Közoktatás Edupress

Egymillió forintos bírságot kell fizetnie a diszkrimináló iskolának

Elolvasom

Egymillió forintos bírságot kell fizetnie a kerepesi általános iskolának hátrányos megkülönböztetés és a közoktatási törvény megsértése miatt - határozott az Oktatási Hivatal (OH). A másodfokon jogerős ítéletnek megfelelően harminc napon belül fizetnie kell az intézménynek, egy újabb vizsgálat során pedig azt ellenőrzik majd: megszűntették-e a szabálytalanságokat. Több szülő szerint a jogsértések folytatódnak - írja a Népszabadság.

Felsőoktatás Eduline

A legfontosabb tudnivalók a keresztféléves képzésekről

Elolvasom

2009 november 16-a a határidő, eddig az időpontig még bárki leadhatja a jelentkezési lapját bármely 2010-ben induló keresztféléves képzésre. A választékra nem panaszkodhatunk, idén harmincöt intézmény kilencvenkét karán, ezernél is több képzést hirdettek meg. Megpróbáltuk összeszedni, hogy mire kell figyelni a jelentkezési lap kitöltésénél.

Közoktatás Eduline

Határidő: ma még hitelesíthetnek az e-felvételizők

Elolvasom

Való igaz, hogy az e-felvételizők is február 16-án éjfélig rögzíthették jelentkezési adataikat az e-felvételi rendszerében, azonban a jelentkezési szándékuk csak a sikeres hitelesítés után válik érvényessé. Február 23-áig van lehetőségük, hogy postára adják a szükséges adatlapot, vagy az Ügyfélkapun hitelesítsenek.

1 2 3 4 5 6 7 8