk.  Tovább »

Egyre több iskolában szorulnak szülői adományokra, van, ahol új táblát, padokat vesznek belőle, de egy iskola még az új tantermek építtetését is...  Tovább »

Harmincezer forintos támogatást kaphatnak azok a szülők, akiknek gyermeke a közoktatásban kezd új tanévet szeptemberben.  Tovább »

Kevesebb mint két hónap múlva kezdődik a tanév - az iskolakezdés pedig minden évben több tízezer forintos kiadást jelent a szülőknek.  Tovább »

Az elsősök és a másodikosok ingyen kapják, míg a hetedikesek szülei akár 25 ezer forintot is fizethetnek a tankönyvcsomagért.  Tovább »

Közzétette a KELLO-pontoknak a listáját a Könyvtárellátó Nonprofit Kft.  Tovább »

Az idén is augusztusban kell majd kifizetni a tankönyveket, de a pontos fizetési határidőről még nem adott pontos tájékoztatást a Könyvtárellátó...  Tovább »

Tél Tamás egyetemi tanár szerint a kísérleti tankönyvek egy részénél van jobb kiadvány a piacon.  Tovább »

"Mivel az idén nagyon le kellett szűkíteni a megrendelhető tankönyvek körét pénzügyi megszorítás miatt, egyáltalán...  Tovább »

Február 1-jén, a félévi bizonyítványosztáskor hét iskolában még mindig voltak olyan diákok, akik nem kapták meg...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X