Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szerint csupán helyi léptékű jelenségről van szó - írja a hvg.hu.  Tovább »

Ezt a vicces kezdeményezést egy benzinkút indította el. Minden héten új mondat szerepel a táblán, az egyik nagyon betalált.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Májusban bukkant fel ez a rejtvény a Facebookon, és azóta is komoly vitákat szít a közösségi oldalon.  Tovább »

A könyvkiadók üzletelése helyett a tankönyvek szerzői közötti versengést akarja támogatni a román oktatási tárca - jelentette ki pénteki...  Tovább »

hirdetés

Budapesten tanul a legtöbb hallgató, pedig a vidéki egyetemvárosok is rengeteg lehetőséget tartogatnak.  Tovább »

Az ELTE Etológia Tanszéke keresett nevelőket törpemalacok mellé egy viselkedéstani kutatáshoz.  Tovább »

Miközben a kormány úgy döntött, hogy kivezeti a tartós tankönyveket az általános iskola alsó évfolyamairól, hasonló rendszert vezetett be a...  Tovább »

2017-ben nyolc nemzetközi tudományos olimpián és négy egyéb nemzetközi versenyen vettek részt magyar diákcsapatok, nem is akármilyen összesített...  Tovább »

Iskolák környékén is maszturbált a szigetközi luxusautós szatír, a rendőrök már tudnak róla.  Tovább »

A tanárok élete mostanában egyre nehezebb, ezért még fontosabb, hogy megtalálják az apró örömöket a tanításban és a diákokkal való kapcsolatukban.  Tovább »

Kíváncsiak vagyunk, hogy szerintetek melyik magyar egyetemen tanítanak a legjobb tanárok.  Tovább »

Kulturált hangnemben vitatkozott kedden egymással Palkovics László közoktatási államtitkár és miniszteri rangú elődje, a szocialista Hiller István -...  Tovább »

Két év múlva már kötelező lesz az egyetemi felvételihez a nyelvvizsga és az emelt szintű érettségi.  Tovább »

Lehetne kiről példát venni az oktatás terén.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X