A természeti csapás és konfliktus sújtotta országokban az 5 és 17 év közötti gyerekek harmada nem tud az iskolai oktatásban részt venni - derült ki...  Tovább »

Mi történik, ha otthagyjátok az egyetemet? Mikor és mennyit kell visszafizetni? Most minden kérdésre válaszolunk az állami ösztöndíjas félévekről.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Fővárosi Szülők Egyesülete és a Független Diákparlament szerint ezeket az iskola költségvetéséből kellene biztosítani.  Tovább »

Ha tavasszal érettségiztetek vagy diplomáztatok, és nem tanultatok tovább vagy nem dolgoztok, saját zsebből kell fizetnetek az egészségügyi...  Tovább »

hirdetés

Mikor írják meg a hat-, nyolc-, négy- és ötosztályos középiskolákba jelentkezők a központi felvételi tesztet, és mikor kapják meg az eredményeket?  Tovább »

Három fontos dátum, amit nem szabad elfelejteni, hiszen még szeptemberben észben kell tartani.  Tovább »

A fiatal lányokat nem igazán érdekli az informatika, csaknem egynegyedük (23%) még csak azt sem tudja, hogy mi az, derül ki egy friss tanulmányból.  Tovább »

A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) az idei évi általános és pótfelvételi eljárás összesítése alapján 13 százalékkal több elsőéves hallgatót vett fel.  Tovább »

Mutatunk egy remek alkalmazást, amely jól jöhet, ha éppen matekot gyakoroltok, és ellenőrizni szeretnétek a végeredményeteket.  Tovább »

Még csak most kezdődött az őszi félév, mégis fontos, hogy tudjátok, milyen feltételeknek kell megfelelnetek, hogy ne soroljanak át állami...  Tovább »

Milyen az informatikus szakokon tanuló egyetemisták elképzelése a karrierjükről, mivel szeretnének foglalkozni? Egy friss kutatásból kiderül.  Tovább »

Pozitív jelentést adott ki az OECD a magyar oktatás helyzetéről, a jelentésben foglalt megállapítások nem okoztak meglepetést az oktatási...  Tovább »

Pontosan hogy is zajlik a középiskolai központi felvételi? Hogyan kell jelentkezni, kik írhatnak pótvizsgát, és mikor érkezik a hivatalos eredmény?  Tovább »

Ma reggel levelet küldtek a Budapesti Corvinus Egyetem vezetői a hallgatóknak és az oktatóknak.  Tovább »

Ismeritek a világhírű festményeket? És az alkotóikról mit tudtok? Lássuk, hány pontot értek el ebben a kvízben.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X