Száz nappal ezelőtt küldött levelet Czunyiné Bertalan Judit köznevelési államtitkárnak a Magyartanárok Egyesülete (ME) és a Történelemtanárok...  Tovább »

Három és fél hónappal a tanévkezdés után még több mint másfél ezer kötet pótlását várja a Könyvtárellátó Nonprofit Kft.  Tovább »

A legjobb fővárosi könyvtárak, könyvcserélő oldalak és digitális tankönyvek, a megfelelő időbeosztás titka és a leghatékonyabb stresszoldó...  Tovább »

Újabb tankönyvben talált furcsa részleteket egy blog.  Tovább »

(x)

Találd meg a hozzád illő szakot!

8 lépésben segítünk a személyiségednek megfelelő szak megtalálásában, a szakok megismerésében, a döntésben. Próbáld ki most!  Tovább »

Már az általános iskolai tananyagot sem kímélik a török kormány iszlamizációs törekvései: a hatodikosoknak szánt biológia-tankönyvből száműzték a...  Tovább »

A tankönyvfejlesztésért és ellátásért felelős miniszteri biztos szerint már látható az innováció és hatékonyság javulása az új tankönyvellátási...  Tovább »

Az őszi szünet kezdete előtt még 15 ezer tankönyv hiányzott az iskolákból a Könyvtárellátó Nonprofit Kft.  Tovább »

Facebookon búcsúznak a munkatársak a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadótól (korábban Nemzeti Tankönyvkiadó) - írja az...  Tovább »

Az 1/2 az 1 és a 2 között van, a szép "ellenkezője" pedig a gyönyörű a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó 9.  Tovább »

Meglepő részletet talált az Index az Apáczai Kiadó negyedik évfolyamos olvasókönyvében.  Tovább »

Minden iskolába minden lehetséges tankönyvet határidőre kiszállítottak, ha késedelem volt, az a kiadók hibájából fakadt, amelyek nem szállították le...  Tovább »

Pontosan és időben megérkeztek idén a tankönyvek az iskolákba, a Kello Könyvtárellátó Nonprofit Kft. határidőre teljesítette a kiszállításokat.  Tovább »

Az idén is káosz jellemzi az iskolák tankönyvellátását - írja a Bors.  Tovább »

Nem nyolc éve, hanem most került a Nyugat-imádatról szóló, sokat kritizált szöveg a hetedikesek irodalomkönyvébe - írja Facebook-oldalán Arató...  Tovább »

Jövőre tovább csökken a tankönyvek ára, miután októbertől egy állami tankönyvkiadó lesz a jelenlegi három helyett – nyilatkozta a Napi Gazdaságnak...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X