„ Az oktatási rendszer minősége és hatékonysága folyamatosan romlik, az intézményei lepusztulnak, egyre kevésbé képes arra, hogy életesélyeket...  Tovább »

Elégedett az új Nemzeti alaptanterv tervezetével a Történelemoktatók Szakmai Egyesülete, szerintük tananyagcsökkentés várható.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

„Ez a NAT továbbra is nagy mennyiségű tananyag megtanítására kötelez, részben azzal, ami már most benne van, részben pedig azzal, hogy újból...  Tovább »

Szeptember 3-án megkezdődik az új tanév, de a nyári szünet utolsó hetében is több fontos oktatási hírről számoltunk be, nyilvánosságra hozták...  Tovább »

hirdetés

Elkészült az új Nemzeti Alaptanterv (Nat) szakmai koncepciója. Mutatjuk, milyen és mennyi órájuk lenne a diákoknak a tervezet szerint.  Tovább »

Marad a heti öt testnevelésóra az általános iskolákban, a szakközépiskolákban, a gimnáziumokban és a szakgimnáziumokban is, az új Nemzeti...  Tovább »

Tényleg nem minden általános iskolában lesznek biológia-, kémia- és fizikaórák, ha a jelenlegi formájában fogadja el a kormány az új Nemzeti...  Tovább »

Elkészült az új Nemzeti Alaptanterv (Nat) szakmai koncepciója, a javaslatról széleskörű társadalmi és szakmai egyeztetés kezdődik.  Tovább »

Kizártnak tartja, hogy a jelenlegi javaslat formájában lépne életbe a Nemzeti alaptanterv egy év múlva, a vitaanyag azonban mindenkinek lehetőséget...  Tovább »

Az új Nemzeti alaptanterv tervezetét pár napon belül hozzák nyilvánosságra, néhány elemről már terjednek a hírek.  Tovább »

Hamarosan itt az iskolakezdés, valóban nem lesz más ez az év sem a pedagógusoknak?  Tovább »

Lassan kiderül, mit tartalmaz az eddig hét lakat alatt őrzött új alaptanterv tervezete, ősszel kezdődnek az informatikai továbbképzések, több mint...  Tovább »

Ezen a héten sem unatkoztunk: kiderült, hogy elkészült az új Nemzeti alaptanterv, módosítottak az óvodai nevelés programján, indoklás nélkül...  Tovább »

Még távolról sincs kész az új Nemzeti alaptanterv (NAT) koncepciója, amit hétfőn kapott kézhez az Emberi Erőforrások Minisztériuma - értesült a...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X