Hamarosan itt az érettségi: gyakoroljatok velünk az írásbelire!  Tovább »

A pénteki vizsganappal zárul a 2013-as őszi érettségi - az Oktatási Hivatal tájékoztatása szerint november 21. és 29.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Csütörtökön megkezdődnek a középszintű szóbeli érettségik, november 29-ig csaknem 15 ezer vizsgát tartanak - közölte...  Tovább »

November 21-én kezdődnek, és november 29-ig tartanak az idei őszi érettségi középszintű szóbeli vizsgái.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

November 6-án az emelt szintű szóbeli vizsgákkal folytatódik az idei őszi érettségi - hat nap alatt, ötven helyszínen...  Tovább »

November 6-án az emelt szintű szóbeli vizsgákkal folytatódik az idei őszi érettségi - hat nap alatt, ötven...  Tovább »

November 6-án folytatódik a 2013-as őszi érettségi: november első és második hetében azok szóbeliznek, akik emelt...  Tovább »

Rendben befejeződtek az őszi érettségi írásbeli vizsgái, hamarosan megkezdődnek az emelt szintű szóbeli vizsgák -...  Tovább »

Cikksorozatunk e heti részében a németországi felsőoktatásról, a képzésekről és a jelentkezési feltételekről olvashattatok.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a pénteki érettségi vizsgák javítókulcsát az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Közzétette az Oktatási Hivatal a pénteki fizikaérettségi feladatsorait és hivatalos megoldásait. Íme, a közép- és emelt szintű javítókulcs.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a pénteki írásbeli franciaérettségi javítókulcsát az Oktatási Hivatal. Íme, a feladatsorok és a hivatalos megoldások.  Tovább »

Pénteken az utolsó írásbeli vizsgákat is letették azok, akik idén ősszel érettségiznek: az összes feladatsort és a...  Tovább »

A spanyol- mellett a biológiavizsgákat is csütörtökön tartották az őszi érettségiben részt vevő középiskolában - íme, a feladatsorok és a megoldások.  Tovább »

A spanyolvizsgákkal folytatódott csütörtökön az idei őszi érettségi - itt találjátok a közép- és emelt szintű feladatsorokat és a megoldásokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X