Közel öt és fél ezren jelentkeztek a 2018 februárjában induló keresztféléves képzésekre, közülük legtöbben az állami ösztöndíjas mesterképzést...  Tovább »

Kapnak-e többletpontot a nyelvvizsgáért azok a felvételizők, akik két tárgyból is emelt szintű érettségit tesznek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

2018-ban is nehéz dolguk lesz azoknak a diákoknak, akik általános orvosi, fogorvosi, gyógyszerészeti vagy éppen állatorvosi képzésre szeretnének...  Tovább »

Péntekig lehet jelentkezni a központi írásbeli felvételire - ezen a vizsgán azoknak a diákoknak kell részt venniük, akik olyan középiskolába...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Csütörtöktől nyílik lehetősége a keresztféléves eljárásban a felsőoktatásba jelentkezőknek adataik módosítására, jelentkezési sorrendjük egyszeri...  Tovább »

Már csak két napotok van arra, hogy beadjátok a központi középiskolai írásbelire a jelentkezési lapot.  Tovább »

2018-ban fogtok felvételizni, de még nem választottatok szakot?  Tovább »

Meddig módosíthatnak a megjelölt szakok sorrendjén a keresztféléves felvételire jelentkezők? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Péntekig kell jelentkezniük a központi középiskolai írásbelire az általános iskolásoknak - közölte az Oktatási Hivatal hétfőn.  Tovább »

Január 18-án nyílik meg a 2018-as Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás, a helyszín ismét a Hungexpo lesz.  Tovább »

Számít-e valamelyik természettudományos tárgy eredménye az egyetemi-főiskolai felvételin?  Tovább »

Mikor lesz a központi középiskolai felvételi? Mikor írásbeliznek a diákok matematikából és magyar nyelvből? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Milyen szempontok alapján döntenek a középiskolák arról, felveszik-e a jelentkezőket a jövő szeptemberben induló osztályokba?  Tovább »

Felvételizhettek-e egyetemre vagy főiskolára, ha 2005, vagyis a kétszintű érettségi rendszer bevezetése előtt szereztétek meg az érettségi...  Tovább »

Vajon a 2018-as egyetemi-főiskolai felvételin is megmarad a pontduplázás lehetősége?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X