Érdekes töritankönyv látott napvilágot Japánban.  Tovább »

Kik kaphatnak ingyenes tankönyveket? Kiknek jár iskoláztatási támogatás és beiskolázási anyagi segítség?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A romániai magyar diákok sokkal jobb magyar nyelv és irodalom tankönyvből tanulhatnak, mintha Magyarországon járnának iskolába - ezt állítják...  Tovább »

Egy hete kezdték el kiszállítani az országos központból a tankönyveket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szeptembertől már több mint egymillió diák kapja ingyen a tankönyveket, hiszen az általános iskolások mellett a középiskola első évfolyamát...  Tovább »

A köznevelési helyettes államtitkár szerint óriási előrelépés, hogy már a köznevelésben részt vevő gyermekek 90 százaléka ingyenesen kapja a...  Tovább »

Lassan aktuálissá válik az iskolaszerek és a tankönyvek beszerzése, ezért utánajártunk, kik kaphatnak ingyen tankönyvet a 2017/2018-as tanévben.  Tovább »

Az idei tanévtől bővül az ingyenes tankönyvellátásban részt vevők köre.  Tovább »

Jókora ökörségek kerültek egy egyetemi tankönyvbe. Te milyen csillagjegy alatt szüretelsz gyógynövényt?  Tovább »

Azok a gyerekek is kaphatnának különböző támogatásokat, akiknek sem állandó lakcíme, sem bejelentett tartózkodási helye sincs, de ehhez a szülőknek...  Tovább »

Sokaknak nem tetszett a kormány ötlete, most úgy tűnik, nem is tudták kivitelezni.  Tovább »

A diákok 85 százaléka ingyen kapja a tankönyveket a következő tanévtől, a kormány döntése értelmében a tankönyvek ingyenességét a 9.  Tovább »

A kormány április végéig dönthet arról, hogy az általános iskolák további évfolyamain is kiterjeszti a tankönyvek ingyenességét - írja a Népszava.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X