Mikor tartják a központi vizsgát? Milyen lesz a középiskolai központi felvételi matekból?  Tovább »

Két nap múlva lejár a keresztféléves felvételi jelentkezési határideje.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Legalább hány pontot kell szereznetek 2018-ban, ha be szeretnétek kerülni egyetemre? Milyen eredményeket lehet beszámítani? Itt a válasz:  Tovább »

Hány félévig tanulhattok egyetemen vagy főiskolán állami ösztöndíjasként? Itt a válasz.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha a tanárok komoly megbecsülést szeretnének, akkor Kínában, Malajziában vagy Tajvanon kell dolgozniuk - derül ki egy nemzetközi felmérésből, a...  Tovább »

Pontosan mi a alapján számítják a felvételi pontokat a mesterképzéseken?  Tovább »

A nyári szünet végén kezdték felújítani az egri tankerülethez tartozó ostorosi iskola tetőszerkezetét, de a diákok az őszi szünet után sem vehették...  Tovább »

Tanulás és munka egyszerre? Aki egyetem mellett szeretne dolgozni, annak ideális választás lehet egy duális képzés. De mi is az a duális képzés?  Tovább »

A 2017/2018-as tanévre, illetve a második félévre érvényes diákigazolványokkal 2018. október 31-éig utazhattok kedvezményesen. De mi a helyzet ezután?  Tovább »

Komoly hatással van a diákok továbbtanulási terveire családi hátterük: az azonos teljesítményű középiskolások közül a jobb helyzetűek sokkal nagyobb...  Tovább »

Befejeződtek október-novemberi érettségi időszak írásbeli vizsgái, a 9 vizsganapon 166 helyszínen mintegy 8 ezer érettségiző adott számot tudásáról.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a tegnapi fizika- és spanyolérettségi feladatsorait és megoldókulcsait az Oktatási Hivatal, most ellenőrizhetitek a...  Tovább »

Lelőtte egy diáktársát egy fiatal az észak-karolinai Matthews városának középiskolájában hétfőn - közölte az amerikai sajtó.  Tovább »

Hamarosan itt a ZH-időszak. Mielőtt belekezdenétek a felkészülésbe, nem árt néhány tippet megfogadni, hogy hatékonyabb legyen a tanulás.  Tovább »

Tudjátok, hogy mi volt az első balatoni gőzhajó neve vagy azt, hogy melyik a Duna egyetlen bal oldali mellékfolyója Magyarországon?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X