Kíváncsiak vagytok, mennyire kopott meg a tudásotok a jogosítvány megszerzése óta vagy most kezditek el a tanulást?  Tovább »

Néhány nap múlva kiderül, hol tanultok tovább szeptembertől. De a következő tanév kezdetéig még van néhány feladatotok. Csupa kellemes feladat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Már elérhető az a dokumentum, amely ahhoz kell, hogy visszaigényelhessétek a KRESZ-tanfolyam és a -vizsga díját.  Tovább »

Évente átlagosan 30 ezer 20 év alatti fiatal tesz sikeres KRESZ-vizsgát, várhatóan ennyien veszik majd igénybe a tanfolyam és a vizsga díjának...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vezetni tanulnátok? Jó hírünk van, már ingyenesen is megszerezhetitek a KRESZ-tudásotokat. De mit is jelent ez pontosan?  Tovább »

Ingyenes lesz a sikeresen teljesített KRESZ-tanfolyam és -vizsga július 1-jétől a 20 évnél fiatalabbaknak, a díjat utólag téríti meg az állam -...  Tovább »

Július 1-jétől a kormány megtéríti a KRESZ-tanfolyam és -vizsga díját a 20 évnél fiatalabbaknak.  Tovább »

Még mindig várnak rátok szóbeli vizsgák? Összegyűjtöttünk néhány tippet az érettségire. Így menjetek biztosra az utolsó hajrában.  Tovább »

A fiatal, 17 éves lányt az oroszországi vizsgák előtt szokásos biztonsági ellenőrzés közben a férfi őr arra kérte, hogy vegye le a melltartóját.  Tovább »

Az emelt szintű szóbeli érettségi vizsgák már megkezdődtek, de mikor kerülnek sorra azok a diákok, akik középszinten vizsgáznak?  Tovább »

Hány pontot lehet szerezni a fizikaérettségi szóbeli vizsgájával? Milyen feladatok lesznek közép- és emelt szinten? Utánajártunk.  Tovább »

Hány pontot lehet szerezni a kémiaérettségi szóbeli vizsgáján? Milyen szempontok alapján történik a pontozás közép- és emelt szinten? Utánajártunk.  Tovább »

Szakemberként régóta mondogatjuk egymásnak a kollégákkal, hogy az érettségi felett jelen formájában eljárt az idő.  Tovább »

Hány pontot lehet szerezni a földrajzérettségi szóbeli vizsgájával? Hogyan pontozzák a feladatokat? Milyen fő szempontok vannak?  Tovább »

Milyen segédeszközöket lehet használni a biológiaérettségi szóbeli vizsgáján? Hogyan pontozzák a feleletet vagy éppen a projektmunkát? Utánajártunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X