A korábbi összeg kétszeresére, 30 milliárd euróra (9600 milliárd forintra) emelné az Erasmus program finanszírozását az Európai Bizottság (EB) a...  Tovább »

Olaszországi Erasmusra indul a 80 éves spanyol egyetemista - írja a 444.hu.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Négyezer felsőoktatási intézmény közül a Szegedi Tudományegyetem a harmadik helyre került a harmincéves Erasmus legfrissebb EU-toplistáján.  Tovább »

A Tempus Közalapítvány őszi rendezvényein praktikus információkkal segítenek a leendő pályázóknak: a köznevelés, a szakképzés, a felsőoktatás és a...  Tovább »

hirdetés

A felsőoktatási intézmények még erőteljesebb bekapcsolását szorgalmazta a nemzetközi vérkeringésbe az oktatási államtitkár kedden Budapesten.  Tovább »

Rengeteg civilszervezet települt ki idén is a Szigetre, sok ezek közül a fesztivál alatt is tájékoztat, lehetőségekről informál és játékosan hívja...  Tovább »

Most jöttetek haza egy külföldi félévről, és úgy érzitek, hogy nem találjátok a helyeteket itthon?  Tovább »

Franciaország és Spanyolország után Nagy-Britanniával együtt a harmadik legtöbb Erasmus Mundus-projekt Magyarországon van.  Tovább »

Erről az Erasmus 30. évfordulójára rendezett ünnepségen beszélt az uniós biztos.  Tovább »

Március 4-ig lehet jelentkezni Erasmus ösztöndíjra.  Tovább »

Az elmúlt években többször felbukkant ez a térkép, de mindig érdemes egy gyors pillantást vetni rá.  Tovább »

Már az idei tanévre emelkedtek a támogatási összegek.  Tovább »

Az idén 30 éves program hatalmas népszerűségnek örvend, hogy ez így is maradjon, itthon is keresik azt a hallgatót, aki bemutatja történetét.  Tovább »

Akár egy évet is eltölthetsz egy külföldi főiskolán vagy egyetemen.  Tovább »

Van még mit javítani az egyébként nagyon népszerű hallgatói mobilitási programon, de elő is álltak a tervekkel.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X