Még nem késő egy kicsit gyakorolni, ha holnap mentek középiskolába felvételizni. Milyenek lesznek a feladatlapok?  Tovább »

Programtervező informatikus szakra készültök, de nem tudjátok, pontosan hogyan is néz ki a képzés, mit tanultok majd, és milyen tudást szerezhettek...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Holnap több ezer diákra vár a vizsga, szombaton tartják a központi írásbeli felvételit a 8 és a 6 évfolyamos gimnáziumokban, valamint a 4 és 5...  Tovább »

Újabb tíz szó jelentésére vagyunk kíváncsiak. Nektek menne? Mind a tíz szóról tudjátok, hogy mit jelent? Most kiderül.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egyetemre jelentkezni nem is olyan könnyű dolog, főleg, ha az ember először csinálja.  Tovább »

Három hónapon belül az összes állami iskolát bekamerázzák Delhiben, India fővárosában - írja a 444.hu.  Tovább »

Január 28-án a Kossuth térre vonul a Tanítanék Mozgalom - közölte a szervezet, szerintük ugyanis a kormány egy sor embertelen intézkedéssel nehezíti...  Tovább »

Szombaton tartják a középfokú felvételi központi írásbeli vizsgáit, azonban a középiskolai, gimnáziumi felvételi jelentkezés nem szombatig tart.  Tovább »

Több mint negyvenezer látogatóra számítanak a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon - közölte Maszlavér Gábor, a kiállítás főszervezője.  Tovább »

Bevezetik az országos felsőoktatási kompetenciamérést és bővül a digitális tankönyvtár is az Oktatási Hivatal (OH) kiemelt programjának...  Tovább »

Mennyire emlékeztek az iskolai földrajzra? Most kiderül, teszteljétek a tudásotokat ezzel a kétperces kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mi a teendő a jelentkezés leadása után. Ugyanis nem ér véget minden, miután leadtátok a jelentkezéseteket. Itt a lista a teendőkről.  Tovább »

Új képzést indít a Werk Akadémia és az Eduline. Ha boldogulni szeretnél az online világban, akkor naprakész gyakorlati tudásra van szükséged.  Tovább »

Turizmus-vendéglátás szakra készültök, de nem tudjátok, pontosan hogyan is néz ki a képzés, mit tanultok majd, és milyen tudást szerezhettek meg a...  Tovább »

Galló Istvánné nem indul újra az elnöki posztért a Pedagógusok Szakszervezetének közelgő tisztújításán.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X