Az egyik legjobb módszer az érettségi előtt, ha megnézitek az előző évek feladatsorait és begyakoroljátok a típuspéldákat.  Tovább »

Meddig tölthetik fel az egyetemre-főiskolára felvételizők a jelentkezési határidő után megszerzett bizonyítványokat az e-felvételi rendszerébe?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ki kaphat többletpontot a 2018-as felvételin hátrányos helyzet alapján? Milyen dokumentumokkal kell bizonyítani a hátrányos helyzetet?  Tovább »

Mesterszakra jelentkeztetek? Akkor nem árt tisztában lenni a megjelölt szak pontos felvételi követelményeivel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Melyek a legnépszerűbb orvosi, egészségtudományi képzések a 2018-as felvételin?  Tovább »

Mától újra fontos dolga lesz a legtöbb felvételizőnek, ugyanis kezdődik a tavaszi ügyintézés.  Tovább »

Hogyan lehet elrontani az érettségit? Milyen hibákat érdemes elkerülni? Mutatunk néhányat.  Tovább »

Tanulnátok valami újat? Fejlesztenétek magatokat?  Tovább »

Nagy verseny várható a felvételizők között ezeken a szakokon.  Tovább »

Hány százalékos eredménnyel mehettek szóbelizni? Itt a válasz.  Tovább »

Óvodapedagógus, programtervező informatikus, sportszervező - ezek tartoznak a legnépszerűbb szakok közé a Nyíregyházi Egyetemen.  Tovább »

Májusban kezdődik a 2018-as tavaszi érettségi szezon - mikor nem jár többletpont az emelt szintű érettségiért?  Tovább »

Idén május 7-én, a magyar írásbelivel veszi kezdetét az érettségi szezon, vagyis alig néhány hét maradt hátra a középiskolásoknak a felkészülésre.  Tovább »

Néhányan nehezen tudnak lemondani a kávé adta szuperképességekről főleg a vizsgaidőszak alatt, de azt fontos tudni, hogy sok más élénkítő itallal is...  Tovább »

Hamarosan itt az érettségi, de mit érdemes ilyenkor inni és enni, hogy könnyebben menjen a tanulás? Itt a válasz.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X