szerző:
Eduline

Február 15-ig jelentkezhettek a 2018-as felsőoktatási felvételire. Új cikksorozatunkban megnézzük, hányan kerülhetnek be a különböző egyetemekre és főiskolákra ebben az évben. 19. rész: Kodolányi János Főiskola.

©

A Kodolányi János Főiskolára összesen 5753-an kerülhetnek be, nappali képzésen 2922-en, esti és levelező munkarendben 1911-en, távoktatásban pedig 920-an kezdhetik meg a tanulmányaikat szeptembertől.

©

Mit jelent a kapacitásszám?

A kapacitásszám az állami ösztöndíjas és az önköltséges hallgatók összlétszáma, vagyis összesen ennyi elsőévest vehet fel az adott felsőoktatási intézmény. Az egyes szakok minimális és maximális kapacitását a felvi.hu-n, az adott képzésnél nézhetitek meg, a mesterképzéseknél külön-külön az ösztöndíjas és az önköltséges képzésre is.

A 2018-as felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Összesen ennyien kezdhetik meg a tanulmányaikat ősztől a Közszolgálati Egyetemen

Február 15-ig jelentkezhettek a 2018-as felsőoktatási felvételire. Új cikksorozatunkban megnézzük, hányan kerülhetnek be a különböző egyetemekre és főiskolákra ebben az évben. 18. rész: Nemzeti Közszolgálati Egyetem. A Nemzeti Közszolgálati Egyetemre összesen 5433-an kerülhetnek be, nappali képzésen 1857-en, esti és levelező munkarendben 3576-en kezdhetik meg a tanulmányaikat szeptembertől. Mit jelent a kapacitásszám?