Az utóbbi hetek botrányaira reagált a Klebelsberg Központ (KK).  Tovább »

Sikeresen lezajlott az állami intézményfenntartás decentralizációja, ma már nem az a legfőbb kérdés, jó-e az új rendszer, hanem az, miként lehet még...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A köznevelési kerekasztal szerdai ülésén elhangzottak szerint a vártnál is eredményesebb volt a korábbi Klebelsberg Intézményfenntartó Központ...  Tovább »

Feljelentést tesz az LMP az egykori Klebelsberg Intézményfenntartó Központ 900 millió forintról induló, ám végük 2,5 milliárd forintba kerülő...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szolgáltatói szemlélettel kell tekinteni a fenntartói munkára - mondta a Magyar Hírlapnak adott, szerdán megjelent interjújában a Klebelsberg...  Tovább »

A közoktatásról szóló nyílt vitanapot tartottak a Magyar Tudományos Akadémián, ahol a szakma szélesebb része teljesen másképp gondolkodott az...  Tovább »

Elkészült és hamarosan a kormány elé kerül a tankerületi tanácsok működésével, összetételével kapcsolatos jogszabálytervezet - tudta meg a...  Tovább »

Egy forintot utalt több fővárosi tanárnak a Klik. Az óraadók végül megkapták a teljes bérüket, a furcsa utalásra nincs magyarázat.  Tovább »

A Klebelsberg Központ adatkérő levelére szerda délután három óráig várta az iskolák válaszát a sítáborok szervezésének körülményeiről - közölték az...  Tovább »

A sok fenntartóváltás és a Klik adminisztrációja nem hagyott nyugtot az iskoláknak: 4 év alatt 7 leltározást kellett elvégezni egyes helyeken.  Tovább »

Alig egy óra válaszadási időt kaptak az intézményvezetők.  Tovább »

A Nemzetgazdasági Minisztériumban kap új helyet a Klebelsberg-központ váratlanul leváltott vezetője - írja a 24.hu.  Tovább »

Nem túl hízelgő eredményre jutott az Emmi, miután megkérdezték a lakosságot az oktatással kapcsolatos kérdésekről.  Tovább »

Nem csak Kispesten romlott el a kazán.  Tovább »

Decemberben azoktól az önkormányzatoktól is elvették az iskolákat, akik nem adták volna az államnak. Palkovics László szerint ez zökkenőmentes volt.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X