Négyezer felsőoktatási intézmény közül a Szegedi Tudományegyetem a harmadik helyre került a harmincéves Erasmus legfrissebb EU-toplistáján.  Tovább »

A Tempus Közalapítvány őszi rendezvényein praktikus információkkal segítenek a leendő pályázóknak: a köznevelés, a szakképzés, a felsőoktatás és a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A felsőoktatási intézmények még erőteljesebb bekapcsolását szorgalmazta a nemzetközi vérkeringésbe az oktatási államtitkár kedden Budapesten.  Tovább »

Rengeteg civilszervezet települt ki idén is a Szigetre, sok ezek közül a fesztivál alatt is tájékoztat, lehetőségekről informál és játékosan hívja...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Most jöttetek haza egy külföldi félévről, és úgy érzitek, hogy nem találjátok a helyeteket itthon?  Tovább »

Franciaország és Spanyolország után Nagy-Britanniával együtt a harmadik legtöbb Erasmus Mundus-projekt Magyarországon van.  Tovább »

Erről az Erasmus 30. évfordulójára rendezett ünnepségen beszélt az uniós biztos.  Tovább »

Március 4-ig lehet jelentkezni Erasmus ösztöndíjra.  Tovább »

Az elmúlt években többször felbukkant ez a térkép, de mindig érdemes egy gyors pillantást vetni rá.  Tovább »

Már az idei tanévre emelkedtek a támogatási összegek.  Tovább »

Az idén 30 éves program hatalmas népszerűségnek örvend, hogy ez így is maradjon, itthon is keresik azt a hallgatót, aki bemutatja történetét.  Tovább »

Akár egy évet is eltölthetsz egy külföldi főiskolán vagy egyetemen.  Tovább »

Van még mit javítani az egyébként nagyon népszerű hallgatói mobilitási programon, de elő is álltak a tervekkel.  Tovább »

Az Erasmus+ érdekes adatokat hozott nyilvánosságra.  Tovább »

Csak 2015-ben 678 ezer hallgató vett részt az európai programban, hogy más ország felsőoktatási intézményében tanuljon vagy dolgozzon.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X