Az elmúlt 30 év legnagyobb iskolafejlesztési programja zajlik Magyarországon - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az Országgyűlés...  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, vagy csak egy megbízható fordítóprogramot kerestek?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hamarosan eljön a téli vizsgaidőszak, és nem árt időben belefogni a felkészülésbe, könyvtárazásba és jegyzetelésbe.  Tovább »

Vajon nehezebb lesz a következő a hat-, nyolc-, négy- és ötosztályos középiskolákba jelentkezők számára a központi felvételi tesztet, mint tavaly?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Még pár napig lehet feltölteni a pedagógus portfóliót, a határidő jogvesztő - figyelmeztetett az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Az oktatási rendszer 2013-ban kezdett átalakításának eredményei legkorábban a 2018-as és 2021-es PISA felméréseken mutatkoznak majd meg - hívta fel...  Tovább »

November 6-án megkezdődött a regisztráció a Mathias Corvinus Collegium és a Case Solvers közös rendezésű megmérettetésére, az Országos Középiskolai...  Tovább »

Mindenki megnyugodhat, nem volt hazugság a gyerekkorunk nagy kedvence. Nem hibásan ismertük a Csiga-biga kezdetű mondókát.  Tovább »

2018. januártól ingyenes lesz a nyelvvizsga, és nem csak az első. A nyelvvizsga időpontja vagy a nyelvvizsga kiállításának időpontja számít?  Tovább »

November 20-án véget ért a keresztféléves jelentkezési és hitelesítési időszak, ezzel egy időben megindult a beérkezett adatok rögzítése és...  Tovább »

Az UNICEF hétfőn kiadott jelentése szerint főként a háborús konfliktusok, felkelések és rossz kormányzás miatt 37 országban mintegy 180 millió...  Tovább »

Mit tehet a szülő, ha a gyermeke tanára azt írja be az ellenőrzőbe, hogy "gyermeke a mai napon unott arccal ülte végig az órát"?  Tovább »

Több tucat diák egy apró tanteremben - érdekes képet készített az EPA fotósa az egyik pakisztáni iskola mindennapjairól. Ezek a nap képei.  Tovább »

"Eltörölték mindazt, ami jó volt a gyereknek, például a buktatás tilalmát, ami segítené abban, hogy utolérje a többieket, behozza az otthonról...  Tovább »

Megtéríti a kormány az új nyelvvizsga díját 2018.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X