Idén tavasszal még lehet használni a régi atlaszt az érettségin, ősszel azonban már csak az államit.  Tovább »

Meglehetősen morbid példán illusztrálja egy indiai tankönyv az oxigén fontosságát.  Tovább »

Másodikosoknak szánt tankkönyvrészletként osztották meg a közösségi oldalakon a verset.  Tovább »

Az állami mellett a jobb minőségű régi történelmi atlasz érettségin való használatáért és a szabad tankönyvválasztásért akciónak a tanárok.  Tovább »

hirdetés

Ki a kövér disznó és ki a deviáns kismalac?  Tovább »

A Magyar Nemzet által megismert decemberi kormányzati felhívás szerint magánkiadók jövőre sem adhatnak ki közismereti tankönyvet.  Tovább »

Nem kell önköltséges magániskola ahhoz, hogy anyagilag megterhelő legyen a középiskola. A HVG rangsor - Középiskola 2017 cikke.  Tovább »

A kifizetéskor derült ki, hogy kevesebb pénzt kapnak a tankönyvrendelések lebonyolításáért.  Tovább »

Feladat a csillagos ötösért: értelmezd az alábbi ábrát!  Tovább »

Minket már a mesélő rókával megvettek, de a gyerekeknek szánt asztrofizika ötlete egyszerűen csodálatos.  Tovább »

Bár jó a rendelkezésre álló tananyag és a tankönyvek is körültekintően mutatják be a forradalom eseményeit, de a rendelekezésre álló idő kevés, hogy...  Tovább »

Nagyon megfizették az Orbánt tankönyvbe szerkesztő írókat. Egy hallgató, aki a szabad identitás jegyében Őfelségének szólította magát.  Tovább »

Szakértői vélemény szerint kiugróan magas összegért dolgoztak a nyolcadikos állami történelemkönyven a szerzők.  Tovább »

A menekültekről szól a földrajzkönyv egyik fejezete.  Tovább »

A Virtuális Szertárt 400 milliós uniós támogatással fejelsztette egy cég, most ugyanazzal a tananyaggal, kissé átszabva 1,3 milliárdot kölött erre...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X