A Nemzetgazdasági Minisztériumban kap új helyet a Klebelsberg-központ váratlanul leváltott vezetője - írja a 24.hu.  Tovább »

Nem túl hízelgő eredményre jutott az Emmi, miután megkérdezték a lakosságot az oktatással kapcsolatos kérdésekről.  Tovább »

Nem csak Kispesten romlott el a kazán.  Tovább »

Decemberben azoktól az önkormányzatoktól is elvették az iskolákat, akik nem adták volna az államnak. Palkovics László szerint ez zökkenőmentes volt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Annak ellenére, hogy 9 napja már az államé a működtetés feladata, miután államosították az iskolaépületeket.  Tovább »

Pölöskei Gáborné úgy tűnik, csak az új tankerületi rendszer elindulásáig maradt a helyén, a következményekre más várhat.  Tovább »

Időben elkészül a tankerületi központokhoz átkerülő közel tízezer munkavállaló okirata - állítja a Klik.  Tovább »

Hat önkormányzat nem írta alá a tankerületi központokkal közösen készített megállapodásokat az iskolák átvételéről, ezért Tiszaeszláron, Csömörön...  Tovább »

Az elmúlt években 10 milliárd forintot fordítottak csak az iskolák felújítására.  Tovább »

Fontos, hogy menedzserszemléletű legyen a Klebelsberg Intézménytartó Központ (Klik), és támogassa a tankerületeknél ezt az egységes gondolkodásmódot...  Tovább »

Az egyházi iskolák arányaihoz képest jóval nagyobb támogatást adnak Balog Zoltánék - derült ki a Klebelsberg ösztöndíjak átadásán.  Tovább »

Egy-egy tankerületi egység költségvetése 3 és 18 milliárd forint között lesz az új intézményfenntartó rendszerben, az iskolák működtetésének állami...  Tovább »

A kaposvári esetet követően további 17 iskolát zárathatnak be a magyar bíróságok, mert azok elkülönítették a cigány tanulókat - ez a legutóbbi...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X