Felsőoktatás Eduline

Ezekért a diplomásokért harcolnak a cégek

Elolvasom

Már érezhető a gazdaság élénkülése, így nem ok nélkül bízik a megkérdezettek többsége a fizetésemelésben – derül ki egy munkaerő-közvetítő cég felméréséből. A dolgozók esélyeit tovább növeli, hogy egyre súlyosabb a szakemberhiány.

Felnőttképzés MTI

Munkát keresel? Ilyen területen biztosan egyből sikerül

Elolvasom

A megkérdezett magyar munkaadók 57 százaléka nyilatkozott úgy, hogy nehezen talál megfelelő munkaerőt, 32 százalékuk szerint a meghirdetett állásokra nincs jelentkező, 31 százalékuk pedig a szakképzett pályázókat hiányolja - derül ki a ManpowerGroup munkaerőpiaci szolgáltató cég 42 országra kiterjedő legfrissebb felméréséből, amit kedden jutattak el az MTI-nek.

Felnőttképzés Eduline

Itt a lista: ezek a világ legrosszabb állásai

Elolvasom

Mi jutna az eszetekbe, ha azt kérdeznénk, melyik az a tíz állás, amelyet sosem vállalnátok el, mert annyira rossz? Van olyan tevékenység, ami nehéz, van, ami veszélyes, és van, ami csak szimplán gusztustalan. Most megmutatjuk, melyek az év legrosszabb állásai!

Felnőttképzés Eduline

Így találhatjátok meg a tökéletes állást

Elolvasom

Állást keresni önmagában egész napos munka, csak nem jár érte fizetés és béren kívüli juttatás. A – lássuk be, nem túl kellemes – keresgélős-önéletrajzküldős időszakot azonban le lehet rövidíteni egy-egy jól összerakott motivációs levéllel és CV-vel.

1 2 3 4 5