"Őszintén szólva nem értjük, mi szükség volt egy ilyen lejárató hangvételű, a tényeket teljesen figyelmen kívül hagyó írás megjelentetésére" - így...  Tovább »

Kaposváron épp most próbálnak meg felszámolni egy gettóiskolát, miután jogerős bírósági ítélet kötelezte őket erre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Eljött a középiskola utolsó éve? Íme összegyűjtöttük a leggyakoribb hibákat, amiket a középiskola utolsó évében elkövetnek a diákok.  Tovább »

Kollégiumi modellprogram indul hátrányos helyzetű tanulóknak - tájékoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) pénteken az MTI-t.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Érdekes utassal indultak a tanításra a diákok egy amerikai iskolabusszal.  Tovább »

A Kúria ítélete elrendelte az oktatási szegregáció felszámolását egy kaposvári általános iskolában.  Tovább »

Demonstrációt szerveznek diákok január 19-re, a Parlament elé, így tiltakoznak a túlterheltség, a magas óraszámok ellen.  Tovább »

"Nem egy, nem két embert látok reggelente a buszon, akik hullafáradtak, alig élnek, mert az iskola leszívja őket.  Tovább »

Sok eduline-olvasó reagált arra a levélre, amelyet egy középiskolás írt a diákok leterheltségéről.  Tovább »

Egy nap alatt majdnem kilencezren lájkolták és háromezren osztották meg annak a középiskolásnak a Facebook-posztját, aki az Oktatási Hivatalnak...  Tovább »

Egy hat-hét éves diáknak tanévenként körülbelül 900 tanórát kell végigülnie, a legfiatalabb iskolások terhelése náluk sokkal jelentősebb, mint más...  Tovább »

Miért baj, ha egy elsős általános iskolásnak napi hat órája van?  Tovább »

„Mind a tanárok, mind a diákok óraszáma emelkedett az elmúlt években.  Tovább »

A brit tanügyi felügyelet (Ofsted) szerint a tanároknak fel kellene hagyniuk a diákokat "túlóvó" egészségügyi és biztonsági intézkedésekkel - írja...  Tovább »

Több mint másfél millió diák kezdi meg a 2017/2018-as tanévet szeptember 1-jén. Mutatjuk, melyik iskolatípusba hányan járnak ebben a tanévben.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X