Hány képzésre lehet jelentkezni az idei keresztféléves felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Meddig lehet jelentkezni az idei keresztféléves felvételire? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) az idei évi általános és pótfelvételi eljárás összesítése alapján 13 százalékkal több elsőéves hallgatót vett fel.  Tovább »

Néhány hét múlva az összes középiskola közzéteszi felvételi tájékoztatóját és a 2019 szeptemberében induló osztályok listáját.  Tovább »

hirdetés

Összesített listában láthatjátok, hány diákot vettek fel idén és tavaly az ország legnépszerűbb egyetemeire.  Tovább »

A felvi.hu közzétette statisztikáit a 2018-as általános felvételi eljárás során felvettek diákok számáról.  Tovább »

Országosan a legtöbb, mintegy ötszáz hallgató került be a Debreceni Egyetemre az idei pótfelvételi eljárásban.  Tovább »

Összesen 369 diákot vettek fel az Eötvös Loránd Tudományegyetemre a pótfelvételin az augusztus 24-én nyilvánosságra hozott ponthatárok alapján.  Tovább »

Idén 700-nál is több frissen felvett hallgató, illetve csaknem 200 szervező vesz részt a Semmelweis Egyetem hatnapos gólyatáborában.  Tovább »

Bekerültetek a pótfelvételin valamelyik egyetemre vagy főiskolára? Mikor érkeznek az információk a beiratkozásról és az egyéb tudnivalókról?  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a felsőoktatási pótfelvételi ponthatárokat. A 7840 pótfelvételiző közül 5445-en kezdhetik meg tanulmányaikat szeptemberben.  Tovább »

A 2018-as pótfelvételin is húztak extrém magas ponthatárokat.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2018-as pótfelvételi ponthatárait: voltak olyan alapszakok, amelyekre közepes érettségivel is be lehetett kerülni, a...  Tovább »

Ma hozzák nyilvánosságra a 2018-as pótfelvételi ponthatárait - eldől, ki került be a megjelölt egyetemre, főiskolára.  Tovább »

Melyik szakokon lesz kötelező valamilyen emelt szintű érettségit tenni a 2019-es felvételin? Itt megnézhetitek a képzések pontos listáját.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X