Kiből lehet magántanuló? Kell-e órákra járni és milyen gyakran kell vizsgázni? Mivel jár mindez? Utánajártunk.  Tovább »

A magyar iskolarendszer még ma is nagyon erősen egy igen nagy tömegű, minden tanuló számára közös, akadémikus jellegű, erősen kanonizált műveltség...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Vannak diákok, akik már javában készülnek a januári központi felvételire.  Tovább »

Hamarosan nyelvvizsgáznátok? Mutatjuk, hol találjátok meg az akkreditált nyelvvizsgaközpontot listáját.  Tovább »

hirdetés

Jelentkeztetek a pótfelvételire, és olyan szakot jelöltetek meg, amely alkalmassági, gyakorlati vagy felvételi vizsgát ír elő?  Tovább »

Börtönbüntetésre ítéltek hat embert Pekingben egy egyetemi felvételi vizsgán történt csalásban játszott szerepük miatt - jelentette a kínai állami...  Tovább »

Jelentkeztetek a pótfelvételire, és olyan szakot jelöltetek meg, amely alkalmassági, gyakorlati vagy felvételi vizsgát ír elő?  Tovább »

Minden bölcsészettudományi és társadalomtudományi szakhoz kötelező egy emelt szintű érettségi a 2019-es felvételin is.  Tovább »

Kíváncsiak vagytok, mennyire kopott meg a tudásotok a jogosítvány megszerzése óta vagy most kezditek el a tanulást?  Tovább »

Néhány nap múlva kiderül, hol tanultok tovább szeptembertől. De a következő tanév kezdetéig még van néhány feladatotok. Csupa kellemes feladat.  Tovább »

Már elérhető az a dokumentum, amely ahhoz kell, hogy visszaigényelhessétek a KRESZ-tanfolyam és a -vizsga díját.  Tovább »

Évente átlagosan 30 ezer 20 év alatti fiatal tesz sikeres KRESZ-vizsgát, várhatóan ennyien veszik majd igénybe a tanfolyam és a vizsga díjának...  Tovább »

Vezetni tanulnátok? Jó hírünk van, már ingyenesen is megszerezhetitek a KRESZ-tudásotokat. De mit is jelent ez pontosan?  Tovább »

Ingyenes lesz a sikeresen teljesített KRESZ-tanfolyam és -vizsga július 1-jétől a 20 évnél fiatalabbaknak, a díjat utólag téríti meg az állam -...  Tovább »

Július 1-jétől a kormány megtéríti a KRESZ-tanfolyam és -vizsga díját a 20 évnél fiatalabbaknak.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X