Meddig kell befizetni a tankönyvek árát?  Tovább »

A nyomdák határidőre, július 31-ig leszállítják az összes, több mint 12 millió tankönyvet a könyvtárellátó raktáraiba - közölte az Emberi...  Tovább »

Támogatást kaphatnak azok a szülők, akiknek gyermeke a közoktatásban kezd új tanévet szeptemberben.  Tovább »

Péntektől június 30-ig módosíthatnak a tankönyvfelelősök az április 30-ig leadott alaprendeléseken - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának...  Tovább »

(x)

Hogyan lehetsz főiskolás, ha nincs 280 pontod?

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Bár Czunyiné Bertalan Judit köznevelési államtitkár korábban azt mondta, az idén nem lesz ''javasolt'' - valójában kötelező érvényű -...  Tovább »

Az állami iskolákra gyakorlatilag rákényszerített, sokszor megkérdőjelezhető minőségű kísérleti tankönyvek mellett az OFI digitális tananyagokat is...  Tovább »

Meddig kell az idén befizetni a tankönyvcsekket? Hogyan kapják meg a diákok a kiadványokat? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Kiszámíthatóbb és tervezhetőbb lesz a tankönyvellátás az új struktúrában - erről Czunyiné Bertalan Judit, az Emberi Erőforrások Minisztériumának...  Tovább »

Értetlenül nézik a tanárok a tankönyvrendelés új szabályait.  Tovább »

Úgy tűnik, egyelőre nincs vége a tankönyvbotrányoknak, most a másodikosok matekkönyvében bukkantak furcsaságokra.  Tovább »

Megkezdődött a 2015/16-os tanévre a tankönyvrendelés: változás, hogy több idő áll rendelkezésre erre és a kiadványok további húsz százalékkal...  Tovább »

A sorozatos kudarcok után a 2015/2016-os tanévben már nem lesznek előre elkészített tanulói tankönyvcsomagok, ezzel megszűnik az egyetlen dolog...  Tovább »

Számos botrányos könyv még mindig szerepel a kormány.hu oldalon közzétett legfrissebb tankönyvlistán.  Tovább »

Éles vita folyt a Történelemtanárok Egyletének (TTE) rendezvényén a kísérleti ötödikes és kilencedikes tankönyvről.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X