Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Elképesztő dolgokra költ félmilliárdot a nehéz helyzetben lévő Klik

Dartstáblát, petanqe-szettet és ördögbotokat is vásárolt a Klik közel félmilliárd forint értékben, miközben moratóriumot kért a szolgáltatóktól, és 17 milliárd forintos adósságot görget maga előtt.

Forrás: pixabay.com

A Klik moratóriumot kért az energetikai szolgáltatóktól, Hanesz József elnök pedig elismerte, már csak a béreket tudják fizetni. A Magyar Nemzet eközben arról ír, hogy a központ félmilliárdért rendelt sporteszközöket.

hirdetés
hirdetés
További cikkeink a témában
Csökkenhet a diákok leterheltsége, a Klik elnöke pedig távozhat
Félreértett folyamat lehet a Klik felállítása
Aládúcolt mennyezet, kidőlő kapu várja a szentesi diákokat: a Klik szerint ők mindent megtesznek
Vége az első kerekasztalnak, módosítanak a Kliken

Atlétikai, szabadidős labda- és sportjáték beszerzésére 464,5 millió forintot szántak nemrégiben a Kliknél a lap szerint. A többi között 576 dartstáblát, 288 csocsóasztalt, 1440 ördögbotszettet és 576 mobil pingponghálót vesznek a több százmilliós összegből.

Kültéri sportjátékokra – mint amilyen például a trambulin (288 darab), a streetballpalánk (576 darab), a petanque ( 576 darab) vagy a tipróka (2304 darab) – közel 95 millió forintot költenek.

Lázár János a legutóbbi, múlt csütörtöki Kormányinfón ismerte el, hogy óriási, 17 milliárd forintos adósságot görget maga előtt a Klik.

Tegnap az RTL Klub Házon Kívül című műsorában Hanesz azt mondta, "ez a szervezet, egy jó szervezet", csak a szükséges forrásokat kell biztosítani.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X