Fel kell tölteniük az érettségi bizonyítvány szkennelt változatát az e-felvételibe azoknak, akik idén érettségiztek?  Tovább »

Kik kapnak hiánypótlási felszólítást az idén felvételizők közül? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hamarosan mindenkinek véget ér az érettségi, most már nagyjából mindenki tisztában van az összes jeggyel.  Tovább »

Hány pontot érhetnek a felvételin a különböző versenyeken elért helyezések? Utánajártunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hányan jelentkeztek a 2018-as felvételin a bölcsészettudományi alapszakokra? Melyek a legnépszerűbb alapképzések?  Tovább »

Hányan jelentkeztek a 2018-as felvételin a gazdasági alap- és osztatlan szakokra? Melyek a legnépszerűbb alapképzések?  Tovább »

Jövő héten mindenkinek véget ér az idei érettségi időszak. Pontosan hány százalékra kaphattok ötöst közép- és emelt szinten? Itt a válasz.  Tovább »

Már csak pár hét, és kiderül, ki melyik egyetemre vagy főiskolára jutott be.  Tovább »

Hamarosan véget érnek a szóbeli vizsgák, és mindenkinek meglesz az összes pontja.  Tovább »

Melyek a legnépszerűbb társadalomtudományi szakok a 2018-as felvételin?  Tovább »

Még tart a hiánypótlási időszak, de kik kapnak felszólítást az e-felvételiben és pontosan miről?  Tovább »

Hány pont jár a 2018-as felvételin a felsőoktatási szakképzés elvégzéséért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Két hónap múlva kiderülnek a felvételi ponthatárok, addig még sok minden változhat: de mikor érdemes a megjelölt szakok sorrendjén változtatni?  Tovább »

Várni a nyelvvizsga-bizonyítványra, elcsúszni a számoláskor és szembesülni a tandíjjal. A felvételi legrosszabb pillanatai.  Tovább »

Ma délután elkezdődik a nyári szünet, de még jó néhány feladata van a diákoknak és a felvételizőknek. Íme, a legfontosabb dátumok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X