Egy átlagos középiskolásnak akár több mint negyven tanítási órája is lehet hetente, ami az egyéb különórákkal és a házi feladatokkal együttvéve...  Tovább »

"Csökkentjük a tanulók, a pedagógusok terheit, megvalósul az intézmények nagyobb szabadsága, és szeretném, ha részesei lennének annak a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Már több mint 20 ezren vesznek részt a Pénzügyminisztérium által meghirdetett nyári diákmunka programban, akiknek a száma augusztus végére...  Tovább »

Több ezüst- és bronzérmet szerzett a magyar csapat a Nemzetközi Matematikai Diákolimpián, amelyet idén Kolozsváron tartottak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magyar-német kényelvű általános iskolai osztályt indítanak Bécsben - olvasható a nyugat.  Tovább »

Kimentették az utolsó gyereket és az edzőt a thaiföldi Tham Luang barlangrendszerből a mentőalakulatok kedden - jelentette a Spring News helyi...  Tovább »

Egy népszerű művész, Sisidea készítette az alkotást, a rajzon állatok képviselik a mentés résztvevőit.  Tovább »

A legújabb vizsgálatok szerint súlyos szabálytalanságok előzték meg a veronai busztragédiát, a jármű el sem indulhatott volna.  Tovább »

Újabb embert mentettek ki a thaiföldi Tham Luang barlangrendszerből hétfőn, a thaiföldi haditengerészet egyik tisztségviselőjének közlése szerint...  Tovább »

A Szigetszentmiklósi Bíró Lajos Általános Iskola speciális tagozatos diákjai eddig mindig külön ballagási tablón szerepeltek.  Tovább »

Sikeresen kimentették vasárnap a thaiföldi Tham Luang barlangrendszerben rekedt 12 tagú ifjúsági focicsapat első négy tagját - közölte...  Tovább »

A thai tengerészgyalogosok most oxigént pumpálnak az üregbe.  Tovább »

A Magyar Barlangi Mentőszolgálat szakmai vezetője szerint nem tudni, mennyi időbe telik, amíg felhozzák az észak-thaiföldi Tham Luang...  Tovább »

A költségvetés továbbra is fizeti az ingyenes gyermek (tanuló) biztosítás díját a szolgáltatást nyújtó biztosítónak, fontos azonban, hogy baleset...  Tovább »

A thaiföldi haditengerészet új videót hozott nyilvánosságra arról a tizenkét fiúról, akiket edzőjükkel hétfőn találtak meg a búvárok egy barlangban.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X