Érettségi-felvételi Czervan Andrea

Hogyan szerezhettek diplomát ingyen? Ösztöndíjak, kedvezmények, pályázatok

Elolvasom

Tandíjmentesség, tanulmányi ösztöndíj, családi kedvezmény – ilyen támogatásokat kínálnak hallgatóiknak a magán- és alapítványi főiskolák. A nem állami intézmények alapképzésein 2013-ban sem lesznek államilag finanszírozott helyek, az intézményi ösztöndíjak segítségével a legjobb teljesítményűek mégis ingyen tanulhatnak.

Közoktatás Edupress

Nemzeti Minőségi Díjat kapott a Kodolányi János Főiskola

Elolvasom

A Kodolányi János Főiskola Nemzeti Minőség Díjat nyert. Az elismerést a Parlamentben március 19-én Dr. Szabó Péter, a KJF rektora vette át Dr. Molnár Károly kutatás-fejlesztésért felelős tárca nélküli minisztertől és Mester Zoltántól, a Nemzeti Minőségi Díj Bizottság elnökétől.

Közoktatás Eduline

A Kodolányi 18 fős Aranycsapata

Elolvasom

Számtalan könyv íródott már az „akikre büszkék lehetünk” kronológiára, mely szinte mindig siker. Szívesen olvasgatják, lapozgatják azok, akik erőt és energiát szeretnének nyerni a karriersztorikból, örömmel nézegeti az örök kíváncsi celebfalók, de természetesen büszkék rá maguk a megszólalók is, nem különben iskolájuk, tanáraik. Virágh Ildikó, a ma bemutatott interjú kötet szerzője elmondta: a felkértek ódzkodtak az elején, hiszen nem merték elhinni, hogy tényleg népszerűek - bár a szerző szerint csak szerények voltak-, és valóban példaként szolgálhatnak a leendő és jelenlegi kodolányisok számára, azonban a könyvbemutatón mindenki örömmel mesélt a főiskolás évekről, és az interjúkat övező vidám percekről.

1 2