Hány pontot szerezhettek a felsőoktatási felvételin, ha ugyanabból az idegen nyelvből emelt szintű érettségit és nyelvvizsgát is tesztek?  Tovább »

Milyenek lesznek a minimumponthatárok a 2018-as felsőoktatási felvételin?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen tantárgyak év végi érdemjegyeit veszik figyelembe az egyetemi-főiskolai felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

A 2018-as egyetemi-főiskolai felvételin is meg lehet majd duplázni az érettségi pontszámot? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

2020-tól az egyetemre vagy főiskolára felvételizők nem választhatnak, kötelező lesz legalább egy középfokú nyelvvizsgát tenniük.  Tovább »

Nem változnak a felsőoktatási felvételi pontszámítási szabályai 2018-ban - legalábbis ez derül ki a felvételi rendeletből.  Tovább »

Milyen szakokhoz kell két emelt szintű érettségi a 2018-as felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

I2018-ban felvételizők, figyelem: itt találjátok azoknak a szakoknak a listáját, amelyekhez egy vagy két tantárgyból emelt szintű érettségit kell...  Tovább »

Mikor írják meg a hat-, nyolc-, négy- és ötosztályos középiskolákba jelentkezők a központi felvételi tesztet, és mikor van pontosan a jelentkezési...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal azoknak a tantárgyaknak a listáját, amelyekből 2018-ban emelt szintű érettségit lehet tenni.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X