„Szó sincs arról, hogy az iskola vagy az állami intézményfenntartás működésképtelenné vált volna” – így reagált a Klebelsberg Központ arra, hogy...  Tovább »

Néhány nappal a tanév megkezdése előtt majdnem ezer tanári álláshirdetés található a közigazgatási állásportálon, a Közigálláson.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ötvenezer tanár vesz részt informatikai továbbképzésen, jövőre pedig - a tervek szerint - minden ötödikes tabletet kap - közölte az Emberi...  Tovább »

Országosan nem jellemző a tanárhiány, egy-egy tankerületben ugyanakkor valóban probléma - mondta Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ új elnöke...  Tovább »

hirdetés

"A jogszerű működés hiánya" - ezzel indokolta a Klebelsberg Központ, miért nem támogatták a debreceni Ady Endre Gimnázium eddigi igazgatójának...  Tovább »

Hajnal Gabriellát nevezte ki a Klebelsberg Központ élére Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.  Tovább »

Lassan egy hónapja nincs elnöke az állami iskolafenntartónak, miután az eddigi vezető, Solti Péter megbízatása június végén lejárt.  Tovább »

A Klebelsberg Központ 3,4 milliárd forintnyi támogatást szán arra a költségvetéséből, hogy azok az iskolák, amelyek sikereket értek el valamilyen...  Tovább »

Újabb tankerületi központ létrehozása mellett döntött a kormány – derül ki a Magyar Közlöny keddi számából.  Tovább »

A szombathelyi Bercsényi Általános Iskola három termében olyan hideg volt, hogy nagykabátban ültek a diákok.  Tovább »

Megkérdezték az illetékes tankerületet, amely egyetértett a sajátos oktatási performansszal.  Tovább »

Egy Eger környéki iskolában egy naptár és egy jegyzetfüzet volt a tanárok év végi jutalma.  Tovább »

Nem a tantestületeknek, hanem az iskolaigazgatóknak szánták azt a csokigolyót, amely csütörtökön bejárta a sajtót - közölte a Klebelsberg Központ...  Tovább »

"Sem korábban, sem most nem utasította senki sem a pedagógusokat arra, hogy takarítói feladatokat lássanak el" - így reagált a Klebelsberg Központ...  Tovább »

A tankerületi központok által fenntartott intézmények kevesebb mint öt százalékában differenciálták a béremelés utolsó részletét szeptemberben.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X