Osztatlan tanárszakra jelentkeztek? Akkor részt kell vennetek egy pályaalkalmassági vizsgán. Fontos kérdésekre válaszolunk.  Tovább »

"Szeretnék jelentkezni több olyan szakra is a felvételin, ahol alkalmassági vizsgát kérnek. Mi történik, ha nem sikerül a vizsga? Hány pontom lesz?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A középiskolák központi írásbeli vizsgáját már januárban megírta több tízezer diák, de sokan közülük szóbelire is készülhetnek.  Tovább »

2018 július 1-től az állam visszatéríti a KRESZ-tanfolyam és a vizsga díját a fiataloknak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Miért fontos, hogy átmenjetek az alkalmassági vizsgán, ha olyan szakra jelentkeztek, amelyen ez felvételi feltétel?  Tovább »

Az angliai egyetemen azt a tapasztalták, hogy matematikából és informatikából kétszer annyi férfi ért el kiváló teljesítményt, mint nő.  Tovább »

Ha vezetni tanultok vagy szeretnétek elkezdeni a felkészülést a KRESZ vizsgára, akkor ez az alkalmazás a segítségetekre lehet.  Tovább »

Újabb szereplőkkel kibővülve folytatja munkáját kedden a Köznevelés-stratégiai Kerekasztal, a testület ülésén az ingyenes nyelvvizsgáról...  Tovább »

Milyen az alkalmassági vizsga az osztatlan tanárszakokon? Kell-e készülni valamilyen szakirodalomból? Hány perces a vizsga?  Tovább »

Milyen szerepe van az alkalmassági vizsgának az egyetemi-főiskolai felvételin, és mi történik akkor, ha valaki nem megy el a vizsgára?  Tovább »

Egyetemre készültök, de nem tudjátok, hogy a választott szakon van-e alkalmassági vizsga vagy felvéteteli elbeszélgetés?  Tovább »

A vizsgaidőszak nem csak az agynak lehet megterhelő, hanem az egész szervezetnek is, ezért ebben a közel két hónapban érdemes odafigyelni arra, hogy...  Tovább »

Sajnálatos tény, de ki kell jelenteni: eljött a téli vizsgaidőszak.  Tovább »

Mennyit kell fizetniük a 2018-as érettségiért azoknak, akik már korábban befejezték a középiskolát, de az egyetemi-főiskolai felvételi miatt egy...  Tovább »

Tavaly kimagaslóan sokan vizsgáztak KRESZ-ből a 17-18 évesek közül, de még a 16–20 év közöttiek száma is meghaladta az 57 ezret - írja a...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X