Az igazgató elleni nyomozást pedig meghosszabbították.  Tovább »

Több mint száz iskolát zártak be a tálibok fenyegetései miatt a kelet-afganisztáni Logar tartományban - mondta el a helyi oktatásügy vezetője, Abdul...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A következő tesztajánlóban találkozhattok idegen szavakkal és régi magyar szavakkal is. Ismeritek őket?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

"Számomra nagyon felszabadító a gondolat, hogy nem kell nyelvórákra járnom, a saját tempómban tanulhatom a nyelveket bárhol, bármikor, és ehhez...  Tovább »

Magyar-német kényelvű általános iskolai osztályt indítanak Bécsben - olvasható a nyugat.  Tovább »

Agyrázkódást szenvedett és az ütésektől részleges halláskárosodása lett, miután tizenkétszer megütötte tanára.  Tovább »

A magyar nyelvben számos olyan furcsa összetett szó van, amelyet lehet, hogy gondolkodás nélkül használtok.  Tovább »

Évente akár 30 ezer milliárd dolláros (3370 ezer milliárd forint) veszteséget is okozhat a világnak, hogy több mint 130 millió lány nem járhat...  Tovább »

Az állam minél jobban ki akar szúrni a tankönyvpiaci magáncégekkel, ezért ott gáncsolja azokat, ahol tudja, állítják a szakma ismerői.  Tovább »

"Ha minden változatlan marad, akkor összeomlás előtti állapotban van az oktatás. Személyi feltételeit nézve egyértelműen.  Tovább »

Jövő szeptembertől egy újabb amerikai egyetem indíthatja el a képzési programját Budapesten - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter...  Tovább »

"Előfordul, hogy zeneakadémiát végzett és a művészetoktatásban dolgozó kolléga munkáját olyanok bírálják el, akiknek közel olyan végzettségük sincs...  Tovább »

Úgy érzitek, hogy nem sikerült jól az idei felvételi? Nem kell egy évet kihagyni a következő felvételi időszakig! Itt a lista, miket tanulhattok:  Tovább »

Alig két hét múlva mindenki megtudja, bekerült-e a legelső helyen megjelölt szakra, egyetemre. De hogy mivel és hogyan töltitek a következő napokat?  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X